زینب نصرالله: درد فراق پدرم بسیار سنگین است ۶۰۲ اسیر فلسطینی فردا آزاد خواهند شد جزئیات مراسم تشییع شهید نصرالله و صفی‌الدین در بیروت ابوعبیده اسامی ۶ اسیر اسراییلی را که شنبه آزاد می‌شوند اعلام کرد اسرائیل هویت یکی از اجساد تحویل گرفته شده از حماس را تائید نکرد اطلاعیه دفتر حافظ منافع ایران در واشنگتن درباره هم‌وطنانی که از آمریکا اخراج می‌شوند ریاست تشکیلات خودگردان فلسطین طرح محمود عباس درباره غزه را اعلام کرد سازمان درآمد داخلی آمریکا ۶۰۰۰ کارمند را اخراج می‌کند انفجار ۳ اتوبوس در جنوب تل‌آویو + فیلم  «کش پاتل» مدیر اف‌بی‌آی شد حماس: برای مذاکرات مرحله دوم آتش بس آماده‌ایم لغو کنفرانس خبری مقامات ارشد آمریکا و اوکراین به درخواست واشنگتن زلنسکی: با فرستاده ترامپ ملاقات سازنده‌ای داشتم گفت‌وگوی تلفنی پوتین با ولیعهد عربستان سعودی دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در دیدار با سرلشکر باقری: ایران خانه مقاومت است

آنروا: طی چند روز ۷۵ هزار فلسطینی در جنوب غزه کوچانده شده‌اند

رئیس آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی از کوچانده شدن و آوارگی ده‌ها هزار فلسطینی در جنوب غربی نوار غزه خبر داد.
تاریخ انتشار: ۰۹:۵۴ - ۲۲ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 12
کد خبر: ۲۵۴۱۴۴

به گزارش راهبرد معاصر، فیلیپ لازارینی در پی دستور تخلیه جدید رژیم صهیونیستی در شبکه اجتماعی «ایکس» (توییتر سابق) نوشت: غیرنظامیان فلسطینی در طول چندین دهه بار‌ها درگیر جنگ‌ها و درگیری‌هایی شده‌اند. تنها در چند روز گذشته، بیش از ۷۵ هزار نفر در جنوب غربی غزه آواره شده‌اند.

 

رئیس آنروا خاطرنشان کرد که مقامات صهیونیستی یک شبه دستورات دیگری صادر کردند که افراد بیشتری را مجبور به کوچ دوباره کرد.

 

لازارینی افزود: برخی از فلسطینی‌های گریخته، تنها می‌توانند فرزندانشان را با خود ببرند و بعضی از آنها تمام زندگی خود را در یک کیسه کوچک حمل می‌کنند.

 

رئیس آژانس امدادرسانی و کاریابی برای آوارگان فلسطینی گفت: آنها به پناهگاه‌هایی که از قبل مملو از خانواده‌ها هست، می‌روند. آنها همه چیز خود را از دست داده‌اند و به همه چیز نیاز دارند. برخلاف جنگ‌های دیگر، مردم غزه گیر افتاده‌اند و جایی برای رفتن ندارند.

 

بر اساس این گزارش، ارتش رژیم صهیونیستی به تازگی دستور تخلیه ساکنان نوار غزه را صادر کرد که آخرین دستور برای «منطقه امن بشردوستانه» در خان یونس در جنوب نوار غزه صادر شد.

 

با گذشت بیش از ۱۰ ماه از حمله رژیم اسرائیل، بخش وسیعی از نوار غزه در بحبوحه محاصره فلج‌کننده و انسداد ورود مواد غذایی، آب تمیز و دارو‌ها ویران شده است.

 

رژیم صهیونیستی در دادگاه بین المللی دادگستری (ICJ) به نسل‌کشی متهم شده است. دیوان مذکور به رژیم اسرائیل دستور داد که به سرعت حملات خود در شهر جنوبی رفح، جایی را که بیش از یک میلیون فلسطینی قبل از حمله به آن در ۶ مه (۱۷ اردیبهشت) به آنجا پناه برده بودند، متوقف کند.

 

با وجود درخواست روز پنجشنبه گذشته میانجی‌هایی از جمله مصر، آمریکا و قطر برای توقف خصومت‌ها و دستیابی به آتش‌بس و توافق تبادل اسرا، رژیم صهیونیستی همچنان به حملات مرگبار خود علیه غزه ادامه می‌دهد./ ایرنا

ارسال نظر