دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

۲ باند اسکیمری در البرز‏ متلاشی شد

فرمانده انتظامی البرز از دستگیری اعضای ۲ باند ‏اسکیمری در این استان خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۵۳ - ۰۲ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 23
کد خبر: ۲۵۱۲۹۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ سردار حمید هداوند گفت: در پی مراجعه یکی از شهروندان به پلیس فتای استان البرز مبنی بر برداشت غیرمجاز از حساب وی بررسی موضوع در دستور کار ماموران پلیس قرار گرفت.

وی اضافه کرد: ماموران در بررسی‌های پلیسی و اقدامات ویژه خود برای شناسایی عامل یا عاملان کلاهبرداری ٢ باند اسکیمری و ۶ نفر را در این خصوص شناسایی و در اقدامی غافلگیرانه همه آنان را در مخفیگاهشان دستگیر کردند.

وی گفت: اعضای این ۲ باند اسکیمری تحت عنوان کارگر ساده در رستورانی واقع در جاده چالوس استخدام شده و با سرگرم کردن مشتریان اقدام به کپی کارت‌های بانکی آنها می‌کردند و همچنین در مجموعه تفریحی چیتگر با ترفند اجاره دوچرخه اقدام به کپی کارت‌های بانکی افراد می‌کردند.

هداوند افزود: تا کنون ۳۴۷ نفر شاکی و مالباخته پرونده در این خصوص شناسایی شده و متهمان در استان‌های البرز و اصفهان به این شیوه اقدام به کپی کارت‌های بانکی کرده‌اند.

فرمانده انتظامی استان البرز افزود : ٢ هزار و ١٧٠ کارت بانکی توسط متهمان کپی شده و ارزش این کلاهبرداری تا کنون ۳۱ میلیارد و ١٥٠ میلیون ریال برآورد شده است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر