وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

سقوط مرگبار مرد ۵۰ ساله از پشت‌بام خانه

سقوط مرگبار مرد ۵۰ ساله از پشت‌بام خانه بررسی‌های اولیه نشان می‌داد متوفی که قصد داشته تا با یک طناب از پشت‌بام به بالکن خانه خود واقع در طبقه پنجم برود که ناگهان طناب پاره شده و سقوط کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۳ - ۲۷ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 17
کد خبر: ۲۵۴۶۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ مرد میانسالی که قصد داشت تا از پشت‌بام به بالکن خانه خود برود، سقوط کرد و به کام مرگ فرو رفت.

 شامگاه جمعه بیست‌وششم مردادماه، ماموران کلانتری ۱۱۸ ستارخان از طریق تماس تلفنی با قاضی محسن اختیاری؛ بازپرس ویژه قتل شعبه اول دادسرای امورجنایی، مرگ مشکوک مرد میانسالی را در حیاط یک خانه پنج طبقه گزارش کردند.

با اعلام این خبر، تیم بررسی صحنه جرم راهی محل حادثه شدند و جسد مرد حدوداً ۵۰ ساله‌ای را مشاهده کردند که براثر سقوط از پشت‌بام به کام مرگ فرو رفته بود، بررسی‌های اولیه هم نشان می‌داد متوفی که قصد داشته تا با یک طناب از پشت‌بام به بالکن خانه خود واقع در طبقه پنجم برود که ناگهان طناب پاره شده و سقوط کرده است.

یکی از همسایه‌های ساختمان به عنوان مطلع ماجرا را اینطور به تیم جنایی توضیح داد: متوفی که اعتیاد داشت در طبقه پنجم این ساختمان با مادر پیر خود زندگی می‌کرد. او به‌خاطر اینکه مدام دوستان معتادش را به خانه دعوت می‌کرد با مادرش مشکل داشت و چند وقتی می‌شد که این پیرزن درب را قفل کرده بود.

وی ادامه داد: متوفی به‌خاطر همین موضوع به پشت می‌رفت و با بستن طناب  به یکی از پایه‌های کولر آبی خود را به بالکن طبقه می‌رساند و وارد خانه می‌شد اما در روز حادثه ناگهان طناب پاره شد و به زمین حیاط خانه سقوط کرد. 

پس از پایان تحقیقات میدانی در محل حادثه، تیم جنایی مأموریت یافتند تا با تجزیه و تحلیل‌های بررسی‌های ویژه خود را در رابطه با این پرونده ادامه دهند.

 با دستور قاضی اختیاری از شعبه اول دادسرای امورجنایی، جسد برای معاینات دقیق‌تر به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات در رابطه با این پرونده همچنان ادامه دارد./خبرآنلاین

کلمات کلیدی: حوادث
مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار