درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

امیر حاتمی: با اقتدار از امنیت و صلح کشور دفاع کنیم

مشاور فرماندهی معظم کل قوا گفت: در دفاع مقدس فهمیدیم صلح موضوع مهمی است و این صلح نیازمند قدرت است و امروز با اقتدار از امنیت و صلح کشور دفاع می‌کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۰ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۳ - 2024 September 16
کد خبر: ۲۵۷۴۴۳

به گزارش راهبرد معاصر، امیر حاتمی مشاور فرماندهی معظم کل قوا در افتتاحیه ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب صلح و دفاع اظهار کرد: صلح، آرزوی دیرینه بشر است و مورد توجه همه اندیشمندان و رهبران بوده و خواهد بود.

 

وی با بیان اینکه تاریخ بشر پر از درگیری است ادامه داد: در تاریخ بشر فقط حدود ۲۰۰ روز بوده است که جنگی نداشته‌ایم و بیش از ۸۰۰۰ هزار جنگ در تاریخ ثبت شده است. با این وجود جنگ‌ها اکنون گسترش پیدا کرده به حدی که ادبیات صلح تغییر کرده است و نبود جنگ را صلح می‌دانیم که این اتفاق صلح نیست.

 

وی توضیح داد: در صلح سازش وجود دارد، اما در نبود جنگ اینگونه نیست.  برای صلح واقعی الگو داریم. سیره نبی مکرم اسلام و حضرت علی (ع) گویای این پیام واقعی است و نمونه‌های متعددی را از تاریخ اسلام داریم، اما یک نمونه کافی است که ثابت شود که دین اسلام و پیامبر، پیام‌آور صلح هستند. 

 

امیر حاتمی تاکید کرد: اگر به جای ستاندن حق ستمدیده از ستمگر او را راضی کنیم از حقش بگذرد موجب صلح نمی‌شود و صلح غیر عادلانه سوزش جانکاه است. در تاریخ انبیا هم ظلم ستیزی به عنوان مولفه مهمی قابل اشاره است.

 

وی اظهار کرد: به تاریخ آغاز جنگ تحمیلی در ایران که با حمایت همه جانبه قدرت‌های شرق و غرب توسط رژیم بعث اجرایی شد نزدیک می‌شویم. جنگی که  هر دو ملت ایران و عراق را با ظلم و ستم همراه کرد. آن‌ها بر دو ملت جنگی پر هزینه را تحمیل کردند و زیست بر مبنای رفاقت را از دو ملت گرفتند صد‌ها هزار نفر جان خود را از دست دادند و مجروح شدند.

 

ملت ایران و عراق همراهی و در هم تنیدگی مهمی با هم دارند، اما ظلم باعث شد سختی‌های زیادی را مردم متحمل شوند. در دفاع مقدس فهمیدیم صلح موضوع مهمی است و این صلح نیازمند قدرت است و امروز با اقتدار از امنیت، صلح و نظم ملت و کشور خودمان دفاع می‌کنیم.

 

وی با اشاره به اینکه نمونه بعدی جنگ میان ملت فلسطین و صهیونیست‌ها است تصریح کرد: پیام طوفان الاقصی آن است که کشتار مردم فلسطین و تحمیل صلح بدون صلح عادلانه امکان‌پذیر نیست. اکنون امنیت منطقه هم به خطر افتاده است چرا که صهیونیست‌ها بیش از ۴۰ هزار انسان را به شهادت رساندند و مراکز عمومی را بمباران کردند. برای صلح باید راهکاری عادلانه داشته باشیم و این راهکار پایان دادن به جنایات صهیونیست‌ها است.

 

امیر حاتمی گفت: الگو‌های توسعه صلح تاکنون مناسب نبوده است و باید دلایل این عدم موفقیت را آسیب شناسی کنیم و الگوی مورد تاکید ادیان الهی را به طور جدی دنبال کنیم. ملت ما صلح طلب است و بر مبنای همین الگو، سیاست اصلی ما صلح طلبی است و با مرور تاریخ انقلاب اسلامی می‌بینید که نظام ما همیشه بر صلح و دوستی تاکید داشته و از اصول عدالت خارج نشده است.

 

امیر حاتمی با بیان اینکه در همین دوره ۵۰ ساله مشاهده کردیم آمریکا و صهیونیست‌ها در منطقه جنگ راه انداخته‌اند؛ خاطرنشان کرد: معتقدیم کشتار مردم در تمامی جهان خصوصا غزه و اشغال کشور‌ها و تحریم‌ها علیه ملت‌ها بزرگ‌ترین مانع صلح است و اکنون باید قاطعانه با این اعمال مخالفت کنیم./ باشگاه خبرنگاران

کلمات کلیدی: حاتمی ارز صلح
ارسال نظر