ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد معاون اف بی آی استعفا داد فوری/ فرودگاه نجف تا ۲۴ ساعت آینده به روی پرواز‌های ایران بازگشایی می‌شود شیخ نعیم قاسم: از مواضع ایران اسلامی تجلیل می‌کنیم؛ دست از مقاومت نخواهیم کشید جزییات دیدار نتانیاهو با رئیس امارات در ابوظبی هیأت ایرانی در نیویورک: برنامه‌ای برای مذاکره با آمریکا نداریم

توضیحات رئیس سازمان انرژی اتمی در خصوص دیدار گروسی با رئیس‌جمهور

توضیحات رئیس سازمان انرژی اتمی  در خصوص دیدار گروسی با رئیس‌جمهور اسلامی گفت: در وین با گروسی گفتگو داشتیم، وی تمایل به صحبت با رئیس جمهور داشت، ولی این دیدار نیاز به هماهنگی دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 02
کد خبر: ۲۵۹۰۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و معاون رئیس جمهور در حاشیه جلسه هیئت دولت گفت: من در وین و آقای عراقچی در نیویورک با گروسی گفتگو داشتیم و او تمایل به صحبت با آقای رئیس جمهور داشت، ولی این دیدار نیاز به هماهنگی دارد و بر اساس پروتکل خودش صورت خواهد گرفت.

 

وی در ارتباط با شروع دور جدید مذاکرات هسته‌ای گفت: بحث مهم این است که تمام جنجال‌هایی که بر سر برنامه هسته‌ای ما وجود دارد و بهانه‌ای که برای آن ایجاد کردند، معطوف و در ارتباط با مذاکرات رفع تحریم‌ها است و وزارت امور خارجه مذاکرات رفع تحریم‌ها را بر عهده دارد.

 

اسلامی در زمینه تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه تاسیسات هسته‌ای کشورمان، اظهار داشت: اسرائیل همیشه از این قبیل ادعا‌ها داشته و دارد، رژیم صهیونیستی رژیمی وحشی است، نتانیاهو همانند یک خون آشام عمل می‌کند و تمام دنیا نسبت به این رژیم انتقاد دارد، از این فرد دیوانه چه انتظاری می‌توان داشت.

 

وی همچنین افزود: بازدارندگی ایران مسئولیت و وظیفه نیرو‌های مسلح است که به شکل احسن در حال انجام است./ مهر

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار