چرا واردات خودروهای کارکرده اجرا نمی‌شود!؟/ دادفر: هیچ‌کس هماهنگ نیست جهش توقف‌ناپذیر قیمت نفت/ هر بشکه نفت چند شد؟ قائم مقام وزیر صنعت:‌ تولید را با تصمیمات تنظیم بازار قربانی نکنید مصوبه حمایت از خریداران خودرو باطل شد / ماجرا چیست؟ بسته اینترنت چرا زود تمام می‌شود؟ بالاخره اپراتور‌ها توضیح دادند تغییر مهم در فیش حقوقی کارگران؛ جزییات معافیت حق اولاد و حق تاهل از مالیات جدیدترین قیمت میوه اعلام شد پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / دلار مرز ۱۹۰ هزار را رد می‌کند؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ / طلا در آستانه صعودی دیگر + جدول اطلاعیه مهم سازمان تأمین اجتماعی در خصوص زمان پرداخت حقوق مرداد ماه ۱۴۰۵ بازنشستگان و مستمری بگیران واردات خودرو‌های کارکرده آزاد شد؛ سقف ۲۰ هزار دستگاه و شرط کلیدی ارز شرایط فروش مدیران خودرو ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ | ثبت‌نام فونیکس F ۷ Pro e+ با تحویل ۳۰ روزه + قیمت قطعی آغاز واریز حقوق مرداد بازنشستگان تأمین اجتماعی از فردا + جدول زمان بندی حروف الفبا قیمت سکه پارسیان امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ | سقوط یا صعود؟ گزارش لحظه‌ای بازار قیمت بیت کوین امروز چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ تثبیت در کانال ۶۴ هزار دلاری آخرین قیمت دلار و یورو امروز ۲۸ مرداد ۱۴۰۵؛ نوسان صعودی در بازار ارز | گزارش لحظه‌ای

مالیات‌گیری از دانه‌درشت‌ها باید ادامه پیدا کند

مالیات‌گیری از دانه‌درشت‌ها باید ادامه پیدا کند اگر روند مالیات‌گیری به درستی ادامه پیدا کند و از دانه‌درشت‌ها و صاحبان ثروت‌های کلان مالیات‌های منصفانه گرفته شود، می‌توان منابع مالی لازم برای پروژه‌های بزرگ و حیاتی را تامین کرد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۵۷ - ۰۲ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 22
کد خبر: ۲۴۶۴۳۵

به گزارش راهبرد معاصر؛  اسماعیل سیاوشی درخصوص اهمیت مالیات‌ستانی عادلانه می‌گوید: مالیات به عنوان یکی از اصلی‌ترین ابزارهای مالی دولت‌ها، نقش بسیار حیاتی در تامین منابع مالی برای ارائه خدمات عمومی و توسعه زیرساخت‌ها دارد. از طریق جمع‌آوری مالیات، دولت‌ها می‌توانند هزینه‌های مرتبط با بخش‌های مختلفی از جمله آموزش، بهداشت، امنیت، حمل و نقل و انرژی را تامین کنند. بدون وجود سیستم مالیاتی منسجم و کارآمد، دولت‌ها قادر نخواهند بود خدمات ضروری را به شهروندان ارائه دهند و توسعه پایدار کشور را تضمین کنند. مالیات همچنین به عنوان یک ابزار توزیع مجدد ثروت، نقش مهمی در کاهش نابرابری‌های اجتماعی و اقتصادی دارد.

 

نماینده مجلس دوازدهم شورای اسلامی خاطرنشان می‌کند: سیستم مالیاتی علاوه بر تامین منابع مالی، به دولت‌ها این امکان را می‌دهد که سیاست‌های اقتصادی مناسبی را جهت تشویق یا کنترل فعالیت‌های اقتصادی مختلف اعمال کنند. به عنوان مثال، با اعمال مالیات بر فعالیت‌های غیرمولد مانند خرید و فروش ملک و ارز، می‌توان سرمایه‌ها را به سمت فعالیت‌های مولد و تولیدی هدایت کرد. این امر نه تنها به افزایش تولید ناخالص داخلی و رشد اقتصادی کمک می‌کند، بلکه موجب ایجاد فرصت‌های شغلی و بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی جامعه نیز می‌شود.

 

وی ادامه می‌دهد: در دوران دولت شهید رئیسی، یکی از اقدامات برجسته، اصلاح نظام مالیاتی و جمع‌آوری مالیات از دانه‌درشت‌ها و صاحبان ثروت‌های کلان بود. با اجرای این سیاست، دولت توانست منابع مالی قابل توجهی را جمع‌آوری کند و این منابع را برای تامین هزینه‌های کشور و توسعه زیرساخت‌های حیاتی استفاده کند. به عنوان مثال، ساخت نیروگاه‌هایی که به جلوگیری از خاموشی‌های مکرر برق کمک کرد، نمونه‌ای از این اقدامات بود که نیازمند سرمایه‌گذاری‌های عظیم بود و بخشی از این سرمایه‌گذاری‌ها از طریق مالیات تامین شد.

 

حجت‌الاسلام سیاوشی اظهار داشت: ادامه این روند مالیات‌گیری صحیح و عادلانه از دانه‌درشت‌ها نه تنها به تامین نیازهای مالی دولت کمک می‌کند، بلکه به تحقق عدالت اجتماعی نیز منجر می‌شود. اگر این روند به درستی ادامه یابد و از صاحبان ثروت‌های بزرگ و سرمایه‌داران مالیات‌های منصفانه گرفته شود، می‌توان منابع مالی لازم برای توسعه بیشتر زیرساخت‌ها و ارائه خدمات بهتر به شهروندان را تامین کرد.

 

وی ادامه داد، اگر روند مالیات‌گیری که شهید رئیسی آغاز کرد، به درستی ادامه پیدا کند و از دانه‌درشت‌ها و صاحبان ثروت‌های کلان مالیات‌های منصفانه گرفته شود، می‌توان منابع مالی لازم برای پروژه‌های بزرگ و حیاتی را تامین کرد. این منابع نه تنها نیازهای اساسی کشور را پوشش می‌دهند، بلکه می‌توانند به تولید مازاد نیز منجر شوند. به عنوان مثال، با توسعه و بهینه‌سازی نیروگاه‌ها، نه تنها نیاز داخلی به برق به طور کامل برآورده می‌شود، بلکه مازاد تولیدی نیز قابل صادرات خواهد بود.

 

نماینده مجلس دوازدهم شورای اسلامی خاطرنشان می‌کند: برای بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی کشور، باید توجه ویژه‌ای به مالیات‌گیری از فعالیت‌های غیرمولد مانند خرید و فروش ملک و ارز شود. افرادی که سرمایه‌های خود را به این بخش‌ها هدایت می‌کنند، به جای کمک به تولید و اشتغال‌زایی، به افزایش قیمت‌ها و ایجاد حباب‌های اقتصادی دامن می‌زنند. اعمال مالیات‌های سنگین‌تر بر این فعالیت‌ها می‌تواند انگیزه‌ای برای هدایت سرمایه‌ها به سمت بخش‌های مولد و تولیدی ایجاد کند.

 

حجت‌الاسلام سیاوشی در پایان افزود: با هدایت سرمایه‌ها به سمت تولید، نه تنها رشد اقتصادی و افزایش تولید ناخالص داخلی تحقق می‌یابد، بلکه فرصت‌های شغلی جدیدی نیز ایجاد می‌شود. این امر به بهبود وضعیت اقتصادی و اجتماعی کشور کمک می‌کند و موجب افزایش رفاه عمومی می‌شود. به همین دلیل، اصلاح نظام مالیاتی و اعمال مالیات‌های مناسب بر فعالیت‌های غیرمولد، یکی از ضروری‌ترین اقداماتی است که باید در دستور کار دولت قرار گیرد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار