رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد

شکایت عراق از اسرائیل در شورای امنیت و سازمان ملل

شکایت عراق از اسرائیل در شورای امنیت و سازمان ملل دولت عراق امروز دوشنبه از نامه اعتراضی و رسمی بغداد به دبیرکل سازمان ملل و شورای امنیت و محکومیت شدید اقدام رژیم صهیونیستی در نقض حریم هوایی و حاکمیت عراق خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۹ - ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 28
کد خبر: ۲۶۱۴۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، باسم العوادی سخنگوی دولت عراق اعلام کرد که بغداد رسماً یادداشت اعتراضی را به دبیرکل سازمان ملل متحد و شورای امنیت سازمان ملل متحد تسلیم کرد که حاوی محکومیت اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آشکار حریم هوایی و حاکمیت عراق و استفاده از حریم هوایی عراق برای حمله به جمهوری اسلامی ایران در ۲۶ اکتبر (پنجم مهرماه سال جاری) است.

 

به نوشته «بغداد الیوم»، وی افزود که دولت عراق همچنین به وزارت امور خارجه دستور داد تا طبق مفاد توافقنامه چارچوب راهبردی دوجانبه و تعهد ایالات متحده به امنیت و حاکمیت عراق، در خصوص این تخلف با طرف آمریکایی تماس بگیرد. 

 

پیشتر سید عباس عراقچی وزیر خارجه ایران گفته بود که مشارکت آمریکا در عملیات اسرائیل علیه ایران کاملاً مشهود است و حداقل مشارکت آمریکا این است که یک کریدور فضایی در اختیار نیروی هوایی اسرائیل قرار داده است. 

 

در بیانیه دولت عراق آمده است که این دولت بر تعهد قاطع خود به حاکمیت، استقلال و حرمت اراضی عراق تأکید می‌کند و در سطوح مختلف برای مقابله با این نقض‌های حاکمیتی تلاش می‌کند تا اجازه ندهد از حریم هوایی یا اراضی عراق برای حمله به دیگر کشورها، به ویژه کشور‌های همسایه که عراق با آنها روابط محترمانه و منافع مشترکی دارد، استفاده شود. 

 

العوادی تصریح کرد که این موضع بیانگر تأکید عراق به پیروی از سیاست حفظ ثبات در منطقه، با جلوگیری از هرگونه سوء استفاده از اراضی خود در درگیری‌های منطقه‌ای و حمایت این کشور از حل و فصل اختلافات از طریق گفتگو و درک متقابل است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار