پرونده انحراف وزارت صمت از دستورالعمل خودرو به نهاد‌های نظارتی ارسال شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی ۷۱هزار و ۵۳۶ تومان شد جزییات پیش فروش بلیط قطار اربعین جزئیات بخشودگی جرایم دیرکرد بیمه شخص ثالث ۱۴۰۴ قیمت جدید طلا و سکه ۱۸ تیرماه ۱۴۰۴ / سکه ۲.۵ میلیون سقوط کرد وزیر نیرو: هیچ واحد صنعتی به دلیل کمبود برق تعطیل نمی‌شود بنیاد مسکن: برآورد اولیه خسارات حمله اسرائیل بین ۳ تا ۴ همت بود خبر جدید درباره وصول چک‌های بانکی قیمت جدید طلا و سکه ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ / کف قیمتی سکه شکسته شد قیمت جدید دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ / دلار یک کانال سقوط کرد جزئیات احکام مالیاتی بسته حمایتی دولت / تمدید برخی مواعد مالیاتی با ابلاغیه رئیس‌جمهور؛ پرداخت تسهیلات تکلیفی تا پایان تیر تمدید شد حقوق کارگران دو برابر شد + جدول واریز یک میلیون و ۴۰۰ هزار تومانی حساب برای این دهک‌ها خبر مهم درباره کالابرگ / نحوه اعتراض به دهک‌بندی و ارائه درخواست بازبینی

اعلام حداقل و حداکثر قیمت زعفران در ایام محرم

عضو شورای ملی زعفران گفت: هم اکنون حداقل قیمت هرکیلو زعفران ۸۵ میلیون تومان و حداکثر ۱۰۰ میلیون تومان است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۳ - ۱۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 08
کد خبر: ۲۴۸۸۷۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ علی حسینی  گفت: طبق روال همه ساله  تقاضا برای خرید زعفران در ایام محرم و صفر افزایش می‌یابد و به طور کلی پیک مصرف زعفران ماه های رمضان، محرم و صفر است.

به گفته او، با ازدیاد تقاضا برای خرید زعفران در ایام محرم پیش بینی می شود که کاهش قیمت در بازار رخ ندهد.

حسینی ادامه داد: دلال و محتکران زعفران خود را کشاورز عنوان می کنند،درحالیکه با  بخش کشاورزی سروکاری ندارند و به عبارت دیگر واقعیت آن است که ابتدای فصل کشاورزان هرکیلو زعفران را ۳۰ تا ۴۰ میلیون فروختند و اکنون محتکران بر طبل گرانی قیمت ها می کوبند.

 به گفته او، با توجه به ازدیاد تقاضا برای خرید زعفران در دهه اول محرم و دهه پایان صفر ناچاریم شرایط بازار زا به گونه ای تحمل کنیم تا به فصل عرضه محصول جدید برسیم. از این رو تا رسیدن محصول جدید بازار را به گونه ای کنترل کنیم که به نقع تولیدکننده و مصرف کننده باشد.

عضو شورای ملی زعفران حداقل قیمت هرکیلو زعفران را ۸۵ میلیون تومان و حداکثر ۹۵ تا ۱۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و گفت: برآوردها حاکی از آن است که با ازدیاد تقاضا برای خرید زعفران در ایام محرم و صفر، تقاضا به نسبت ماه های قبل ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش یابد. 

حسینی با بیان اینکه محدودیتی در عرضه زعفران نداریم، گفت: در حال حاضر زعفران در انبارهاس دلالان و واسطه ها، تعاون روستایی و بورس کالا وجود دارد که با گذر از پیک مصرف  بدلیل شرایط مستعد تولید پیش بینی می شود که شرایط بازار را تغییر کند. /باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار