اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

نظر کمیسیون امنیت ملی نسبت به عباس عراقچی مثبت است

اسماعیل کوثری نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در خصوص بررسی وزرا در کمیسیون‌ها گفت: آقای پزشکیان در مناظرات و صحبت‌های خود همیشه از وفاق ملی می‌گفتند و حال به این نتیجه رسیدند که باید بر اساس آن هیات وزرا را به مجلس معرفی کنند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۴ - ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 16
کد خبر: ۲۵۴۶۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ کوثری گفت: دکتر پزشکیان در هفته گذشته کابینه خود را معرفی کردند. وزرا در کمیسیون تخصصی و غیر تخصصی مورد بررسی قرار گرفتند و انشالله شنبه در صحن علنی مجلس، تک تک وزرای پیشنهادی تعیین تکلیف می شوند.

کوثری در خصوص اینکه وضعیت دیگر وزرا چگونه است، گفت: در خصوص وزرا باید کمیسیون‌های تخصصی در درجه اول نظر بدهند، البته نه اینکه صد در صد به آن کمیسیون‌ها ربط دارد. بعد بررسی در کمیسیون‌ها به صحن علنی می‌آید و بعد از نظرات مخالف رئیس جمهور دفاع میکند و نمایندگان رای می‌دهند. تا اینجا نظر کمیسیون امنیت ملی درباره‌ی چهار وزیر پیشنهادی مثبت است.

وی در پایان افزود: نظر مثبتی درباره‌ی آقای عراقچی وجود دارد./تجارت نیوز

کلمات کلیدی: سید عباس عراقچی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار