قیمت دلار، یورو امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو ۲۹۷ هزار تومان قیمت خورد قیمت طلا امروز ۲۸ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۵۱۶ هزار تومان گران شد زمان افزایش مبلغ کالابرگ اعلام شد | جزییات شارژ ۵۰۰ هزار تومانی پیش بینی قیمت طلا و سکه چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ نحوه فعالسازی خرید اعتباری بازنشستگان / جزییات طرح تامین رفاه بازنشستگان صعود قیمت‌ها در بازار ارز و طلا | رشد ۱۹۷۰ تومانی قیمت دلار | طلا از سقف ۲۶ میلیون و ۴۶۷ هزار تومان برگشت پیش‌بینی قیمت دلار چهارشنبه ۲۹ مهر ۱۴۰۵ قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ آخرین خبر از زمان پرداخت و مبلغ سود ۱۴۰۵

افزایش گرمای هوا در ایران ۲ برابر جهان است

افزایش گرمای هوا در ایران ۲ برابر جهان است رئیس مرکز ملی پیش‌بینی سازمان هواشناسی با بیان اینکه روند گرمای هوا در ایران دو برابر جهان است، گفت: در حاضر دمای هوای جهان بیش از یک درجه نسبت به انقلاب صنعتی افزایش پیدا کرده و این در حالی است که ایران طی ۵۰ سال گذشته ۲ درجه گرم‌تر شده است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۷ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 23
کد خبر: ۲۵۱۱۶۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ صادق ضیاییان با اشاره به پیشرفت روند تغییرات اقلیمی در جهان، خاورمیانه و در ادامه ایران، گفت: اثرات تغییرات اقلیمی اغلب شئونات زندگی افراد را در جای جای جهان تحت تاثیر قرار می‌دهد.


رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی با بیان اینکه در حاضر بیش از یک درجه دمای هوای جهان نسبت به انقلاب صنعتی بیشتر شده است، افزود: این در حالی است که فرآیند  مذکور در ایران دو برابر جهان است؛ به عبارت دیگر کشور طی 50 سال گذشته 2 درجه گرم‌تر شده است.


وی ادامه داد: گرمای کره زمین تبعاتی را با خود به همراه دارد که می‌توان به افزایش تعداد و شدت پدیده‌های حدی مانند بارش تگرگ، وقوع سیلاب و بارش‌های خارج فصل، اشاره کرد و در عین حال با پدیده‌های دیگری چون طولانی‌تر شدن خشکسالی‌ها روبرو می‌شویم و در ادامه این امر فصل‌بندی‌ها و رژیم بارشی نیز تغییر می‌کند.


ضیاییان در این زمینه با بیان اینکه تغییرات رژیم بارشی مشاغل مختلف از جمله کشاورزی و به تبع آن امنیت غذایی جهان و ایران را تحت تاثیر قرار می‌دهد، تصریح کرد: همچنین منابع آبی کشور به دلیل افزایش تبخیر و تعرق تحت تاثیر این شرایط قرار می‌گیرد به طوری‌که آب تجدیدپذیر کاهش چشمگیری می‌یابد.


رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی بیان کرد: از دست رفتن منابع آبی با خشکی دریاچه‌ها همراه است که مشکلاتی را برای تامین آب شرب شهرها به وجود می‌آورد. این روند به شکل زنجیروار در سایر ابعاد زندگی بشر ادامه می‌یابد و چالش‌هایی را با خود به همراه دارد.


وی با اشاره به تداوم روند افزایش  دمای هوا در نقاط مختلف کشور اظهار کرد: پیش‌بینی می‌شود دمای هوای تهران در روزهای پیش‌رو به 40 درجه برسد و این ماندگاری دما تا اواسط هفته آینده تداوم داشته باشد.


ضیاییان گفت: در همین راستا انتظار می‌رود شاهد افزایش قابل ملاحظه دمای هوا در نواحی جنوبی کشور از جمله استان‌های خوزستان، جنوب ایلام، بوشهر، کرمان و سیستان و بلوچستان باشیم.


رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی یادآور شد: افزایش دمای هوا طبیعتا با افزایش مصرف آب و انرژی همراه است این امر به دلیل افزایش استفاده از وسایل سرمایشی و افزایش نیاز به مصرف آب رخ خواهد داشت./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار