خبر مهم برای مشمولان کالابرگ/ کدام خانوار‌ها در اولویت افزایش اعتبار هستند؟ پیش‌بینی جدید درباره قیمت خودرو در ماه‌های آینده/ موج جدید گرانی در راه است؟ تغییر مهم در واریز یارانه نقدی/ این گروه یارانه دریافت نمی‌کنند اعلام محدودیت‌های عملیاتی فرودگاه‌های کشور همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب از 13 تا 17 تیر ابزار جدید محاسبه مستمری رونمایی شد / متناسب‌سازی بازنشستگان چقدر است؟ قیمت نفت امروز چهارشنبه ۳ تیر ۱۴۰۵ بارگذاری فیش حقوقی خرداد بازنشستگان اختلال خدمات کارت‌محور بانک‌ها رفع شد قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۳ تیرماه ۱۴۰۵/ دلار در این کانال مهم قیمتی جابه‌جا شد + جدول پیش‌بینی دویچه‌بانک درباره قیمت طلا/ مسیر طلا کجاست؟ آخرین وضعیت اختلال بانکی/ چه زمانی همه خدمات به حالت عادی بازمی‌گردد؟ قیمت‌های عجیب میوه در بازار/ گیلاس، زردآلو، هلو و موز چند؟ رفع اختلال همه بانک‌ها تا پایان امشب خدمات کارتی کدام بانک‌ها مختل شده است؟ فرودگاه‌های تهران چه روز‌هایی تعطیل شدند؟ آخرین وضعیت اختلال بانک‌های ملی، صادرات، تجارت و توسعه صادرات / جزئیات رفع اختلال بانکی خدمات کارتی؛ افزایش سقف تراکنش‌ها

وزیر نیرو: شبکه برق زیر فشار سنگینی به سر می‌برد

وزیر نیرو: شبکه برق زیر فشار سنگینی به سر می‌برد وزیر نیرو با بیان اینکه "برخی از شهرها رکورد حرارتی خود را شکستند و برخی شهرها مثل تهران به رکورد حرارتی خودشان نزدیک شدند"، گفت: شبکه برق زیر فشار سنگینی به سر می‌برد و در این شرایط طبیعی است که حوادث افزایش پیدا می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۹ - ۱۸ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 08
کد خبر: ۲۵۳۸۰۲

به گزارش راهبرد معاصر، علی اکبر محرابیان، وزیر نیرو اظهار داشت: در هفته‌ای که پشت سر گذاشتیم، برخی از شهرها رکورد حرارتی خود را شکستند و برخی شهرها مثل تهران به رکورد حرارتی خودشان نزدیک شدند.

 

وی افزود: تقریبا نیاز مصرف صنعت برق به حدود 80 هزار مگاوات رسیده که عدد دقیق آن 79 هزار و 872 مگاوات بود؛ این عدد نسبت به اوج مصرف سال گذشته که 73 هزار و 463 مگاوات بود، 8.7 درصد رشد دارد و افزایش 6400 مگاواتی را نشان می‌دهد.

 

وزیر نیرو با بیان اینکه "خوشبختانه صنعت برق با استفاده از همکاران خدوم و ایثارگر قادر به تولید، انتقال و توزیع این میزان برق بوده"، گفت: شبکه برق زیر فشار سنگینی به سر می‌برد و در این شرایط طبیعی است که حوادث افزایش پیدا می‌کند.

 

وی ادامه داد: در شرایط کم‌باری اگر حادثه‌ای داشته باشیم با مانور خطوط و جابه‌جایی خط، بار را منتقل می‌کنیم؛ اما در شرایط اوج مصرف، ظرفیت مانور شبکه کم می شود و حوادث منجر به محدودیت می‌شود.

 

محرابیان خاطرنشان کرد: روز گذشته در منطقه تهران یک حادثه داشتیم که منجر به محدودیت شد و بخشی از مشترکین ما این محدودیت را لمس کردند، امیدواریم مشترکین صنعت برق با صرفه جویی و کاهش مصرف ما را یاری کنند تا بتوانیم برق را به صورت پایدار برای این روزهای بسیار گرم تأمین کنیم.

 

وی افزود: همانطور که کارشناسان هواشناسی گفته‌اند این شرایط گرم تا چند روز آینده در مناطق جنوبی و مرکزی کشور ادامه می‌یابد و پیش‌بینی می‌کنیم روند مصرف برق در همین محدوده باشد و خواهش ما از مردم این است که حتما در مصرف برق صرفه‌جویی داشته باشند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار