عراقچی ژنو را به مقصد تهران ترک کرد انفجار در کلیسای نیویورک ۵ زخمی برجای گذاشت  شروط کلیدی ایران برای مذاکره با آمریکا اعلام شد/ حق غنی‌سازی و محدودیت موضوع هسته‌ای نامزدی «نوری المالکی» برای نخست‌وزیری عراق لغو شد؟ واشنگتن: آزمایش‌های هسته‌ای را از سر خواهیم گرفت آخرین وضعیت مذاکرات هسته‌ای، محور دیدار عراقچی با وزیر خارجه سوئیس عمان: مذاکرات ایران و آمریکا با پیشرفتی ملموس به پایان رسید عراق ۱۵۰ داعشی زیر ۱۸ سال را از سوریه تحویل گرفت جزئیات مهم دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا در ژنو / تفاهم دوطرف بر روی برخی موضوعات عراقچی: روی یک سری اصول راهنما توانستیم موافقت کلی پیدا کنیم / زمان دور بعدی مذاکرات ایران و آمریکا  دیدار البوسعیدی و گروسی در حاشیه مذاکرات ایران و آمریکا + عکس بقائی: با حسن‌نیت و جدیت در مذاکرات ژنو حضور داریم جزئیات عملیات مشترک حشدالشعبی و ارتش عراق برای تعقیب هسته‌های داعش اذعان سناتور جنگ‌طلب آمریکایی به قدرت نظامی ایران جزئیات دیدار وزیر کشور با سفیر امارات

کاخ سفید از تصمیم مصر و قطر برای گفتگوی آتش‌بس با حماس خبر داد

مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفت قطر و مصر قصد دارند به زودی با حماس گفتگو کنند تا ببینند راهی برای پیشبرد طرح جو بایدن درباره آتش‌بس غزه وجود دارد.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۱ - ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 16
کد خبر: ۲۴۵۵۸۴

به گزارش راهبرد معاصر، جیک سالیوان مشاور امنیت ملی کاخ سفید گفت که قطر و مصر قصد دارند به زودی با حماس گفتگو کنند تا ببینند آیا راهی برای پیشبرد طرح جو بایدن رئیس جمهوری آمریکا درباره آتش‌بس در غزه وجود دارد یا خیر.

 

به گزارش رویترز، سالیوان شنبه شب در حاشیه نشست کنفرانس صلح اوکراین در سوئیس در گفتگو با خبرنگاران اظهار کرد که با شیخ محمد بن عبدالرحمن آل‌ثانی نخست وزیر قطر صحبت کوتاهی داشته و قرار است که روز یکشنبه در سوئیس بار دیگر گفتگو کنند.

 

رویترز نوشت: حماس از پیشنهاد آتش‌بس استقبال کرده، اما تاکید کرده است که هر گونه توافقی در این باره باید تضمین‌کننده پایان جنگ باشد؛ درخواستی که اسرائیل آن را رد کرده است. مقام‌های آمریکا نگاه دقیقی به پاسخ حماس انداخته است.

 

وی افزود: ما فکر می‌کنیم که برخی از اصلاحات غیرمنتظره نیست و می‌توان آنها را مدیریت کرد. برخی از اصلاحات هم با طرح بایدن و هم با آنچه که شورای امنیت سازمان ملل از آن حمایت کرده است، سازگار نیست. ما باید با واقعیت روبرو شویم.

 

سالیوان گفت که مقام‌های آمریکایی معتقدند که راهی برای رسیدن به توافق باقی است و گام بعدی آن است که میانجیگران قطری و مصری با حماس گفتگو کرده و «بررسی کنند که با چه چیزی می‌توان کار کرد و با چه چیزی نمی‌توان کار کرد.»

 

مشاور امنیت ملی کاخ سفید افزود: ما یک رفت و برگشت میان میانجیگران و حماس را پیش‌بینی می‌کنیم. آن وقت خواهیم دید که در این مرحله در کجا ایستاده‌ایم. ما به مشورت با اسرائیلی‌ها ادامه خواهیم داد و امیدوارم هفته آینده بتوانیم به شما اعلام کنیم که فکر می‌کنیم اوضاع در چه وضعیتی است و قدم بعدی برای پایان دادن به آن چیست.

 

جو بایدن رئیس جمهور آمریکا ۳۱ می ۲۰۲۴ برابر با ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ و در آستانه انتخابات ۵ نوامبر سال جاری (۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳) اعلام کرد که اسرائیل پیشنهاد جدیدی برای برقراری آتش‌بس و تبادل اسرا ارائه کرد که از طریق قطر به حماس ارائه شده است و از طرفین خواست این فرصت را از دست ندهند و بر سر این پیشنهاد به توافق برسند.

 

همچنین قطعنامه پیشنهادی آمریکا برای برقراری آتش بس در غزه و آزادی اسرا با ۱۴ رای مثبت و یک رای ممتنع (روسیه) و بدون هیچ رای مخالفی در نشست روز دوشنبه به وقت محلی (۱۰ ژوئن ۲۰۲۴ برابر با ۲۱ خرداد ۱۴۰۳) شورای امنیت سازمان ملل تصویب شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار