بیانیه ضد ایرانی غربی‌ها در نشست شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سردار نائینی: محاسبات دشمن درباره قدرت ایران اشتباه بود شهادت دو تن از پاسداران/ سپاه قدس اطلاعیه داد راه حل پزشکیان برای عبور از تهدیدات دشمن/خوابی که برایمان دیده‌اند بیانیه مشترک ایران و 7 کشور دیگر در آژانس اتمی سرلشکر موسوی: بسیج مهیای پاسخ به نیاز‌های مردم و کشور است پزشکیان: بسیاری از مشکلات کشور قابل حل است/ انتخابی برای انتقال پایتخت نداریم دکتر پزشکیان وارد استان قزوین شد پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی ابلاغ دستورالعمل بازنشستگی مادران با ۲۰ سال سابقه خدمت جزئیات طرح جدید پیش نویس نیرو‌های شرکتی فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان

‌مقابله سپاه با هرگونه شرارت‌ دشمن برای ناامن‌سازی مرزها

فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: در حال حاضر مشکل خاصی در مسائل مرزی و امنیتی نداریم اما قاطعانه روند تقویت و تحکیم آمادگی ها و به روز رسانی توانمندی ها برای مقابله با شرارت‌های سازمان یافته دشمن برای ناامن سازی مرزها را ادامه می دهیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۲ - ۰۱ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 22
کد خبر: ۲۵۰۹۸۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ همایش سراسری 1403 فرماندهان نیروی زمینی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با حضور فرماندهان ارشد نیروی زمینی سپاه با تجدید عهد و میثاق با شهدا در بهشت رضای مشهد مقدس آغاز شد.

 

‌سردار سرتیپ پاسدار محمد پاکپور فرمانده نیروی زمینی سپاه در همایش سراسری  1403 فرماندهان نیروی زمینی سپاه در گلزار شهدای شهر مشهد و در جوار مرقد شهیدان شوشتری و محمدزاده تاکید کرد: با قدرت و قاطعیت، راه شهدا و فرماندهان شهیدمان را در تثبیت امنیت پایدار و چند وجهی ادامه می‌دهیم.

 

وی خاطرنشان کرد: با توجه به فراز و نشیب‌ها در امنیت دنیا و اهمیت و جایگاه جمهوری اسلامی ایران، ناامن سازی منطقه و به ویژه مرزهای کشورمان در دستور کار دشمن قرار دارد.

 

فرمانده نیروی زمینی سپاه گفت: در حال حاضر مشکل خاصی در مسائل مرزی و امنیتی نداریم اما قاطعانه روند تقویت و تحکیم آمادگی‌ها و به روز رسانی توانمندی‌ها برای مقابله با شرارت‌های سازمان یافته دشمن برای ناامن‌سازی مرزها را  ادامه می دهیم.

 

وی شهید شوشتری را از معماران بومی‌سازی امنیت توصیف کرد و افزود: شهید شوشتری به عنوان فرمانده(جانشین فرمانده وقت نیروی زمینی سپاه و فرمانده قرارگاه قدس)، کار خود را با مردم یاری و محرومیت زدایی و انسجام مردم و بومی سازی امنیت  آغاز کرد و تا امروز مبنای عملکرد ما برای ایجاد امنیت پایدار قرار دارد.

 

گفتنی است فرماندهان نیروی زمینی هر ساله در مقاطع گوناگون و طی نشست هایی،  برنامه‌ها و اولویت‌های ماموریتی را تبیین و بررسی می‌کنند./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار