درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

پزشکیان: یقین دارم فلسطین پیروز و رژیم صهیونیستی نابود می‌شود

رئیس جمهور در دیدار رئیس دفتر سیاسی حماس گفت: در مقابل جنایات سنگ‌دلانه صهیونیست‌ها، مقاومت جانانه مردم و مجاهدان فلسطینی مایه افتخار و مباهات بوده و یقین داریم که این مقاومت به پیروزی نهایی مردم و آزادی سرزمین فلسطین و نابودی رژیم صهیونیستی ختم خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۷ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 30
کد خبر: ۲۵۲۴۱۴

به گزارش راهبرد معاصر، مسعود پزشکیان صبح امروز سه‌شنبه در دیدار آقای «اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی حماس که به منظور شرکت در آیین تحلیف چهاردهمین دوره ریاست جمهوری به ایران سفر کرده است، با اشاره به اینکه آرمان آزادی فلسطین نه فقط پس از انقلاب اسلامی، که قبل از آن نیز دغدغه مردم ایران بوده است، تصریح کرد: مردم ایران همواره از جنایات و تجاوزگری رژیم صهیونیستی نفرت داشته و از حقوق مردم مظلوم فلسطین حمایت کرده و پس از این نیز این حمایت را با قوت و قدرت بیشتر ادامه خواهند داد.


رئیس جمهور با بیان اینکه قساوت صهیونیست‌ها در جنایاتی که در غزه مرتکب می‌شوند فارغ از دین و مذهب، باعث انزجار و بیزاری همه انسان‌های آزاده است، افزود: در مقابل این جنایات سنگ‌دلانه مقاومت جانانه مردم و مجاهدان فلسطینی مایه افتخار و مباهات بوده و یقین داریم که این مقاومت به پیروزی نهایی مردم و آزادی سرزمین فلسطین و نابودی رژیم صهیونیستی ختم خواهد شد.


«هنیه»: امروز مقاومت فلسطین خط مقدم ایستادگی در برابر زیاده‌خواهی نظام سلطه است
«اسماعیل هنیه» نیز در این دیدار ضمن تبریک کسب اعتماد مردم ایران از سوی پزشکیان، پاسخ وی به پیام تبریک خود و مواضع وی در حمایت از حقوق ملت فلسطین را مایه دلگرمی و افتخار مردم فلسطین و غزه دانست و گفت: امروز مقاومت فلسطین خط مقدم ایستادگی در برابر زیاده‌خواهی نظام سلطه است و از همین رو دشمن تلاش دارد این خط مقدم را بشکند تا بتواند با به زانو درآوردن مقاومت منطقه را با سیاست‌های دلخواه خود اداره کند و اینجاست که مشخص می‌شود راهبرد جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مقاومت و مقابله با نفوذ مستکبرین و نماینده آنها در منطقه یعنی رژیم صهیونیستی چقدر مهم است.


رئیس دفتر سیاسی حماس یکی از نتایج عملیات طوفان‌الاقصی را ایجاد اطمینان بیشتر نسبت به قطعیت زوال رژیم صهیونیستی دانست و گفت: در جریان عملیات وعده صادق بیش از 20 کشور سعی کردند چتر حمایتی خود را بر سر این رژیم بکشند و این نشان می‌دهد که صهیونیست‌ها از یک بحران راهبردی رنج می‌برند و تداوم و تقویت حمایت امت اسلامی از ادامه مقاومت ارکان رژیم صهیونیستی را به لرزه انداخته است./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر