تجمعات شبانه تا کی ادامه دارد؟ هشدار آموزش و پرورش درباره تبلیغات صداوسیما: این موسسات آموزشی مجوز کار ندارند اسامی محصولات بهداشتی غیرمجاز اعلام شد هشدار بارش‌های رگباری و سیل آسا در ایران؛ به حریم رودخانه‌ها و مسیل‌ها نزدیک نشوید کلید اولیه آزمون‌های دانشنامه پزشکی منتشر شد؛ امکان اعتراض تا شنبه خبر جدید برای فرهنگیان آموزش و پرورش / حق‌التدریس دوبرابر شد/ فوق‌العاده ویژه برای این معلمان خبر جدید درباره فوق العاده خاص پرستاران وضعیت هوا در روز‌های آینده/ بارش باران و وزش باد در این استان‌ها/ تهران خنک می‌شود؟ آخرین وضعیت محدودیت‌های ترافیکی راه‌های کشور امروز جمعه ۱۳ شهریور ۱۴۰۵  باد شدید و گرد و خاک در تهران یونیسف: ۲۰ میلیون کودک در یک سال دچار آزار جنسی آنلاین شده‌اند وزیر آموزش وپرورش: ‌تغییر برنامه درسی‌ آغاز شد‌ اژه‌ای: در دو جنگ اخیر، دشمن به هیچ‌یک از اهدافش نرسید خدمات سمپاد به دانش‌آموزان خارج از این مدارس می‌رسد مدیرعامل اپل تغییر کرد / جان ترنوس کیست؟ توقیف یک‌ماهه موتورسیکلت‌های متخلف در تهران

هشدار درباره کمبود منابع آبی در تهران

هشدار درباره کمبود منابع آبی در تهران احمد قیومی گفت: یکی از مباحث ویژه و حیاتی در پایتخت موضوع آب است که کمبود منابع آبی در تهران به شدت خودنمایی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۹ - ۱۰ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 01
کد خبر: ۲۵۸۸۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، فرماندار تهران گفت: یکی از مباحث ویژه و حیاتی در پایتخت موضوع آب است که کمبود منابع آبی در تهران به شدت خودنمایی می‌کند. البته با اجرای پروژه‌های مهم به مرحله‌ای رسیده‌ایم که مردم کمتر این موضوع را احساس می‌کنند، اما واقعیت بر موجود بودن این حساسیت است.

 

به نقل از فرمانداری تهران، احمد قیومی دوشنبه شب در جلسه شورای حفاظت از منابع آب مشترک با ساخت و ساز‌های غیرمجاز شهرستان تهران با اشاره به اهمیت موضوع آب در پایتخت بر الزام قانونی مبنی بر حفظ حریم‌های مختلف از جمله حریم منابع آبی، بر صیانت از حریم رودخانه‌های تهران در راستای پیشگیری از اثرات جریان‌های سیلابی تاکید کرد.

 

وی بهره‌گیری از پساب برای باطراوت ماندن پارک‌ها و بوستان‌ها را نیز دارای اهمیت دانست و اظهار کرد: رسیدگی به فضای سبز شهر تهران نیز بسیار مهم است و در این راستا بهره‌گیری از پساب‌ها بهترین گزینه برای آبیاری آنها است که اجرایی شده است.

 

قیومی افزود: برای پایداری آب بازدید‌ها و برنامه‌های موثر عمرانی آب شکل گرفته از جمله مخازن آب اضطراری که به ثمر نشسته و برخی در حال اجرا است.

 

معاون استاندار تهران با تاکید بر وظیفه مخازن اضطرار آب یادآور شد: مخازن آب اضطراری از جهات مختلف دارای اهمیت است و صرفا برای تامین کمبود آب در تابستان نیست، در پیشامد‌های غیرمترقبه همانند سیل، زلزله و طوفان وجود منابع قابل بهره‌گیری و پوشش به موقع نیاز‌های مردم بسیار مهم است که عمده نیاز‌ها به آب بصورت شدید احساس می‌شود.

 

وی پیگیری پایداری آب برای کلانشهر تهران را بسیار مهم دانست و اضافه کرد: با همه مسائل آب در این کلانشهر، باید مساله آب به پایداری برسد و با وجود تغییر اقلیم و کمی بارش، مشکلات به حداقل‌های خود برسد.


همه ساخت و ساز‌های غیرمجاز تخریب شود

قیومی در ادامه با اشاره به ساخت و ساز غیرمجاز که خود تهدیدی در حوزه‌های بی‌شمار پایتخت از جمله آب است، اظهار کرد: ساخت و ساز‌های غیرمجاز که در حریم تهران رخ داده، باعث بروز مشکلات بسیاری برای کلانشهر تهران شده، حریم شهر تهران میراث نسل آینده است و باید با حساسیت بیشتری به آن نگریست و با عاملان ساخت و ساز غیرمجاز برخورد قانونی شود.

 

وی با اشاره به اجرایی شدن مصوبات کمیسیون ۹۹ و تخریب کامل ساخت و ساز‌های غیرمجاز و اهمیت اجرای آن به ویژه در حریم رودخانه‌ها گفت: احکام کمیسیون ماده ۹۹ باید اجرا و بدون استثنا همه ساخت و ساز‌های غیرمجاز تخریب شود، زیرا در سال‌های گذشته بدون رعایت حریم ساخت و ساز‌های غیرمجاز شکل گرفت که در وقوع سیل دچار آسیب‌های بسیاری هم برای مردم و هم محیط زیست شدیم، اما با وجود دشواری‌هایی که در این مسیر وجود دارد، اجرای دقیق احکام با کمک دستگاه قضایی ممکن خواهد شد./ باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار