اعلام جرم دادستانی علیه زهره سادات هاشمی مجری سابق صداوسیما پیش‌بینی وقوع طوفان گرد و خاک در تهران؛ از توقف کنار درختان و سازه‌ها خودداری کنید خط مزاحمان تلفنی اورژانس تهران مسدود می‌شود زمان پیش فروش بلیط قطار آبان ۱۴۰۴ جاده چالوس یک‌طرفه شد انهدام باند مخوف آدم ربایی در رباط کریم که با وعده خروج از کشور اتباع غیرمجاز را به دام می‌انداخت پای وزارت علوم به ماجرای دانشجویان خارجی دانشگاه بوعلی همدان کشیده شد جزئیات ثبت نام پذیرفته‌شدگان کنکور ۱۴۰۴ / تاریخ آغاز ثبت نام و نحوه اعتراض به نتایج ۲۱ هزار معلم حق‌التدریس آزاد مشمول تعیین‌تکلیف نهایی + جزئیات تردد از کرج و آزادراه تهران - شمال به مازندران ممنوع شد تاریخ ثبت نام پذیرفتگان کنکور ۱۴۰۴ دانشگاه آزاد این ۲ پلیس قلابی را می‌شناسید؟ + عکس پشت پرده مرگ سمیه طبری صدور احکام جدید فرهنگیان/ خبر خوش برای ورودی‌های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۴ / امکان شرکت دانشجومعلمان در طرح وام قرض الحسنه نتایج کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد + جزئیات روز جهانی دختر ۱۴۰۴ چه روزی است؟

همدست سلطان سکه کیست و چگونه دستگیر شد

رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت از دستگیری یکی از دلالان سکه و ارز با گردش حساب بانکی ۱۲تریلیون و ۵۵۲ میلیارد ریالی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۸:۲۲ - ۰۱ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 23
کد خبر: ۲۵۸۴۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ سرهنگ نعمت اله علیپور دراین‌باره گفت: پس از  دستگیری سلطان سکه، شناسایی همدستان وی نیز در دستور کار قرار گرفت و در این راستا شخصی به هویت ج. ح مورد شناسایی واقع و در تحقیقات تکمیلی مشخص شد که این فرد با همکاری "وحید مظلومی" معروف به «سلطان سکه»، سکه و ارزها را از بازار جمع آوری کرده و  موجب افزایش قیمت سکه شده بود.

 

علیپور با اشاره به اینکه این فرد مالک یک باب مغازه طلافروشی در بازار  تهران بود، گفت: این فرد در زمان آشفتگی بازار تحت پوشش خرید و فروش طلا، اقدام به معاملات طلای آب شده کرده بود و مجموع گردش حساب‌های بانکی این فرد در بازه زمانی سال‌های ۹۳ تا ۹۷ بالغ بر ۱۲ تریلیون ریال بوده است.

 

وی با بیان اینکه متهم از سال ۹۶ تا کنون متواری است، افزود: در ساعت ۱۱ صبح روز بیست و هفتم مهرماه این سوداگر بازار سکه و ارز در مخفیگاهش دستگیر و به پلیس امنیت اقتصادی منتقل شد.

 

به گفته رئیس پلیس امنیت اقتصادی پایتخت پس از دستگیری این فرد و  با دستور مقام قضائی بالغ بر ۸۳۰ میلیارد ریال از حساب بانکی وی توقیف شد و در حال حاضر نیز متهم با دستور دادسرای عمومی و انقلاب تهران با قرار وثیقه در اختیار پلیس کارآگاهان پلیس امنیت اقتصادی قرار دارد تا دیگر جرائم احتمالی‌اش کشف و ضبط شود.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار