دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی زمان نشست سه‌جانبه روسیه، آمریکا و اوکراین مشخص شد سفر بن‌زاید به روسیه در میانه تنش‌های منطقه‌ای رسانه آمریکایی: متحدان واشنگتن گزینه‌های ترامپ علیه ایران را محدود کردند الجولانی: روسیه از وحدت و ثبات سوریه حمایت کرده است نمایندگی ایران در سازمان ملل: اگر تهدید شویم، پاسخ بی‌سابقه خواهیم داد غریب آبادی: اولویت ما دفاع از ایران است نه مذاکره با آمریکا المیادین به نقل از منبعی ایرانی: «آمریکا با لشکرکشی نظامی نمی‌تواند ما را وادار به مذاکره کند» ترامپ مجددا ایران را تهدید کرد: حمله بعدی بسیار بدتر خواهد بود/ ایران سریعا پای میز مذاکره بیاید کرملین: پوتین فردا با رئیس امارات دیدار و گفت‌و‌گو می‌کند ادعای جعلی درباره محاصره دریایی ایران انصارالله: عراق برای انتخاب رهبران خود به اجازه آمریکا نیاز ندارد هشدار عراقچی و بن فرحان نسبت به پیامد‌های خطرناک تشدید تنش در منطقه ترامپ: ایران برای توافق «منصفانه و عادلانه» پای میز مذاکره بیاید گفتگوی فرمانده سنتکام آمریکا با رئیس ستاد کل ارتش ترکیه

آمریکا اصابت موشک یمن به کشتی «تیوتِر» را تایید کرد

فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا بامداد پنجشنبه گفت که موتورخانه یک کشتی پس از برخورد شناور بدون سرنشین (شهپاد) ارتش یمن، آسیب دید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 13
کد خبر: ۲۴۵۲۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ارتش آمریکا بامداد پنجشنبه طی بیانیه‌ای عملیات مشترک نیروهای یمنی با مقاومت عراق علیه کشتی‌ها و اهداف مرتبط با رژیم صهیونیستی را تایید کرد.


فرماندهی مرکزی آمریکا (سازمان تروریستی سنتکام) گفت که موتورخانه یک کشتی پس از برخورد شناور بدون سرنشین (شهپاد) ارتش یمن، آسیب دید.


در این بیانیه ادعا شده است: «رفتار حوثی‌ها ثبات منطقه را تهدید می‌کند و کشتیرانی در دریای سرخ و خلیج عدن را به خطر می‌اندازد».


سنتکام برای حفظ آبروی ریخته‌شده در برابر عملیات‌های ارتش یمن، مدعی شد: «ما پهپادی را که حوثی‌ها به سمت دریای سرخ پرتاب کردند، منهدم کردیم. حوثی‌ها دو موشک بالستیک ضد کشتی را بدون خسارت جانی یا مادی شلیک کردند».


ارتش آمریکا همچنین درباره تجاوز نظامی ساعتی پیش به خاک یمن نیز ادعا کرد: «۳ سکوی پرتاب موشک کروز ضد کشتی را در مناطق تحت کنترل حوثی‌ها در یمن منهدم کردیم».


شامگاه چهارشنبه بود که «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد: «ما عملیات نظامی ویژه‌ای در دریای سرخ با استفاده از قایق‌های بدون سرنشین علیه کشتی  تیوتِر انجام دادیم». 


نیروهای مسلح یمن به دنبال تشدید حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه به هیچ کشتی مرتبط با این رژیم و کشتی‌هایی که مقصد آن‌ها فلسطین اشغالی است، اجازه عبور از دریای سرخ و تنگه باب‌المندب را نداده‌اند.


 آمریکا هم در ادامه حمایت‌های خود از تل‌آویو، پس از شدت گرفتن عملیات‌های یمن علیه کشتی‌های صهیونیستی ائتلافی را برای مقابله با نیروهای مسلح یمن تشکیل داده و تاکنون چند بار خاک این کشور را مورد تجاوز نظامی قرار داده است./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار