ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

قیمت جهانی نفت امروز ۱۶ مرداد ۱۴۰۳

قیمت جهانی نفت امروز ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با ۹۹ سنت معادل ۱.۳۰ درصد افزایش به ۷۷ دلار و ۲۹ سنت رسید.
تاریخ انتشار: ۰۸:۳۶ - ۱۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 06
کد خبر: ۲۵۳۴۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، قیمت نفت بیش از یک دلار در هر بشکه در روز سه‌شنبه افزایش یافته است. نگرانی نسبت به تشدید درگیری‌ها در خاورمیانه و تاثیر آن بر عرضه نفت، ترس از رکود اقتصاد آمریکا و ضعف تقاضا در بزرگ‌ترین مصرف کننده نفت دنیا را پشت سر گذاشته است.


قیمت هر بشکه نفت برنت دریایی شمال امروز با 99 سنت معادل 1.30 درصد افزایش به 77 دلار و 29 سنت رسید. نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا هم با 1 دلار و 21 سنت معادل 1.66 درصد افزایش 74 دلار و 15 سنت معامله می‌شود.


هر دوی این شاخص‌های نفتی حدود یک درصد در روز دوشنبه به دنبال سقوط بازارهای سهام دنیا کاهش قیمت داشتند. اما نگرانی نسبت به حمله تلافی‌جویانه ایران به رژیم صهیونیستی به خاطر ترور رهبر حماس در تهران و گسترش جنگ در خاورمیانه، میزان کاهش قیمت نفت را محدود کرد.

   

تحلیلگران عقیده دارند افزایش ترس از گسترش درگیری‌ها در خاورمیانه باعث موج جدید خرید نفت شده است. بازارها تا حد زیادی نسبت به حمله ایران به رژیم صهیونیستی مطمئن هستند و تمرکز بر میزان سنگینی این حمله است. اگر درگیری تشدید شود قیمت نفت افزایش خواهد یافت، اما اگر در کوتاه مدت مهار شود افزایش قیمت نفت مانند شرایط ماه آوریل محدود خواهد بود.


 سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا در روز دوشنبه گفت از سایر کشورها خواسته شده به ایران بگویند تشدید درگیری در منطقه به نفع این کشور نیست. آنتونی بلینکن این را یک لحظه حیاتی برای منطقه می‌داند.


حداقل 5 آمریکایی در حمله روز دوشنبه به مقر نظامی این کشور در عراق کشته شده‌اند. مشخص نیست این حمله به تهدیدهای ایران مرتبط باشد.


در زمینه عرضه، صادرات نفت ونزوئلا به عنوان یکی از اعضای اوپک در ماه ژوئیه کاهش یافته است. واحدهای فرآوری نفت این کشور با قطعی برق، کاهش عرضه نفت خام از بزرگترین منطقه تولیدکننده این کشور و تاخیر در بارگیری محموله‌ها مواجه هستند./ تسنیم

کلمات کلیدی: نفت قیمت دلار
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار