سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

کدخدایی: آمریکا نمی‌تواند مدعی دفاع از حقوق بشر باشد

رئیس پژوهشکده شورای نگهبان، گفت: آمریکا شعارهایی می‌دهد که از آن برای نفوذ در مناطق مختلف دنیا استفاده می‌کند؛ بنابراین آمریکا نمی‌تواند مدعی دفاع از حقوق بشر باشد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۷ - ۱۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 08
کد خبر: ۲۴۸۸۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ عباسعلی کدخدایی حقوق‌دان شورای نگهبان و رئیس پژوهشکده شورای نگهبان در نشست نیمه پنهان حقوق بشر غربی درباره جنایات آمریکا و غرب در موضوع حقوق بشر عنوان کرد: حقوق بشری که امروز از سوی مدعیان آن می‌بینیم امری کذب و دروغ است که با استانداردها و معیارهای دوگانه نسبت به جامعه جهانی اعمال می‌کنند. 
این حقوق‌دان خاطرنشان کرد: حقوق بشر و زیرمجموعه آن در تمامی ادیان الهی و از جمله اسلام وجود دارد و همه به آن متعهد هستیم. نژادپرستی از ابتدا در آمریکا اعمال می‌شد. آنان نژاد برتر را نژاد سفیدپوست می‌دانستند و تا الان این موضوع ادامه داشته است و خود را به‌غلط نژاد برتر می‌دانند. رفتارهای خشن پلیس و نقض حقوق شهروندان را زیاد در این کشورها دیده‌ایم.  دخالت در همه امور دنیا، جنگ‌های نیابتی و دخالت در تغییر سیاست‌گذاری‌های کشورها از جمله جنایات آمریکایی‌ها بوده است و چه جان‌هایی که در این راه از دست نرفته‌اند.
وی ادامه داد: زندان گوانتانامو لکه ننگی برای آمریکاست. جنایات آمریکا در افغانستان و عراق نیز از این موارد بوده است. ۸۵ کشور جهان آسیب‌های جدی از دخالت‌های آمریکا دیده‌اند.  در قضایای عراق نیز فجایع حمله آمریکا به آن را فراموش نمی‌کنیم. آیا می‌توان آمریکایی که دستش به جنایات مختلف آغشته است را دارای شأن برای دفاع از حقوق بشر بدانیم؟ پس اینها شعارهایی است که آمریکا از آن برای نفوذ در مناطق مختلف دنیا استفاده می‌کند؛ بنابراین آمریکا نمی‌تواند مدعی دفاع از حقوق بشر باشد.
کدخدایی در پایان گفت: کتاب شکست در بازی طولانی به‌خوبی جنایات آمریکا در غرب آسیا را نشان می‌دهد. نویسنده این کتاب فیلیپ گوردون هماهنگ‌کننده سابق آمریکا در غرب آسیا بوده است. در این کتاب نویسنده مدافع حقوق بشر نیست بلکه خواهان رسیدن به منافع آمریکا از روشی غیر از روش جمهوری‌خواهان این کشور است. اما در همین کتاب به مداخله‌های آمریکا در آسیا و غرب آن اشاره می‌کند./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار