شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

پزشکیان از اردوغان برای سفر به ایران دعوت کرد

رئیس‌جمهور منتخب با اشاره به‌ضرورت بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های موجود برای تقویت و توسعه روابط دو کشور دوست و برادر ایران و ترکیه، از اردوغان برای سفر به  تهران دعوت به عمل آورد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۷ - ۱۸ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 08
کد خبر: ۲۴۸۹۱۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ رجب طیب اردوغان رئیس‌جمهور ترکیه در تماس تلفنی با مسعود پزشکیان، موفقیت وی در کسب اعتماد ملت ایران و پیروزی در انتخابات ریاست‌جمهوری را تبریک گفت.
رئیس‌جمهور ترکیه ضمن گرامیداشت یاد رئیس‌جمهور فقید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی ابراز امیدواری کرد دوران ریاست‌جمهوری پزشکیان برای ملت ایران توأم با موفقیت، سربلندی، رفاه و آرامش بیشتر باشد. 
اردوغان با اشاره به سطح بسیار خوب روابط دو کشور در بخش‌های مختلف، بر علاقه‌مندی ترکیه برای عمق بخشیدن به این روابط به‌ویژه در بخش تجاری و اقتصادی تأکید کرد. 
مسعود پزشکیان نیز در این گفتگوی تلفنی ضمن تشکر از تبریکات دولت و ملت ترکیه پس از برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری و همچنین قدردانی از ابراز همدردی و همدلی با ملت ایران در پی فقدان رئیس‌جمهور شهید آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی تصریح کرد: دو ملت ایران و ترکیه از اشتراکات فراوان دینی، فرهنگی و تاریخی برخوردارند و مرزهای مشترک دو کشور در بیش از ۴ قرن گذشته مرز صلح و دوستی بوده است که با اتکا به این سرمایه‌های ارزشمند باید نسبت به تقویت مناسبات دو کشور در همه زمینه‌ها اهتمام ویژه داشته باشیم. 
رئیس‌جمهور منتخب با اشاره به‌ضرورت  بهره‌گیری از تمام ظرفیت‌های موجود برای تقویت و توسعه روابط دو کشور دوست و برادر ایران و ترکیه، از اردوغان برای سفر به  تهران دعوت به عمل آورد./فارس

ارسال نظر