گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

آمریکا اصابت موشک یمن به کشتی «تیوتِر» را تایید کرد

فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا بامداد پنجشنبه گفت که موتورخانه یک کشتی پس از برخورد شناور بدون سرنشین (شهپاد) ارتش یمن، آسیب دید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۶ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 13
کد خبر: ۲۴۵۲۳۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ ارتش آمریکا بامداد پنجشنبه طی بیانیه‌ای عملیات مشترک نیروهای یمنی با مقاومت عراق علیه کشتی‌ها و اهداف مرتبط با رژیم صهیونیستی را تایید کرد.


فرماندهی مرکزی آمریکا (سازمان تروریستی سنتکام) گفت که موتورخانه یک کشتی پس از برخورد شناور بدون سرنشین (شهپاد) ارتش یمن، آسیب دید.


در این بیانیه ادعا شده است: «رفتار حوثی‌ها ثبات منطقه را تهدید می‌کند و کشتیرانی در دریای سرخ و خلیج عدن را به خطر می‌اندازد».


سنتکام برای حفظ آبروی ریخته‌شده در برابر عملیات‌های ارتش یمن، مدعی شد: «ما پهپادی را که حوثی‌ها به سمت دریای سرخ پرتاب کردند، منهدم کردیم. حوثی‌ها دو موشک بالستیک ضد کشتی را بدون خسارت جانی یا مادی شلیک کردند».


ارتش آمریکا همچنین درباره تجاوز نظامی ساعتی پیش به خاک یمن نیز ادعا کرد: «۳ سکوی پرتاب موشک کروز ضد کشتی را در مناطق تحت کنترل حوثی‌ها در یمن منهدم کردیم».


شامگاه چهارشنبه بود که «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد: «ما عملیات نظامی ویژه‌ای در دریای سرخ با استفاده از قایق‌های بدون سرنشین علیه کشتی  تیوتِر انجام دادیم». 


نیروهای مسلح یمن به دنبال تشدید حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه به هیچ کشتی مرتبط با این رژیم و کشتی‌هایی که مقصد آن‌ها فلسطین اشغالی است، اجازه عبور از دریای سرخ و تنگه باب‌المندب را نداده‌اند.


 آمریکا هم در ادامه حمایت‌های خود از تل‌آویو، پس از شدت گرفتن عملیات‌های یمن علیه کشتی‌های صهیونیستی ائتلافی را برای مقابله با نیروهای مسلح یمن تشکیل داده و تاکنون چند بار خاک این کشور را مورد تجاوز نظامی قرار داده است./ فارس

ارسال نظر