درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد واکنش شدید وزارت خارجه نسبت به حملات آمریکا علیه شناور‌های ایرانی مجری زن تلویزیون مصر به اعدام محکوم شد / سارا خلیفه کیست؟ / پای باند‌های مواد مخدر در میان است حمله آمریکا به ۳ نفتکش ایران در خلیج فارس و دریای عمان + فیلم لفاظی وزیر جنگ آمریکا علیه ایران: اگر ایران به کشتی‌های آمریکا شلیک کند، ما نفتکش‌های آنها را نابود و غرق خواهیم کرد تیراندازی به چند کشتی تجاری در خلیج فارس و دریای عمان هشدار آمریکا به شهروندان خود در غرب آسیا نسبت به احتمال وقوع تنش و درگیری  تپه علی الطاهر کجاست؟ موقعیت و اهمیت راهبردی تپه علی الطاهر 

پزشکیان در کازان با پوتین دیدار می‌کند

پزشکیان در کازان با پوتین دیدار می‌کند سفیر ایران در روسیه اعلام کرد که رئیس جمهور ایران در حاشیه نشست سران بریکس در کازان روسیه با رئیس جمهور این کشور دیدار می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۱ - ۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 07
کد خبر: ۲۵۶۵۶۴

به گزارش راهبرد معاصر، کاظم جلالی، سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه در گفتگو با خبرگزاری "تاس" اعلام کرد که مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران در اجلاس بریکس در کازان شرکت خواهد کرد و در آنجا با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه دیدار خواهد کرد.

 

جلالی در این خصوص گفت: فکر می‌کنم رئیس جمهور در اجلاس بریکس در کازان شرکت خواهد کرد. ما در حال حاضر برای این سفر آماده می‌شویم تا برای روابط دوجانبه ما مفید و موفقیت آمیز باشد.

 

وی افزود: در رابطه با روابط دوجانبه، دیدار با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه و همچنین دیدارهای دوجانبه با دیگر سران و جامعه ایرانی و سخنرانی در این اجلاس برنامه ریزی شده است.

 

سفیر ایران همچنین در این مصاحبه در پاسخ به این سوال که آیا توافقنامه جامع میان دو کشور می‌تواند در اجلاس سران بریکس در کازان امضا شود، گفت: ما با همکاران روسی خود در این مورد صحبت کردیم، در واقع ایده اول این است. علاوه بر این، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، میزبان خواهد بود و این اولین سفر مسعود پزشکیان، رئیس جمهور ایران به فدراسیون روسیه خواهد بود. در تهران و یا در مسکو دو گزینه در حال بررسی است. گزینه نخست امضای سند در حاشیه اجلاس در کازان و گزینه دوم در یک دیدار جداگانه است.

 

جلالی افزود: ما در واقع آن (سند راهبردی جامع) را نهایی کرده‌ایم، رویه‌های داخلی در حال انجام است تا امضا شود.

 

روسیه در اول ژانویه 2024 ریاست بریکس را بر عهده گرفت و تا پایان سال با بیش از 200 رویداد در طیف وسیعی از موضوعات ادامه خواهد داشت. اجلاس سران بریکس در کازان در اکتبر 2024 برگزار می‌شود. ایران در اول ژانویه 2024 به بریکس پیوست./ تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار