توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است

حماس: خون شهدا انگیزه تشدیدمقاومت است

حماس: خون شهدا انگیزه تشدیدمقاومت است حماس در بیانیه‌ای در واکنش به شهادت ۵ مبارز فلسطینی وابسته به قسام در طولکرم به اشغالگران وعده داد که خون شهدا سبب تشدید مقاومت و ادامه عملیات‌ها در سرتاسرکرانه باختری ضداشغالگران خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۴ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 27
کد خبر: ۲۵۵۵۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، در پی شهادت ۵ فلسطینی وابسته به القسام در حمله رژیم صهیونیستی، اعتصاب عمومی در طولکرم اعلام شد.

 

جنبش حماس در نخستین واکنش به ترور این پنج مبارز فلسطینی در طولکرم واقع در شمال کرانه باختری بیانیه صادر کرد.

 

در بیانیه حماس آمده است: عملیات ترور جدید صهیونیست‌ها در اردوگاه نور شمس که عصر امروز (دوشنبه) رخ داد همزمان با آغاز عملیات گسترده اشغالگران در سراسر استان‌ها در کرانه باختری نشان داد که اشغالگران در ادامه جنایات خود مصمم هستند.

 

در این بیانیه آمده است که ترور صهیونیست‌ها در اردوگاه نور شمس مهر تأییدی بر ادامه جنایات و کشتارهای اشغالگران از غزه تا هر وجب از خاک سرزمین فلسطین است و خون این شهدا انگیزه‌ای برای تشدید مقاومت خواهد بود.

 

حماس تاکید کرد: ترور صهیونیست‌ها در اردوگاه نور شمس تلاشی ناامیدانه برای ریشه کن کردن مقاومتی است که با عملیات خود درد و عذاب را برای اشغالگران به بار می‌آورد.

 

در این بیانیه از مردم کرانه باختری خواسته شده است که با اشغالگران و شهرک نشینان صهیونیست به مقابله برخیزند.

 

حماس افزود: حمله جنون آمیزی که اشغالگران ضد سرزمین و ملت ما به راه انداخته‌اند، نه تنها امنیت و ثبات را برای آنان هرگز فراهم نخواهد کرد، بلکه آتش زیر پاهای نیروهای اشغالگر و شهرک نشینان به زودی زبانه خواهد کشید.

 

پیش از این، وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به اردوگاه نورشمس در طولکرم واقع در شمال در کرانه باختری، ۵ رزمنده فلسطینی به شهادت رسیدند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار