چهار شرور مسلح در جریان رزمایش پاک‌سازی کویر بردسکن به هلاکت رسیدند قاچاقچیان بین المللی به ۵ سال حبس و ۶ هزار میلیارد جزای نقدی محکوم شدند دیدار محسنی‌اژه‌ای با مقام عالی قضایی پاکستان هانی کرده با اصابت ۲ گلوله پلیس بازداشت شد پیش‌بینی افزایش گردوخاک از دوشنبه در تهران اسامی برخی محصولات خوراکی غیرمجاز اعلام شد اعلام جرم دادستانی تهران علیه مدیران دو رسانه دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان

جمع آوری ۴۰۶ تن زباله در مرز مهران

رئیس ستاد اربعین شهرداری تهران در مرز مهران از آمادگی کامل نیروهای خدمات رسان به زائرین اباعبدالله الحسین (ع) در ایام اربعین خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۴۵ - ۲۱ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 13
کد خبر: ۲۴۸۳۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ فریدون حیدری شهردار منطقه و رئیس ستاد اربعین حسینی (ع) شهرداری تهران در مرز مهران با اعلام جمع آوری ۴۰۶ تن زباله در محدوده مرزی مهران گفت: نیروهای خدمات رسان  شهرداری منطقه ۵ از تاریخ ۱۳ مهر ماه در محدوده مرزی مهران مستقر شده و در حال جمع آوری زباله، نظافت، نگهداشت سرویس بهداشتی، کمک به حفظ ایمنی زوار الحسین (ع) توسط آتش نشانی و ستاد مدیریت بحران در این محدوده هستند.

 

وی  با اشاره به محدوده ۱۲۴ هکتاری تحت پوشش منطقه ۵ در مرز مهران اعلام کرد: تنها روز گذشته ۷۰ تن زباله در محدوده شهر مهران تا بخشی از خاک عراق جمع آوری و تفکیک شد.

 

حیدری به فعالیت ۳۵۰ نیروی خدمات شهری از ۱۳ مهر ماه اشاره کرد و گفت: با توجه به افزایش چشمگیر زائران در سال جاری و بنا بر برنامه‌ریزی‌های انجام شده پیش از آغاز مراسم اربعین در ستاد اربعین حسینی (ع) منطقه ۵ از امروز ۱۰۰ نیروی خدمات شهری به جمع خادمان زائرین امام حسین (ع) در مرز مهران افزوده می‌شود.

 

وی همچنین به برگزاری جلسه‌ای در ستاد اربعین مرز مهران در استانداری ایلام اشاره کرد و گفت: با توجه به ضرورت دقت در نظافت و رفت و روب  مسیر زائران، صبح امروز دبیر ستاد اربعین حسینی مرز مهران از انبوه فعالیت‌های منطقه ۵ بازدید و از فعالیت خاص انجام شده قدردانی کرد.

 

رئیس ستاد اربعین حسینی همچنین از نگهداشت ۶۵۰ چشمه سرویس بهداشتی در محدوده مرزی مهران خبر داد و گفت: ۵۱۰ چشمه سرویس بهداشتی برای زوار در نظر گرفته شده بود که با توجه به افزایش جمعیت یک ساختمان با ۱۴۰ چشمه سرویس بهداشتی به این تعداد افزوده شد تا شاهد بهبود خدمت رسانی به زائران باشیم.

 

حیدری ادامه داد: هم اکنون ۲۰ پرسنل آتش نشانی شهرداری تهران با تجهیزات و خودروهای لازم در مرز مهران در کنار ستاد مدیریت بحران منطقه مستقر هستند تا به صورت مداوم ایمنی محدوده مرزی مهران را رصد کنند.

 

وی در پایان از ادامه عملیات نظافت، نگهداشت و حفظ ایمنی تا روز ۳۰ مهرماه در این محدوده خبر داد.

 

منبع: مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار