چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری آخرین قیمت دلار و یورو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان صعودی در بازار ارز | گزارش لحظه‌ای

مرز چذابه بسته شد

مرز چذابه بسته شد استاندار خوزستان اعلام کرد که بدلیل نبود زیرساخت های ممکن از سوی طرف عراقی، مرز چذابه موقتا بسته شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۴ - ۱۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 10
کد خبر: ۲۴۵۱۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ صدها هزار زائر ایرانی در طول روزهای اخیر از مرزهای مختلف کشور عبور کرده و در حال رساندن خود به میعادگاه حسینی هستند.

 

ساعاتی پیش استاندار خوزستان در راستای اطلاع رسانی از آخرین وضعیت مرزهای خروجی اعلام کرد که امکان خروج زائرین از گذرگاه چذابه وجود ندارد.

 

غلامرضا شریعتی در حاشیه بازدید رییس دفتر رییس جمهور از مرز چذابه در حمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به مشکلاتی که زائران در بحث تردد در کشور عراق دارند،هماهنگ شده که 250 اتوبوس به مرزهای خوزستان بیایند و نسبت به انتقال زائران اقدام کنند.

 

وی افزود: متاسفانه کشور عراق در بحث سوخت دچار مشکلاتی است و از این رو اجازه نمی‌دهد که این اتوبوس‌ها وارد این کشور شوند.

 

استاندار خوزستان تصریح کرد: مشکلات در بحث زیرساختی تامین سوخت در کشور عراق وجود دارد و در حال هماهنگی هستیم تا این اتوبوس‌ها وارد عراق شوند.

 

شریعتی در خصوص تردد زائران از مرزهای خوزستان گفت: پایانه مرزی شلمچه باز است و تردد در این مرز در حال انجام است اما مرز چذابه از طرف عراقی به دلیل نبود زیرساخت‌های لازم موقتا بسته شده است.

 

واعظی از مرز چذابه بازدید کرد

 

محمود واعظی امروز 18 مهرماه در سفر به خوزستان از پایانه مرزی چذابه و روند تردد زائران از این مرز بازدید کرد.

 

وی در این سفر در جریان آخرین اقدامات انجام گرفته در بحث خدمات‌رسانی به زائران اربعین حسینی قرار گرفت و از نزدیک نحوه خدمت‌رسانی مواکب را بررسی کرد.

 

رییس دفتر رییس جمهور همچنین از زیرساخت‌های آماده شده در پایانه مرزی چذابه بازدید کرد.

 

بازدید واعظی از بیمارستان صحرایی و قرارگاه امدادی چذابه

 

واعظی همچنین از بیمارستان صحرایی ارتش و قرارگاه امداد و نجات جمعیت هلال احمر در مرز چذابه بازدید کرد. این بیمارستان شامل بخش‌های دندانپزشکی، اتاق عمل، اورژانس، رادیولوژی و داروخانه است.

 

خدمات این بیمارستان صحرایی به صورت رایگان ارائه می‌شود و زائران می‌توانند با مراجعه به این بیمارستان خدمات دریافت کنند. به گفته مسئولان این بیمارستان، تا روز گذشته به بیش از 400 نفر خدمات‌رسانی شده است.

 

واعظی در ادامه از قرارگاه امداد و نجات جمعیت هلال احمر در مرز چذابه بازدید کرد.

 

در این قرارگاه پنج دستگاه آمبولانس، نیروهای واکنش سریع هلال احمر و خودروی ارتباطی مستقر شده تا در صورت وقوع حوادث و اتفاقات نسبت به ارائه خدمات و امدادرسانی اقدام کنند.

 

در این بازدید غلامرضا شریعتی استاندار خوزستان و جمعی دیگر از مدیران واعظی را همراهی کردند.

 

وی در ادامه سفر خود به خوزستان، از مرز شلمچه و تردد زوار در این مرز نیز بازدید خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار