کدخدایی: آمریکا نمی‌تواند مدعی دفاع از حقوق بشر باشد-راهبرد معاصر
عارف: راهبرد دولت این است که اصلاح قیمت‌ها به سه دهک پایین جامعه آسیبی نرساند سکینه سادات پاد، دستیار رئیس‌جمهور از سمت خود کنار رفت؟ هیأت مرکزی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا مشخص شدند جمعی از مداحان اهل بیت با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند علم‌الهدی: اول باید دین مردم را مدیریت کنیم و بعد دنیای آنان را پیام توئیتری پزشکیان به السیسی خطیب نماز جمعه تهران: بسترسازان نابودی زیرساخت‌های سوریه پاسخگوی امت اسلامی باشند الحاق شناور‌های بسیار پیچیده و تسلیحات ویژه به نیروی دریایی ارتش فرمانده سپاه خراسان‌جنوبی: آخرین نفری که خط مقدم نبرد با تکفیری‌ها در سوریه را ترک کرد یک پاسدار بود /برای ارتش سوریه جهاد معنایی نداشت ادای احترام فرمانده کل سپاه پاسداران به مقام شهید سلیمانی لاریجانی: یکی از راهبرد‌های دشمن این است که القاء کند همه خسته هستند و نباید به مردم کاری داشت ساعت کاری دستگاه‌های اجرایی تا بهمن‌ماه تغییر کرد+ جزئیات نماینده مجلس: حتی فقیرترین کشور‌های آفریقایی هم این حد از کاهش ارزش پول را ندارند وزرای کار و دادگستری وارد شیراز شدند عملیات مشترک مرزبانان ایران و عراق در مقابله با سلاح‌های غیرمجاز

کدخدایی: آمریکا نمی‌تواند مدعی دفاع از حقوق بشر باشد

رئیس پژوهشکده شورای نگهبان، گفت: آمریکا شعارهایی می‌دهد که از آن برای نفوذ در مناطق مختلف دنیا استفاده می‌کند؛ بنابراین آمریکا نمی‌تواند مدعی دفاع از حقوق بشر باشد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۱۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 08
کد خبر: ۲۴۸۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ عباسعلی کدخدایی حقوق‌دان شورای نگهبان و رئیس پژوهشکده شورای نگهبان در نشست نیمه پنهان حقوق بشر غربی درباره جنایات آمریکا و غرب در موضوع حقوق بشر عنوان کرد: حقوق بشری که امروز از سوی مدعیان آن می‌بینیم امری کذب و دروغ است که با استانداردها و معیارهای دوگانه نسبت به جامعه جهانی اعمال می‌کنند. 
این حقوق‌دان خاطرنشان کرد: حقوق بشر و زیرمجموعه آن در تمامی ادیان الهی و از جمله اسلام وجود دارد و همه به آن متعهد هستیم. نژادپرستی از ابتدا در آمریکا اعمال می‌شد. آنان نژاد برتر را نژاد سفیدپوست می‌دانستند و تا الان این موضوع ادامه داشته است و خود را به‌غلط نژاد برتر می‌دانند. رفتارهای خشن پلیس و نقض حقوق شهروندان را زیاد در این کشورها دیده‌ایم.  دخالت در همه امور دنیا، جنگ‌های نیابتی و دخالت در تغییر سیاست‌گذاری‌های کشورها از جمله جنایات آمریکایی‌ها بوده است و چه جان‌هایی که در این راه از دست نرفته‌اند.
وی ادامه داد: زندان گوانتانامو لکه ننگی برای آمریکاست. جنایات آمریکا در افغانستان و عراق نیز از این موارد بوده است. ۸۵ کشور جهان آسیب‌های جدی از دخالت‌های آمریکا دیده‌اند.  در قضایای عراق نیز فجایع حمله آمریکا به آن را فراموش نمی‌کنیم. آیا می‌توان آمریکایی که دستش به جنایات مختلف آغشته است را دارای شأن برای دفاع از حقوق بشر بدانیم؟ پس اینها شعارهایی است که آمریکا از آن برای نفوذ در مناطق مختلف دنیا استفاده می‌کند؛ بنابراین آمریکا نمی‌تواند مدعی دفاع از حقوق بشر باشد.
کدخدایی در پایان گفت: کتاب شکست در بازی طولانی به‌خوبی جنایات آمریکا در غرب آسیا را نشان می‌دهد. نویسنده این کتاب فیلیپ گوردون هماهنگ‌کننده سابق آمریکا در غرب آسیا بوده است. در این کتاب نویسنده مدافع حقوق بشر نیست بلکه خواهان رسیدن به منافع آمریکا از روشی غیر از روش جمهوری‌خواهان این کشور است. اما در همین کتاب به مداخله‌های آمریکا در آسیا و غرب آن اشاره می‌کند./فارس

ارسال نظر