ترامپ: خبری بسیار مهم پیش از سفر به خاورمیانه اعلام خواهد شد + فیلم دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد فرمانده ارتش پاکستان و عراقچی توافق کردند تماس تلفنی عراقچی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا المیادین: دور جدید گفت‌وگوهای ایران و آمریکا به زودی برگزار می‌شود گره‌های آمریکایی در روند مذاکرات هسته‌ای عراقچی: تنها یک راه برای تحقق توافق وجود دارد آخر هفته تعیین‌کننده/ دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است؟ دیپلماسی هوشمندانه ایران/ چرا این دور مذاکرات با برجام متفاوت است؟ ضرب‌الاجل عراق به گروهک‌های ضد ایرانی برای تخلیه مقر‌های خود عراقچی: یک توافق معتبر و پایدار در دسترس است/ ایران حق داشتن چرخه کامل سوخت هسته‌ای را دارد السودانی: گفت‌و‌گو میان ایران و آمریکا گامی مهم است روبیو: ایران نباید غنی‌سازی کند تعیین محل مذاکرات ایران و آمریکا/ رم میزبان دور جدید گفت‌وگوها پوتین دستور اعزام فوری امدادگران روس به بندر رجایی را صادر کرد

تماس تلفنی «ترامپ» و «پوتین» تکذیب شد

سخنگوی دولت روسیه گزارش‌ها درباره گفت‌وگوی تلفنی رئیس‌جمهور این کشور با رئیس‌جمهور پیشین و نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴ را تکذیب کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۴۳ - ۱۸ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 09
کد خبر: ۲۵۹۶۷۶

به گزارش راهبرد معاصر، «دیمیتری پسکوف» سخنگوی ریاست‌جمهوری روسیه گزارش‌ها درباره اینکه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور پیشین آمریکا و نامزد فعلی جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۴، پس از ترک کاخ سفید هفت بار با «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه تلفنی صحبت کرده است، را تکذیب کرد.

 

مقامات حزب دموکرات مدعی هستند که دولت روسیه و پوتین در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۱۶ برای پیرزوی دونالد ترامپ، سامانه‌های اینترنتی و مجازی حزب دموکرات و هیلاری کلینتون، رقیب ترامپ در انتخابات ۲۰۱۶ را هک کردند.

 

دونالد ترامپ که همواره مدعی ارتباط خوب و صمیمی با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه شده است، اواخر مرادماه بار دیگر گفت که امیدوار است که در صورت پیروزی در انتخابات ماه نوامبر، بار دیگر با او «کنار بیاید.»

 

ترامپ که بازگشت خود را به شبکه اجتماعی «ایکس» با گفت‌وگویی با ایلان ماسک، مالک مشهور این شبکه جشن گرفت، مدعی شد: با پوتین خیلی خوب کنار می‌آمدم و او به من احترام می‌گذاشت.

 

رئیس جمهور سابق آمریکا همچنین گفت که امیدوار است در صورت بازگشت به کاخ سفید، بار دیگر با پوتین کنار بیاید!

 

وی در ادامه بار دیگر مدعی شد که اگر او همچنان رئیس جمهور آمریکا بود، جنگ‌های اوکراین و غزه هرگز اتفاق نمی‌افتاد.

 

پس از کناره‌گیری جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا از نامزدی حزب دموکرات، حالا ترامپ باید در انتخابات پنجم نوامبر با کامالا هریس، معاون بایدن رقابت کند./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار