دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

سقوط مرگبار مرد ۵۰ ساله از پشت‌بام خانه

بررسی‌های اولیه نشان می‌داد متوفی که قصد داشته تا با یک طناب از پشت‌بام به بالکن خانه خود واقع در طبقه پنجم برود که ناگهان طناب پاره شده و سقوط کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 17
کد خبر: ۲۵۴۶۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مرد میانسالی که قصد داشت تا از پشت‌بام به بالکن خانه خود برود، سقوط کرد و به کام مرگ فرو رفت.

 شامگاه جمعه بیست‌وششم مردادماه، ماموران کلانتری ۱۱۸ ستارخان از طریق تماس تلفنی با قاضی محسن اختیاری؛ بازپرس ویژه قتل شعبه اول دادسرای امورجنایی، مرگ مشکوک مرد میانسالی را در حیاط یک خانه پنج طبقه گزارش کردند.

با اعلام این خبر، تیم بررسی صحنه جرم راهی محل حادثه شدند و جسد مرد حدوداً ۵۰ ساله‌ای را مشاهده کردند که براثر سقوط از پشت‌بام به کام مرگ فرو رفته بود، بررسی‌های اولیه هم نشان می‌داد متوفی که قصد داشته تا با یک طناب از پشت‌بام به بالکن خانه خود واقع در طبقه پنجم برود که ناگهان طناب پاره شده و سقوط کرده است.

یکی از همسایه‌های ساختمان به عنوان مطلع ماجرا را اینطور به تیم جنایی توضیح داد: متوفی که اعتیاد داشت در طبقه پنجم این ساختمان با مادر پیر خود زندگی می‌کرد. او به‌خاطر اینکه مدام دوستان معتادش را به خانه دعوت می‌کرد با مادرش مشکل داشت و چند وقتی می‌شد که این پیرزن درب را قفل کرده بود.

وی ادامه داد: متوفی به‌خاطر همین موضوع به پشت می‌رفت و با بستن طناب  به یکی از پایه‌های کولر آبی خود را به بالکن طبقه می‌رساند و وارد خانه می‌شد اما در روز حادثه ناگهان طناب پاره شد و به زمین حیاط خانه سقوط کرد. 

پس از پایان تحقیقات میدانی در محل حادثه، تیم جنایی مأموریت یافتند تا با تجزیه و تحلیل‌های بررسی‌های ویژه خود را در رابطه با این پرونده ادامه دهند.

 با دستور قاضی اختیاری از شعبه اول دادسرای امورجنایی، جسد برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات در رابطه با این پرونده همچنان ادامه دارد./خبرآنلاین

کلمات کلیدی: حوادث
مطالب مرتبط
ارسال نظر