لاریجانی: امضای یادداشت تفاهم امنیتی میان ایران و عراق با هدف عدم فرصت به دیگران جهت برهم زدن امنیت دو کشور صورت گرفت ادعای ضدایرانی نماینده آمریکا در شورای امنیت قطع سراسری برق در عراق اروپا: با اعمال فشار بر روسیه به جنگ اوکراین پایان خواهیم داد رایزنی لاریجانی با فؤاد حسین درباره پروژه‌های ریلی ایران و عراق ترامپ: حماس نمی‌تواند در غزه بماند ترامپ: ۸۰۰ نیروی گارد ملی به پایتخت آمریکا اعزام می‌کنم/ واشنگتن به دست باند‌های خشن افتاده غریب آبادی: معاون گروسی پس از مذاکره، تهران را ترک کرد / مقرر شد رایزنی‌ها ادامه یابد ترامپ: از پوتین خواهم خواست تا به جنگ پایان دهد لاریجانی: ایران و عراق مصمم به مقابله با جریان‌های تروریستی هستند ایران و عراق تفاهم‌نامه امنیتی مشترک امضا کردند وزیر خارجه ارمنستان: طرح «مسیر ترامپ» تحت حاکمیت ایروان خواهد بود و بدون کنترل طرف ثالث فعالیت خواهد کرد واکنش عراقچی به احتمال سپرده شدن پرونده مذاکرات به دبیر شورای عالی امنیت ملی: فعلاً چنین برنامه‌ای در دستورکار نیست رئیس جمهور لبنان: طرح انحصار سلاح برگشت‌ناپذیر است استرالیا: کشور فلسطین را در سپتامبر به رسمیت می‌شناسیم، نیوزیلند: در حال بررسی موضوع هستیم

بیانیه کردهای سوریه درباره توافق با دمشق

کردها بعد از توافق با ارتش سوریه در بیانیه‌ای اعلام کردند که دفاع از مرزها و تمامیت ارضی سوریه وظیفه آنهاست.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۹ - ۲۱ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 13
کد خبر: ۲۴۸۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ در بیانیه کردهای سوریه درباره توافق با دمشق آمده است: پروژه سیاسی ما هرگز به دنبال جدایی از سوریه نبوده بلکه همواره خواهان گفت‌وگو و حل مسالمت‌آمیز بحران بوده‌ایم. ما هرگز همسایگان از جمله ترکیه را هدف قرار نداده‌ایم، اما ترکیه ما را به تروریسم متهم کرده است.

 

در این بیانیه بر نقش ترکیه در ترویج تروریسم در سوریه تاکید شده و آمده است: ترکیه از ابتدای بحران سوریه، با ترویج تروریسم در سوریه، فعالانه نقشی منفی ایفا کرده است. در پنج روز گذشته، جنایاتی بی‌رحمانه علیه ما صورت گرفته و این حملات همچنان ادامه دارد.

 

در ادامه اعلام شده: ما وظیفه داریم از مرزها و تمامیت ارضی سوریه دفاع کنیم. به همین دلیل، ارتش سوریه می‌تواند در مرز با ترکیه مستقر شده و برای دفاع از مرزها و آزادسازی شهرهای تحت اشغال ارتش ترکیه و مزدوران این کشور، وارد عمل شود. به نیروهای خود اعلام می‌کنیم که استقرار ارتش سوریه بر اساس هماهنگی با اداره خودگردانی و نیروهای دموکراتیک سوریه صورت می‌گیرد.

 

منبع: برنا

ارسال نظر
آخرین اخبار