وزیر انرژی آمریکا: اکنون ایرانی‌ها می‌توانند نفت بفروشند و پول آن را به دلار مستقیما دریافت کنند وزارت دفاع عراق: انفجاری در انبار مهمات الحشد الشعبی رخ داده است بیانیه پایانی نشست شورای همکاری خلیج فارس و آمریکا؛ حمایت از مذاکرات تهران-واشنگتن نتانیاهو: ارتش اسرائیل در لبنان آزادی عمل دارد؛ عقب‌نشینی نمی‌کنیم! واکنش تند قالیباف به ادعای ترامپ در مورد الزام واردات محصولات آمریکایی آمار تکان‌دهنده از ونزوئلا / بیش از ۲۱ هزار مفقودی پس از زمین لرزه ونس مدعی ایجاد کانال ارتباطی مستقیم با ایران شد جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزیران خارجه ایران و سلطنت عمان البوسعیدی: هیچ عوارضی برای عبور از تنگه هرمز دریافت نخواهد شد مادورو پیامی در حمایت از مردم زلزله زده ونزوئلا صادر کرد پاکستان ادعای طرح موساد برای ترور عاصم منیر را رد کرد گروسی: دوران اجماع قدرت‌های بزرگ علیه ایران به پایان رسیده و احتمالاً تا مدت‌های مدید باز نمی‌گردد اعتراض بقایی به اعتراف دبیرکل ناتو به همکاری با آمریکا و اسرائیل در جنگ با ایران / ناتو باید بابت همه پیامد‌های این جنگ تجاوزکارانه پاسخگو باشد ادعای ترامپ درباره بمباران مدرسه میناب: کار آمریکا نبوده! سنای آمریکا نظر ترامپ را جلب کرد / عقب نشینی از بررسی قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران هشدار جدی نیروی دریای سپاه درباره تردد شناور‌ها در تنگه هرمز / فقط عبور از این مسیر‌ها مجاز است

حمایت سناتور آمریکایی از آموزش نیروهای اوکراینی

حمایت سناتور آمریکایی از آموزش نیروهای اوکراینی یک سناتور آمریکایی در راستای حمایت از اوکراین در جریان جنگ با روسیه، خواستار اجرایی شدن ایده آموزش نیروهای اوکراینی توسط ایالات متحده شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۱ - ۲۱ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 10
کد خبر: ۲۴۴۷۲۷

به گزارش راهبرد معاصر، سناتور لیندسی گراهام ضمن انتقاد از برخی مواضع دولت بایدن در قبال کشور اوکراین عنوان کرد از ایده آموزش نیروهای اوکراینی توسط آمریکا در خارج از کشور حمایت می‌کند.

 

به گزارش هیل، گراهام از اقدامات دولت بایدن برای اینکه از همان ابتدای جنگ روسیه و اوکراین ، تحریم‌های لازم را علیه کرملین اعمال نکرد و اقدامی برای ارسال تسلیحات به کی‌یف انجام نداد، انتقاد کرده و بر این موضوع تاکید کرد که اکنون فرصتی برای ازسرگیری این جنگ داریم و این فرصت از طریق در اختیار قرار دادن تسلیحات به اوکراین حاصل می‌شود.

 

وی همچنین بر این موضوع تاکید و از آن حمایت کرد که ولادیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین خواستار جمع‌آوری و استفاده از دارایی‌های روسیه در سراسر جهان است.

 

لیندسی گراهام در این رابطه عنوان کرد: این چیزی است که زلنسکی خواستار آن است. وی به دارایی بلوکه شده 300 میلیارد دلاری روسیه در اروپا اشاره کرده و عنوان کرد، نیاز است این دارایی‌ها مصادره شده و به اوکراین تحویل داده شود. وی در اظهاراتش بار دیگر بر حمایت خود از اوکراین در بحبوحه جنگ جاری این کشور با روسیه که بیش از دوسال پیش به این کشور حمله کرد، تاکید کرد.

 

گراهام عنوان کرد: اکنون زمان آن فرا رسیده است که اف- شانزده‌ها را به آنها بدهیم و به آنها اجازه دهیم تا با هواپیماها و توپخانه‌های دوربرد ما به اهدافی در داخل خاک روسیه حمله کنند.

 

وی همچنین عنوان کرد: باید به دنبال دارایی‌های پوتین در هر مکان و هر نقطه از جهان باشید و من فکر می کنم، اوکراین در تابستان پیش رو شتاب و قدرت نظامی خود را دوباره به دست بگیرد.


جو بایدن، به تازگی در نرماندی فرانسه با ولادیمیر زلنسکی ملاقات و دیدار کرد و در این دیدار از وی بابت تاخیردر تامین مالی و تسلیحاتی جنگ علیه روسیه از سوی ایالات متحده عذرخواهی کرد./ فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار