موج بارش‌ها از امشب در ۱۲ استان بارش شدید و رعدوبرق در راه است / تهران جمعه بارانی می‌شود نحوه پرداخت کارانه معلمان در مناطق خاص اعلام شد + جزییات پاییز پربارشی در راه است | آغاز بارش‌ها در شمال و غرب کشور جزئیات اجرای آیین‌نامه جذب استعداد‌های برتر در دانشگاه فرهنگیان / این افراد در آموزش و پرورش استخدام می‌شوند جاده چالوس یک‌طرفه شد واکنش وزیر آموزش و پرورش به استعفای معلمان دستگیری معاند مجازی در تهرانپارس/ انتشار اخبار کذب و مطالب تفرقه‌افکنانه اولین برف پاییزی در راه البرز مرکزی است/ ۶ استان در محاصره بارش‌های شدید سامانه بارشی تشدید می‌شود/۶ استان در آماده‌باش سیلابی قرار گرفتند مجوز کشتار و عرضه گوشت اسب و قاطر و الاغ صادر شد؟ سرشبکه معاملات فردایی و کاغذی با ۱۰ همدستش به دام افتاد/ گردش مالی ۲۴۰ هزار میلیاردی متهم ردیف اول موج بارشی جدید از ۷ مهر؛ کاهش دما در تهران و بارش در این مناطق انسداد هر دو باند تونل توحید از ساعت ۲۴ امشب الی ۵ صبح روز بعد وزارت بهداشت خط قرمز‌های لوازم آرایشی را اعلام کرد / ۴ ماده با محدودیت و ممنوعیت واکنش پلیس به ویدئوی جنجالی ضرب و شتم دو نوجوان توسط مأمور گشت در سنندج

جزئیات سفر چمران به روسیه اعلام شد

جزئیات سفر چمران به روسیه اعلام شد رئیس شورای شهر تهران در خصوص جزئیات سفرش به روسیه و شرکت در اجلاس بریکس توضیحاتی ارائه کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۱۲ - ۱۱ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 01
کد خبر: ۲۵۶۰۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی چمران؛ رئیس شورای شهر تهران پیش از آغاز دویست‌ و پنجاه‌ و هشتمین جلسه علنی شورای شهر تهران، در جمع خبرنگاران در تشریح دستور جلسه امروز شورای شهر تهران اظهار کرد: در ابتدای این جلسه امانی؛ عضو شورای شهر تهران گزارشی از بازدید خود از یکی از محلات شهر تهران را ارائه خواهد کرد.

 

وی افزود: در ادامه نامه اعتراض فرمانداری تهران در خصوص نرخ لکه‌گیری آسفالت در شهر تهران را مورد بررسی قرار خواهیم داد و پاسخ تهیه شده برای این اعتراض در صحن شورا مطرح خواهد شد و در نهایت نیز چند گزارش حسابرسی در این جلسه مطرح و مورد بررسی قرار می‌گیرد.

 

رئیس شورای شهر تهران در خصوص حضورش در اجلاس بریکس در روسیه گفت: هر ساله اجلاس بریکس در یکی از کشورها برگزار می‌شود که امسال جلساتی از گروه‌های مختلف در کشور روسیه برگزار شد. یکی از این جلسات مربوط به موضوع پارلمان‌های شهری بود که از رئیس و شهردار تهران به همراه استاندار اصفهان و مسئولان شهری رشت دعوتی صورت گرفته بود 4 سخنرانی برای من تدارک دیده شده بود که در حوزه‌های مختلف موضوعاتی را مطرح کردم که از جمله آنها فلسفه پارلمان‌های شهری و موضوع محیط زیست شهر تهران بود.

 

چمران ادامه داد: در این جلسه علی‌اصغر قائمی نیز در مورد هوشمندسازی شهری سخنرانی داشت. انتقال تجربیات و راه‌های برون‌رفت از مشکلات شهری از موضوعات مدنظر در این اجلاس بود. برهمین اساس در حوزه محیط زیست شهر تهران به صورت خاص موضوع حمل و نقل و آلودگی هوا و همچنین افزایش سرانه فضای سبز تهران مورد توجه قرار گرفت و مسیری که در حال طی کردن آن هستیم تشریح شد. موضوع افزایش سرانه فضای سبز تهران به 17 مترمربع و مسیری که در این حوزه در حال طی کردن هستیم مورد توجه قرار گرفت.

 

وی در پاسخ به سؤالی در ارتباط با برگزاری نمایشگاه‌های بین‌المللی در محل نمایشگاه آفتاب تصریح کرد: با آتش‌سوزی که در محل نمایشگاه‌های بین‌المللی صورت گرفت نشان داد به دلیل فرسودگی تجهیزات این محل در خطر است و باید برای این موضوع چاره‌اندیشی شود، تاکید ما این است که در این محل نمایشگاه‌ها برگزار نشود اما اگر می‌خواهند این کار را انجام دهند باید برای ایمنی آن چاره‌اندیشی کنند. مسیرهایی برای برگزاری نمایشگاه‌ها در محل آفتاب با رئیس این نمایشگاه دنبال شده که امیدواریم به نتیجه مناسب برسد. قطعا اگر همتی در این خصوص وجود داشته باشد نتایج مثبت حاصل خواهد شد.

 

رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به سؤالی در خصوص ورود اتوبوس‌های جدید همزمان با بازگشایی مدارس در مهرماه گفت:‌ برای مهرماه تنظیم خاصی صورت نگرفته و درهمه زمان‌ها باید تلاش کنیم اتوبوس‌های جدید وارد ناوگان شود بدین ترتیب هر موقع اتوبوس جدید بیاید در خطوط مشغول به کار خواهد شد. در حال حاضر نیز در برخی مناطق همچون منطقه 15 اتوبوس‌های جدیدی اضافه شده که جای خوشحالی دارد./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار