نتایج قرعه کشی ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد؟ + مشاهده با کد ملی برنامه جدید صندوق بازنشستگی کشوری/ جزئیات جدید تسهیلات بازنشستگان و خرید اقساطی بازنشستگان تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟

جلسه دادگاه ارز دیجیتال تلگرام تا سال ۲۰۲۰ به تعویق افتاد

جلسه دادگاه ارز دیجیتال تلگرام تا سال ۲۰۲۰ به تعویق افتاد تلگرام برای بیان اظهارات خود در دادگاه و اثبات این مسئله که توکن‌های گرام (Gram)، اوراق بهادار نیستند، باید تا سال آینده میلادی صبر کند. بنابراین عرضه ارز دیجیتال تلگرام رسما تا اواسط سال ۲۰۲۰ به تعویق افتاد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۹ - ۲۸ مهر ۱۳۹۸ - 2019 October 20
کد خبر: ۲۵۴۵۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ پس از این‌که کمیسیون بورس آمریکا (SEC) دستور توقف فعالیت‌های ارز دیجیتال تلگرام را صادر کرد، این شرکت با ارسال نامه‌ای رسمی به دادگاه ناحیه‌ایِ بخش جنوبی نیویورک، از دادگاه خواست تا حکم صادره از جانب SEC را لغو کند.

 

به گزارش «کوین دسک» و بر اساس مدارکی که دیروز به ثبت رسید، جلسه دادرسی و استماع دفاعیات تلگرام تا ماه فوریه (بهمن) به تعویق افتاده است. از همین رو تلگرام باید 18 و 19 فوریه ۲۰۱۹ (29 و 30 بهمن) در دادگاه حاضر شود و به بیان اظهارات خود بپردازد. قبل از تغییر تاریخ، قرار بود که این جلسه هفته آینده در دادگاه ناحیه‌ای بخش جنوبی نیویورک برگزار شود.

 

«پی کِوین کستل» (P. Kevin Castel)، قاضی پرونده، اعلام کرده است که تا زمان رای دادگاه، تلگرام حق عرضه توکن‌هایش را نخواهد داشت. اوایل هفته جاری نیز تلگرام اعلام کرد ضرب‌العجل عرضه بلاک چین TON یا همان بلاک چین تلگرام را تا پایان ماه آوریل سال آینده تمدید خواهد کرد.

 

تلگرام هم در ایمیل ارسالی به سرمایه‌گذاران و هم در نامه ارسالی به دادگاه، تصمیم اخیر SEC را محکوم کرد. به گفته تلگرام، این کمیسیون عمدا تاریخی نزدیک به عرضه رسمی شبکه باز تلگرام را برای صدور حکمش انتخاب کرده است. قرار بود ارز دیجیتال تلگرام در 31 اکتبر رسما عرضه شود.

 

11 اکتبر (19 مهر)، SEC با صدور حکمی فوری، خواستار توقف پروژه ارز دیجیتال تلگرام شد.

 

برای به تعویق افتادن عرضه گرام، رای موافق اکثریت سرمایه‌گذاران این پروژه ضروری است. در صورتی که سرمایه‌گذارن به اتفاق نظر نرسند، 77 درصد از مبلغ سرمایه‌گذاری خود را پس خواهند گرفت.

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار