واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند مدیر فرودگاه صنعا: بازسازی باند فرودگاه تکمیل شده و از فردا برای پذیرش پرواز‌ها آماده می‌شود امضای توافقات اقتصادی، دفاعی، انرژی و معدنی میان آمریکا و عربستان زلنسکی: اگر پوتین بیاید، به استانبول می‌روم

شکایت عراق از اسرائیل در شورای امنیت و سازمان ملل

دولت عراق امروز دوشنبه از نامه اعتراضی و رسمی بغداد به دبیرکل سازمان ملل و شورای امنیت و محکومیت شدید اقدام رژیم صهیونیستی در نقض حریم هوایی و حاکمیت عراق خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۹ - ۰۷ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 28
کد خبر: ۲۶۱۴۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، باسم العوادی سخنگوی دولت عراق اعلام کرد که بغداد رسماً یادداشت اعتراضی را به دبیرکل سازمان ملل متحد و شورای امنیت سازمان ملل متحد تسلیم کرد که حاوی محکومیت اقدام رژیم صهیونیستی در نقض آشکار حریم هوایی و حاکمیت عراق و استفاده از حریم هوایی عراق برای حمله به جمهوری اسلامی ایران در ۲۶ اکتبر (پنجم مهرماه سال جاری) است.

 

به نوشته «بغداد الیوم»، وی افزود که دولت عراق همچنین به وزارت امور خارجه دستور داد تا طبق مفاد توافقنامه چارچوب راهبردی دوجانبه و تعهد ایالات متحده به امنیت و حاکمیت عراق، در خصوص این تخلف با طرف آمریکایی تماس بگیرد. 

 

پیشتر سید عباس عراقچی وزیر خارجه ایران گفته بود که مشارکت آمریکا در عملیات اسرائیل علیه ایران کاملاً مشهود است و حداقل مشارکت آمریکا این است که یک کریدور فضایی در اختیار نیروی هوایی اسرائیل قرار داده است. 

 

در بیانیه دولت عراق آمده است که این دولت بر تعهد قاطع خود به حاکمیت، استقلال و حرمت اراضی عراق تأکید می‌کند و در سطوح مختلف برای مقابله با این نقض‌های حاکمیتی تلاش می‌کند تا اجازه ندهد از حریم هوایی یا اراضی عراق برای حمله به دیگر کشورها، به ویژه کشور‌های همسایه که عراق با آنها روابط محترمانه و منافع مشترکی دارد، استفاده شود. 

 

العوادی تصریح کرد که این موضع بیانگر تأکید عراق به پیروی از سیاست حفظ ثبات در منطقه، با جلوگیری از هرگونه سوء استفاده از اراضی خود در درگیری‌های منطقه‌ای و حمایت این کشور از حل و فصل اختلافات از طریق گفتگو و درک متقابل است./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار