المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست! شهباز شریف: تفاهم‌نامه ایران و آمریکا شامل موشک‌های بالستیک نمی‌شود

بازی دو سر باخت ترامپ در سوریه

بازی دو سر باخت ترامپ در سوریه یک روزنامه آمریکایی در تحلیلی راهبرد ترامپ در سوریه و چراغ سبز او به ترکیه برای آغاز عملیات در شمال سوریه را «بازی دو سر باخت» توصیف کرده است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۴۷ - ۲۳ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 15
کد خبر: ۲۵۰۶۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک روزنامه آمریکایی در تحلیلی روز سه‌شنبه راهبرد «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در سوریه در پرتو عملیات ترکیه در شمال شرق این کشور را «بازی دو سر باخت» توصیف کرده است.

روزنامه واشنگتن‌پست نوشته با تغییر سریع وضعیت در سوریه به نظر می‌رسد ترامپ در بدترین وضعیت ممکن قرار گرفته است؛ نام او بعد از چراغ سبز به ترکیه برای عملیات در شمال سوریه، در میان شبه‌نظامیان کُرد سوریه لجن‌مال شده است. حتی وزارت دفاع دولت خود ترامپ هم این هفته گفت که حمله ترکیه در شمال سوریه، مبارزه با داعش را تضعیف می‌کند و ممکن است برای نظامیان آمریکایی که هنوز در سوریه باقی مانده‌اند خطرآفرین باشد.

واشنگتن‌پست نوشته است: «هر دستاوردی که ترامپ قرار بود از رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه به دست بیاورد ظاهراً بعد از حمایت او از تحریم‌های کنگره علیه ترکیه به دلیل عملیات در شمال سوریه اکنون به باد رفته است.»

این روزنامه، دولت آمریکا را یک «ابرقدرت متزلزل» توصیف کرده و هدف واشنگتن از توسل به تحریم‌ها را وانمود کردن به اثرگذاری توصیف کرده است.

در این تحلیل همچنین به درخواست کمک شبه‌نظامیان موسوم به «نیروهای دموکراتیک سوریه» از «بشار اسد»، رئیس‌جمهور سوریه برای حمایت از این نیروها در برابر ترکیه اشاره کرده است.

طبق این گزارش، صحنه‌هایی در ریاض در روز دوشنبه که «ولادیمیر پوتین»، رئیس‌جمهور روسیه را در حال ملاقات با «ملک سلمان»، پادشاه عربستان سعودی نشان می‌داد به برداشت‌های روزافزون مبنی بر اینکه قالی ژئوپولتیک از زیر پای آمریکا کشیده شده، دامن زد.

مطابق این تحلیل، راهبرد ترامپ راهبرد دو سر باختی است که هم برای اعتماد کردها به آمریکا زیان‌آور است و هم به منزله شکستی در درازمدت برای آمریکا است. به نوشته این روزنامه «ترامپ، رابطه با کردها را به رابطه‌ای کاملاً معاملاتی تنزل داده است. دولت آمریکا پول و تجهیزات زیادی در اختیار آنها قرار داده بود، اما برای سربازانی که شانه به شانه هم جنگیدند یا غیرنظامیانی که در نتیجه تفاهم ترامپ-اردوغان کشته می‌شوند معامله‌ای در کار نیست. آمریکا قبلاً هم پشت کردها را خالی کرده، اما این خصومت ترامپ با آنها موجب شده که این خیانت در آینده قابل پیش‌بینی، قابل بخشش نباشد.»

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار