ادعای وزیر جنگ اسرائیل درباره ادامه حضور در لبنان: آمریکا هم بخواهد عقب‌نشینی نمی‌کنیم المیادین به نقل از مقام کاخ سفید: قطعنامه اختیارات جنگی ترامپ به رئیس‌جمهور ارائه نمی‌شوند و قدرت قانونی ندارند پاکستان: مذاکرات فنی بین ایران و آمریکا با وجود استراحت‌های طرفین، همچنان ادامه دارد و قرار است طی روز‌های آتی از سر گرفته شود قالیباف: تفاهم اسلام‌آباد نه نتیجه فشار و اجبار، بلکه حاصل اقتدار ملت ایران بود/ در میانه جنگ بر اساس نظر رهبر انقلاب اعلام کردم که ایران آماده توافق‌های امنیتی با کشور‌های منطقه است وزیر جنگ آمریکا: اولین آزمایش سامانه پدافندی جدید «گنبد طلایی» ایالات متحده، با موفقیت انجام شد/ این رویداد در چارچوب تصویب «لایحه بزرگ زیبا» میسر شد سخنگوی وزارت خارجه پاکستان: خط ارتباط مستقیم میان ایران و آمریکا برقرار می‌شود ترامپ نتانیاهو را به قطع رابطه تهدید کرد سنای آمریکا هم به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ رای داد پزشکیان دکترای افتخاری جراحی قلب از پاکستان دریافت کرد ترامپ: شاید باید دوباره نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری بشوم! سخنگوی سازمان ملل: عملیات تخلیه بیش از ۱۱ هزار دریانورد در تنگه هرمز آغاز خواهد شد ادعای ترامپ: بازرسان در زمان مناسب در ایران حضور خواهند یافت شیخ نعیم قاسم: اسرائیل راهی جز عقب‌نشینی از خاک لبنان ندارد دانمارک سفارت خود در تهران را بازگشایی کرد ترامپ: ایران هرگز سلاح هسته‌ای نخواهد داشت! روبیو مدعی شد: پرونده لبنان از ایران جداست!

تحصن هواداران فلسطین در کنگره آمریکا

تحصن هواداران فلسطین در کنگره آمریکا در ادامه اعتراض‌ها به سفر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به آمریکا و سخنرانی وی در کنگره، صدها نفر از هواداران فلسطین در ساختمان کنگره تحصن کردند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۹ - ۰۳ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 24
کد خبر: ۲۵۱۳۱۶

به گزارش راهبرد معاصر، صدها نفر از هواداران فلسطین در آمریکا در اعتراض به سفر «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به آمریکا و سخنرانی وی در کنگره این کشور، در داخل ساختمان کنگره دست به تحصن زدند.

 

سازمان «صدای یهودیان حامی صلح» اعلام کرد که نیروهای امنیتی آمریکا بیش از ۳۰۰ نفر از معترضان را بازداشت کردند.

 

در حالی بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر رژیم صهیونیستی قرار است امروز (چهارشنبه) در کنگره آمریکا سخنرانی کند که خشم عمومی به دلیل جنگ خونین در غزه و نسل کشی فلسطینیان باعث تحریم گسترده این مراسم از سوی قانونگذاران ایالات متحده شده است.

 

بر این اساس، اکنون شمار تحریم کنندگان سخنرانی نتانیاهو در کنگره به ویژه در میان حزب دموکرات در حال افزایش است.

 

برنی سندرز، سناتور ترقی خواه و یهودی؛ سناتور پتی موری، سناتور تیم کین، سناتور کرین ون هولن، و جیمز کلیبرن، از نمایندگان برجسته مجلس نمایندگان آمریکا از جمله مشهورترین چهره‌هایی هستند که اعلام کرده‌اند در مراسم سخنرانی نتانیاهو شرکت نمی‌کنند. سندرز سخنرانی نتانیاهو در کنگره را شرم آور خواند.

 

رشیده طلیب، تنها نماینده فلسطینی تبار کنگره در پیامی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) در این باره نوشت: سخنرانی نتانیاهو در کنگره جشنی برای پاکسازی قومی فلسطینیان در غزه است. بی تردید روز غمگینی برای دموکراسی آمریکا خواهد بود زمانی که هم قطاران من در کنگره اقدام به زدن لبخند به فردی می‌کنند که مرتکب جنایت جنگی شده است.

 

کوری بوش، دیگر قانونگذار آمریکایی در واکنش به سخنرانی نتانیاهو در کنگره در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: قانون گذارانی که صادقانه درباره دموکراسی و آزادی سخن می‌گویند باید بدانند دفاع از این موارد تنها به سخن نیست. من سخنرانی نتانیاهو در کنگره را تحریم خواهم کرد.

 

آکسیوس پیش تر به نقل از منابع آگاه خبر داده بود برآورد می‌شود ۵۰ تا ۱۰۰ قانونگذار آمریکایی سخنرانی نتانیاهو در کنگره را تحریم کنند./مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار