بیانیه وزارت امور خارجه: معاهده مشارکت راهبردی روسیه و ایران لازم‌الاجرا می‌گردد عراقچی: ایران فارغ از هرگونه تغییر احتمالی به همکاری با چین ادامه می‌دهد تکرار ادعای مضحک ترامپ درباره پایان جنگ پیام تبریک عراقچی به همتای قزاقستانی الحوثی: نقشه ترامپ برای فلسطین یک طرح کاملا اسرائیلی است اولتیماتوم عراقچی به شورای امنیت: قطعنامه ۲۲۳۱ باید خاتمه یابد سوء‌قصد به جان بشار اسد صحت دارد؟ اعمال تحریم‌های ترکیه علیه ایران / حساب کدام افراد ایرانی در ترکیه مسدود می‌شود؟ واکنش بقائی به حمله اسرائیل به کاروان دریایی الصمود جهاد اسلامی: طرح ترامپ همان معامله قرن است با لباسی جدید کاخ سفید: ضرب‌الاجل آمریکا برای حماس همچنان پابرجا است درخواست گروه ۷ از ایران برای بازگرداندن دسترسی آژانس به تاسیسات هسته‌ای اجرای تحریم‌های سازمان ملل از سوی کانادا به بهانه فعالیت‌های هسته‌ای تهران روسیه: بازاعمال تحریم‌های ضدایرانی را به‌رسمیت نمی‌شناسیم ادعای روبیو علیه ایران: تمامی مسیر‌های ایران به سمت سلاح هسته‌ای را مسدود خواهیم کرد

اتحادیه اروپا: نتایج انتخابات ونزوئلا را به‌‍رسمیت نمی‌شناسیم!

پس از آمریکا، اتحادیه اروپا نیز در اقدامی مداخله‌جویانه اعلام کرد که نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری ونزوئلا و پیروزی مجدد رئیس‌جمهور کنونی این کشور را به‌رسمیت نمی‌شناسید.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۴ - ۱۵ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 05
کد خبر: ۲۵۳۳۶۲

به گزارش راهبرد معاصر، اتحادیه اروپا با انتشار بیانیه‌ای در اقدامی مداخله‌جویانه مدعی شد که نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری ونزوئلا و پیروزی نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور کنونی این کشور را به رسمیت نمی‌شناسد.

 

بیانیه اتحادیه اروپا با استناد به ستاد انتخابات نامزد شکست‌خورده جریان‌های غرب‌گرا و تحت حمایت آمریکا می‌افزاید: اسناد انتخاباتی مخالفان نشان می‌دهد که «ادموندو گونزالس» با اکثریت قابل‌توجهی برنده انتخابات ریاست‌جمهوری خواهد بود.»

 

با این حال، اتحادیه اروپا برخلاف آمریکا، از معرفی ادموندو گونزالس به عنوان رئیس‌جمهور منتخب ونزوئلا، خودداری کرد.

 

رئیس شورای ملی انتخابات ونزوئلا روز شنبه اعلام کرد که با شمارش ۹۶.۹ درصد آرا، نیکلاس مادورو، رئیس‌جمهور کنونی این کشور و نامزد احزاب سوسیالیست و چپ‌گرا ۵۲ درصد آرا را کسب کرده و «ادموندو گونزالس»، نامزد جریان‌های راست‌گراهای افراطی و تحت حمایت آمریکا ۴۳.۲ درصد آرا را کسب کرده و در جایگاه دوم قرار گرفت.

 

با این حال «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا با انتشار بیانیه‌ای مدعی شد که «دلایل روشنی برای دولت آمریکا وجود دارد که نشان می‌دهد ادموندو گونزاس پیروزی انتخابات ریاست‌جمهوری ونزوئلا شده است.»

 

وزیر خارجه آمریکا همچنین اعلام کرد که با گونزالس تماس گرفته و پیروزی او در انتخابات را تبریک گفته است!

 

رئیس شورای ملی انتخابات ونزوئلا تأخیر در بروز رسانی نتایج را با حملات گسترده علیه زیرساخت‌های فناوری مربوط دانست.

 

بلینکن با زیر سوال بردن پیروزی مادورو در انتخابات، دولت فعلی ونزوئلا را متهم به تقلب در فرآیند انتخابات کرد.

 

با این حال، سایر کشورهای آمریکای لاتین که به دنبال ایجاد ثبات در منطقه هستند با آمریکا در این موضوع همراهی نکرده و پیروزی مادورو را تبریک گفته‌اند.

 

اکنون نامزد شکست خورده غرب در انتخابات از مردم خواسته است به خیابان‌ها آمده و پیروزی مادورو را به چالش بکشند؛ اقدامی که تاکنون باعث برخوردهای شدید میان نیروهای امنیتی و مردم شده است به ویژه آنکه ونزوئلا دارای شرایط شکننده‌ای بوده و این خطر وجود دارد که بار دیگر به پرتگاه مشکلات سقوط کند./ مهر

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار