هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله ابوعبیده: تلاش‌های اشغالگران برای جدا کردن جبهه‌ها راه به جایی نمی‌برد تحرک چهار سوخت‌رسان آمریکایی در خاورمیانه فرانسه درباره لغو تحریم‌های ایران شرط گذاشت نتانیاهو: تا هر زمان لازم باشد در جنوب لبنان می‌مانیم حزب الله: دشمن اسرائیلی هیچگاه به توافقی پایبند نبوده است فیدان: موضع تهاجمی اسرائیل مشکل کل جهان شده است هیئت پاکستانی برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید به تهران می‌آید

حماس: خون شهدا انگیزه تشدیدمقاومت است

حماس: خون شهدا انگیزه تشدیدمقاومت است حماس در بیانیه‌ای در واکنش به شهادت ۵ مبارز فلسطینی وابسته به قسام در طولکرم به اشغالگران وعده داد که خون شهدا سبب تشدید مقاومت و ادامه عملیات‌ها در سرتاسرکرانه باختری ضداشغالگران خواهد بود.
تاریخ انتشار: ۰۸:۱۴ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 August 27
کد خبر: ۲۵۵۵۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، در پی شهادت ۵ فلسطینی وابسته به القسام در حمله رژیم صهیونیستی، اعتصاب عمومی در طولکرم اعلام شد.

 

جنبش حماس در نخستین واکنش به ترور این پنج مبارز فلسطینی در طولکرم واقع در شمال کرانه باختری بیانیه صادر کرد.

 

در بیانیه حماس آمده است: عملیات ترور جدید صهیونیست‌ها در اردوگاه نور شمس که عصر امروز (دوشنبه) رخ داد همزمان با آغاز عملیات گسترده اشغالگران در سراسر استان‌ها در کرانه باختری نشان داد که اشغالگران در ادامه جنایات خود مصمم هستند.

 

در این بیانیه آمده است که ترور صهیونیست‌ها در اردوگاه نور شمس مهر تأییدی بر ادامه جنایات و کشتارهای اشغالگران از غزه تا هر وجب از خاک سرزمین فلسطین است و خون این شهدا انگیزه‌ای برای تشدید مقاومت خواهد بود.

 

حماس تاکید کرد: ترور صهیونیست‌ها در اردوگاه نور شمس تلاشی ناامیدانه برای ریشه کن کردن مقاومتی است که با عملیات خود درد و عذاب را برای اشغالگران به بار می‌آورد.

 

در این بیانیه از مردم کرانه باختری خواسته شده است که با اشغالگران و شهرک نشینان صهیونیست به مقابله برخیزند.

 

حماس افزود: حمله جنون آمیزی که اشغالگران ضد سرزمین و ملت ما به راه انداخته‌اند، نه تنها امنیت و ثبات را برای آنان هرگز فراهم نخواهد کرد، بلکه آتش زیر پاهای نیروهای اشغالگر و شهرک نشینان به زودی زبانه خواهد کشید.

 

پیش از این، وزارت بهداشت فلسطین اعلام کرد در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به اردوگاه نورشمس در طولکرم واقع در شمال در کرانه باختری، ۵ رزمنده فلسطینی به شهادت رسیدند./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار