ماجرای کشف یک بسته مشکوک در دفتر نتانیاهو لندن: قطعنامه گروه چهارجانبه تعهدات جدیدی برای ایران ایجاد نمی‌کند عراقچی: بسیج نهادی محدود به دوران جنگ نیست نوار مخفی که می‌تواند ترامپ را درگیر یک رسوایی لاپوشانی دیگر کند قطعنامه ضدایرانی کانادا در کمیته سوم سازمان ملل تصویب شد طرح جدید ترامپ برای اوکراین اعلام شد چین انحصار هواپیمایی ایرباس و بوئینگ را می‌شکند ریاض و واشنگتن به تفاهم تاریخی در همکاری هسته‌ای رسیدند ادعای ترامپ درباره ایران: احتمالاً به توافق برسیم وقوع انفجار‌های مجدد در شهر خان‌یونس/ ۱۴ نفر به شهادت رسیدند درخواست عراقچی از اعضای شورای حکام برای مخالفت با قطعنامه تروئیکای اروپایی هشدار ایران: فشار‌های غرب، شورای حکام آژانس را به سیاسی‌کاری کشانده است عراقچی: توافق برای صفرشدن غنی سازی هسته‌ای را خیانت می‌دانیم یک منبع آگاه: ادعای بررسی توقف غنی‌سازی از سوی ایران «کاملاً جعلی» است زلنسکی: تبادل زندانیان با روسیه را از سر می‌گیریم

توضیحات رئیس سازمان انرژی اتمی در خصوص دیدار گروسی با رئیس‌جمهور

اسلامی گفت: در وین با گروسی گفتگو داشتیم، وی تمایل به صحبت با رئیس جمهور داشت، ولی این دیدار نیاز به هماهنگی دارد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۱۱ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 02
کد خبر: ۲۵۹۰۲۲

به گزارش راهبرد معاصر، محمد اسلامی رئیس سازمان انرژی اتمی ایران و معاون رئیس جمهور در حاشیه جلسه هیئت دولت گفت: من در وین و آقای عراقچی در نیویورک با گروسی گفتگو داشتیم و او تمایل به صحبت با آقای رئیس جمهور داشت، ولی این دیدار نیاز به هماهنگی دارد و بر اساس پروتکل خودش صورت خواهد گرفت.

 

وی در ارتباط با شروع دور جدید مذاکرات هسته‌ای گفت: بحث مهم این است که تمام جنجال‌هایی که بر سر برنامه هسته‌ای ما وجود دارد و بهانه‌ای که برای آن ایجاد کردند، معطوف و در ارتباط با مذاکرات رفع تحریم‌ها است و وزارت امور خارجه مذاکرات رفع تحریم‌ها را بر عهده دارد.

 

اسلامی در زمینه تهدیدات رژیم صهیونیستی علیه تاسیسات هسته‌ای کشورمان، اظهار داشت: اسرائیل همیشه از این قبیل ادعا‌ها داشته و دارد، رژیم صهیونیستی رژیمی وحشی است، نتانیاهو همانند یک خون آشام عمل می‌کند و تمام دنیا نسبت به این رژیم انتقاد دارد، از این فرد دیوانه چه انتظاری می‌توان داشت.

 

وی همچنین افزود: بازدارندگی ایران مسئولیت و وظیفه نیرو‌های مسلح است که به شکل احسن در حال انجام است./ مهر

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار