عراقچی وارد دهلی نو شد واکنش نمایندگی ایران به برخی شایعات درباره تقلای رئیس‌جمهور آمریکا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: از من خواسته خواهد شد تا درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم افزایش شمار کشته شدگان حملات موشکی هند به پاکستان واکنش ترامپ در پی شایعات درباره تقلا برای جعل نام خلیج‌فارس ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران نگرفته‌ایم ارتش یمن: فرودگاه رامون و یافا را هدف قرار دادیم / جزئیات عملیات جدید علیه اسرائیل اسلامی: ایران برای پیشرفت نیازمند فناوری هسته‌ای است /صنعت هسته‌ای در بهترین شرایط قرار دارد منبع آگاه: مذاکرات ایران و آمریکا به‌صورت غیرمستقیم پیگیری خواهد شد معاون ترامپ: گفت‌و‌گو‌ها با ایران خوب پیش رفته است حزب‌الله عراق: آمریکا مجبور به پذیرش آتش‌بس با یمن شد حملات بامدادی پاکستان به هند ۹ کشته و ۲۸ زخمی بر جای گذاشت عراقچی عازم دهلی‌نو شد جولانی در نخستین سفر رسمی خود به اروپا وارد پاریس شد امارات میانجی مذاکرات محرمانه اسرائیل و سوریه شد

ایالات متحده ۵۰۰ میلیون دلار کمک نظامی در اختیار فیلیپین قرار می‌دهد

ایالات متحده امروز (سه‌شنبه، نهم مرداد) متعهد شد تا ۵۰۰ میلیون دلار کمک مالی برای ارتقای تجهیزات نظامی و گارد ساحلی به فیلیپین ارایه کند؛ کشوری که در ماه‌های گذشته روابط پر تنشی با چین داشته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۶ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 July 30
کد خبر: ۲۵۲۴۵۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ در نشستی که لوید آستین وزیر دفاع و آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا با گیلبرتو تئودورو وزیر دفاع و انریکه مانالو وزیر امور خارجه فیلیپین برگزار کردند، آستین اعلام کرد که واشنگتن کمک بی‌سابقه‌ای برای تامین مالی تجهیزات دفاعی فیلیپین در نظر گرفته است.

وی در نشست خبری پس از نشست امنیتی «دو به علاوه دو» که برای اولین بار در فیلیپین برگزار شد، گفت: سرمایه‌گذاری ۵۰۰ میلیون دلاری در یک کشور خارجی، پیامی واضح برای نشان دادن حمایت ایالات متحده از فیلیپین است.

تئودورو همتای فیلیپینی وی نیز اظهار داشت: ادامه کمک‌های ایالات متحده کمک بزرگی برای فیلیپین خواهد بود تا بتواند برابر تجاوزات غیرقانونی خارجی بازدارندگی ایجاد کند.

پیش از این نشست امنیتی، آستین و بلینکن با فردیناند مارکوس جونیور، رییس جمهور فیلیپین در کاخ مالاکانانگ دیدار کردند و بر حمایت ایالات متحده از مانیل در دفاع از حقوق حاکمیت این کشور تاکید کردند. این سه مقام درباره راه‌های ادامه همکاری نزدیک با کشور‌های هم‌فکر مانند استرالیا و ژاپن برای تقویت حاکمیت قانون، آزادی دریا‌ها و احترام به حاکمیت سرزمینی تبادل نظر کردند.

ایالات متحده و فیلیپین در ماه آوریل (فروردین) اعلام کردند که قصد دارند تا پایان سال میلادی یک توافقنامه نظامی موسوم به نام توافقنامه کلی امنیت اطلاعات نظامی را نهایی کنند.

گفتگو‌های امنیتی امروز (سه‌شنبه) پس از چندین رویارویی اخیر بین فیلیپین و چین در دریای چین جنوبی برگزار شد. این اتفاقات در حالی رخ می‌دهد که چین با وجود حکم دادگاه بین‌المللی ۲۰۱۶، موضع قاطعانه‌تری در این منطقه اتخاذ کرده است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده