معاون قوه قضائیه: اولویت استخدام نیرو برای دادگاه‌های صلح با نیرو‌های شورا‌های حل اختلاف است-راهبرد معاصر
مشاهده پشه آئدس در برخی از شهر‌های سواحل جنوبی و شمالی سرپرست شرکت ساماندهی صنایع و مشاغل شهر تهران منصوب شد ساماندهی آسیب‌های اجتماعی در بهشت زهرا کلید خورد مرز مهران آخر هفته مسدود است + جزئیات هشدار زرد هواشناسی در پی افزایش آلودگی هوا در ۶ استان فردا فعالیت نوبت صبح مدارس ۵ شهر غیرحضوری شد توضیحات مهم تامین اجتماعی درباره متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دمای این مناطق به ۸ درجه زیر صفر رسید | گرمترین نقطه ایران کجاست؟ شگرد مجرمان سایبری، سوءاستفاده از هویت دیگران یا تجارت سیاه هشدار هواشناسی مازندران؛ صیادی در خزر ممنوع رئیس سازمان غذا و دارو منصوب شد زنان در ایران بیشتر از مردان عمر می‌کنند | سن امید به زندگی در ایران به ۸۰ سال می‌رسد؟ آمار بالای گرایش پایه هفتمی‌ها به دخانیات | افزایش مصرف قلیان در بین دختران ۱۳ تا ۱۵ سال! شرور خیابان معیری تهران زمینگیر شد هوای تهران برای همه گروه‌های حساس ناسالم شد؛ ۱٠ نقطه در وضعیت قرمز

معاون قوه قضائیه: اولویت استخدام نیرو برای دادگاه‌های صلح با نیرو‌های شورا‌های حل اختلاف است

معاون راهبردی قوه قضائیه گفت: اولویت استخدام نیرو برای دادگاه‌های صلح با با نیرو‌های شورا‌های حل اختلاف است.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۵ - ۰۵ مهر ۱۴۰۳ - 2024 September 26
کد خبر: ۲۵۸۴۲۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ سید محمد صاحبکار خراسانی معاون راهبردی قوه قضائیه ۵ مهرماه در دیدار معاونین فناوری اطلاعات دادسرای مرکز استان سمنان با وی که در حاشیه سی و چهارمین سفر استانی حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای و با حضور احمد کاظمی‌فرد رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه برگزار شد، اظهار کرد: در آزمون استخدامی با اجرای قانون دادگاه صلح که قرار است اجرایی شود اولویت استخدام با نیرو‌های شورا‌های حل اختلاف است.

وی از سمنان به عنوان یک استان پیشرو نام برد و تصریح کرد: استان سمنان یکی از بهترین استان‌ها در حوزه فناوری است و کمترین چالش‌ها را در این استان داریم.

صاحبکار تصریح کرد: بحث آموزش کار با سامانه‌ها خیلی مهم است و باید در این زمینه توانمندی خاصی داشت.

معاون راهبردی قوه قضائیه اضافه کرد: هدف اصلی در سفر‌های استانی ریاست قوه قضائیه، بررسی مشکلات دستگاه قضا در استان‌ها به صورت حضوری، میدانی و مصاحبه و گفتگو با کارشناسان دادگستری است.

وی، حوزه فناوری را حوزه مهمی دانست و خاطرنشان کرد: این حوزه یک حوزه پیشرانی است و تاثیر زیادی در ارتقای فناوری و عملکرد دستگاه قضایی دارد.

معاون راهبردی قوه قضائیه تاکید کرد: مهمترین مشکلی که در حوزه فناوری اطلاعات وجود دارد این است که بتوانیم منابع مالی را اخذ و تخصیص دهیم تا زیرساخت‌های سامانه‌ای و فیزیکی را به نحو مناسبی توسعه دهیم تا هم سرعت کارکرد سامانه‌ها بیشتر شود و هم با تعاملی که مردم با دستگاه قضا دارند شهروندان بهتر بتوانند کار‌های حقوقی خود را پیگیری کنند.

توجه به هوش مصنوعی در برنامه هفتم

همچنین رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه در این دیدار گفت: براساس برنامه هفتم توسعه برای توسعه هوش مصنوعی در قوه قضاییه برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: تنوع بالای قوانین و اسناد جدیدی در سال ۱۴۰۳ به قوه قضاییه ابلاغ شد که از جمله آن می‌توان به نسخه بروز شده سند تحول قضایی، قانون شورای حل اختلاف (دادگاه صلح)، قانون الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیر منقول و دستورالعمل هوشمندسازی و الکترونیکی شدن فرآیند‌ها و پرونده‌های قضایی اشاره کرد که این قوانین را قوه قضاییه اجرا می‌کند.

کاظمی فرد با بیان اینکه در سال‌های اخیر به حوزه فناوری توجه ویژه‌ای شده است، گفت: دستگاه قضایی در بحث هوشمند سازی که مقام معظم رهبری نیز به آن تاکید نموده اند تلاش کرده به خوبی از این ظرفیت بهره بگیرد.

وی ادامه داد: هوشمند سازی توانسته است تاثیر بسزایی در فرآیند‌های قضایی ایفا کند و لذا نباید به آن صرفا به عنوان یک ابزار نگاه شود.

کاظمی فرد اظهار کرد: تبادل دیتا در قوه قضاییه در حال افزایش است و در سال‌های اخیر شاهد رشد تبادل سرویس و دیتا بود‌ها و کارایی دستگاه قضا در این بخش به شدت بالا رفته است. نمونه آن نیز در بحث جلب سراسری است که با ورود به هوشمند سازی و فناوری اطلاعات، جلب افرادی که در سال‌های اخیر امکان پذیر نبود به سهولت صورت می‌پذیرد.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه افزود: سرمایه ما رایانه و یا سرور نیست بلکه سرمایه دستگاه قضا نیروی انسانی است و لذا باید به نیروی انسانی توجه ویژه شود.

رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضائیه گفت: باید زیرساخت‌هایی را ایجاد کنیم تا بتوانیم براساس این ابزارها، خروجی‌ها را در سامانه‌های قضایی برای مردم بیاوریم تا به عنوان دستیار هوشمند قضایی از آن استفاده کنند، بنابراین نیاز است که معاونین فناوری اطلاعات و برنامه‌ریزی در جریان امور قرار گرفته و بدانند که در طول یک سال، ۳ سال و ۵ سال آینده چه اقدامات و جهتگیری‌هایی در این بخش خواهیم داشت. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار