یک دیپلمات زن، مدیرکل آمریکا وزارت خارجه ایران شد لاریجانی: جبهه مقاومت دنبال منافع مردم منطقه است انتصاب جدید در وزارت امور خارجه؛ حمید قنبری کیست؟ غریب‌آبادی: همکاری کشور‌های ساحلی خزر برای حفاظت از آن ضروری است کاخ سفید: «ترامپ» و «پوتین» جمعه در «انکوریج» دیدار می‌کنند نیرو‌های گارد ملی آمریکا وارد پایتخت شدند سفیر جدید اندونزی استوارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد نماینده جدید صندوق جمعیت سازمان ملل اعتبارنامه خود را تسلیم عراقچی کرد هیات حماس برای بررسی مذاکرات آتش‌بس وارد مصر شد امانی: سفر لاریجانی به لبنان در یک برهه حساس صورت می‌گیرد اسلامی: آژانس باید ترور دانشمندان هسته‌ای ایران را محکوم کند/آمریکایی‌ها از مدت‌ها پیش، حمله به تاسیسات ما را برنامه‌ریزی کرده بودند حمله پهپادی اسرائیل به بندر الناقوره در جنوب لبنان چین: از تعامل میان روسیه و آمریکا استقبال می‌کنیم اوکراین: به روسیه زمین نمی‌دهیم لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت

هاآرتص خطاب به صهیونیست‌ها: تا دیر نشده فرار کنید

یک روزنامه صهیونیستی با اشاره به اینکه اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه چیزی جز شکست فاجعه بار برای آن رقم نمی‌زند، به صهیونیست‌ها پیشنهاد کرد تا دیر نشده از سرزمین‌های اشغالی فرار کنند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۵۲ - ۱۰ تير ۱۴۰۳ - 2024 June 30
کد خبر: ۲۴۷۶۶۰
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر، روزنامه صهیونیستی هاآرتص در گزارشی نوشت که طی ماه‌های اخیر از همه طرف زمزمه افرادی به گوش می‌رسد که به دنبال ترک سرزمین‌های اشغالی هستند. آنها این احساس را دارند که خانه و کاشانه آنها در حال سوختن است و قبل از اینکه سقف بر سرشان فرو بریزد، باید آن را ترک کنند. آنها معتقدند باید فرزندان خود را نجات دهند و قبل از اینکه دیر شود، از سرزمین‌های اشغالی فرار کنند.

 

این روزنامه با اشاره به اینکه ساکنان سرزمین‌های اشغالی عموماً احساس تهدید موجودیتی دارند، تاکید کردند که عملیات اسرائیلی‌ها در مدت ۹ ماه گذشته در غزه برای جلوگیری از این تهدید به کشته شدن ده‌ها هزار فلسطینی منجر شده که بیشتر آنها بی‌گناه بوده‌اند.

 

به نوشته این روزنامه، رژیم صهیونیستی به اقدامات دیوانه‌وار خود ادامه داده و دقیقاً همانطور عمل کرده که کنفوسیوس گفته است: «قبل از آغاز اقدام انتقام جویانه، دو قبر حفر کن».

 

هاآرتص می افزاید که عملیات رژیم صهیونیستی تنها اسرای اسرائیلی را در معرض مرگ قرار نداده، بلکه تمام سرزمین‌های اشغالی را با خطر موجودیتی مواجه کرده و شرایط امنیتی این رژیم را روز به روز بدتر کرده و باعث انزوای بین المللی تل‌آویو و افزایش تهدیدات فراروی آن شده است، علاوه بر این، حملات اسرائیل، هزاران یتیم فلسطینی به جای گذاشته که تمامی آنها به دنبال انتقام گرفتن از اسرائیل هستند.

 

به نوشته این روزنامه صهیونیستی، پیروزی که تل آویو به دنبال آن است، قابل تحقق نیست و نگاهی سریع به نقشه منطقه این موضوع را نشان می‌دهد که سران تل‌آویو چیزی غیر از شکست دردناک و سخت و سهمگین برای خود رقم نمی‌زنند./ مهر

ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ایرانی
Iran (Islamic Republic of)
۲۱:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۴/۱۰
0
0
این نتایج از اول و از زمان شروع اشغال سرزمینی که در محاصره سرزمین های اسلامی است نیز قابل فهم و قابل پیش بینی بود ولی صهیونیست ها به دلیل بی دینی و دوری از حق نتوانستند آن را تشخیص دهند و آنقدر به کاشتن باد ادامه دادند تا تبدیل به طوفان الاقصی شد.
آخرین اخبار