آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ آخرین خبر از زمان پرداخت و مبلغ سود ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو به کانال ۲۹۴ هزار تومان عقب‌نشینی کرد + جدول قیمت طلا امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ + طلا در کانال ۲۵ میلیون تومان ایستاد قیمت سکه امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه بهار آزادی ۲۵۵ میلیون تومان شد پیش‌بینی بورس فردا دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵/ روند منفی در بازار همچنان ادامه دارد؟ کاهش قیمت طلا و سکه امروز ۲۶ مهر؛ سکه ۵.۵ میلیون تومان ارزان شد قیمت دلار، یورو امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ دلار ۴ هزار تومان ارزان شد قیمت سکه امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه ۲۶۵ میلیون تومان شد قیمت طلا امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ طلای ۱۸عیار ۲۶ میلیون تومان شد قیمت پایه جدید محصولات ایران خودرو دیزل مشخص شد + جزییات نحوه اعتراض به عدم افزایش کالابرگ نتایج قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی ۲۵ مهر ۱۴۰۵ | نتیجه را با کد ملی ببینید پیش بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۵/ ریزش قیمت سکه و طلا در راه است؟ + جدول

قیمت جدید گوشت قرمز و دام زنده اعلام شد

قیمت جدید گوشت قرمز و دام زنده اعلام شد بازار دام زنده و گوشت در ثبات به سر می‌برد و قیمت‌ها هنوز نسبت به روز‌های گرم تابستان تغییر قابل‌توجهی نداشته‌اند. این ثبات برآمده از عرضه گسترده دام و گوشت‌های وارداتی در کشور است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۲ - ۱۹ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 10
کد خبر: ۲۵۹۷۹۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ رییس شورای تامین دام کشور ضمن تشریح قیمت انواع گوشت قرمز و دام زنده از تداوم ثبات بازار گوشت در سال جاری خبر داد.

منصور پوریان، رییس شورای تامین دام کشور در تشریح آخرین وضعیت بازار گوشت قرمز گفت: بازار دام زنده و گوشت در ثبات به سر می‌برد و قیمت‌ها هنوز نسبت به روز‌های گرم تابستان تغییر قابل‌توجهی نداشته‌اند. این ثبات برآمده از عرضه گسترده دام و گوشت‌های وارداتی در کشور است و همچنین از آنجا که یکی از پیک‌های زایش دام سبک در پاییز است، با زایش‌های پاییزی در جنوب و جنوب غربی کشور شاهد افزایش جمعیت دام سبک مولد خواهیم بود. 

وی در توضیح قیمت انواع گوشت قرمز و دام زنده اظهار کرد: گوشت گوساله منجمد وارداتی همچنان با قیمت ۳۰۰هزار تومان عرضه می‌شود، گوشت گرم وارداتی حدود ۳۷۰هزار تومان قیمت دارد، متوسط قیمت دام سنگین زنده در سراسر کشور ۱۷۰هزار تومان در کیلو است، گوشت گوسفندی منجمد وارداتی با قیمت ۳۰۰هزار تومان در هر کیلو عرضه می‌شود، لاشه گوسفند تولید داخل حدود ۵۳۰هزار تومان قیمت دارد و میانگین قیمت دام زنده سبک در کل کشور ۲۵۰هزار تومان است.

پوریان خاطرنشان کرد: با این حال در فروش برخی قطعات گوشت گرم تولید داخل هنوز شاهد قیمت‌های بالا به طور مثال در ماهیچه هستیم.

رییس شورای تامین دام کشور تصریح کرد: ثبات بازار گوشت در حالی برقرار است که در نیمه اول سال مناسبت‌هایی مانند نوروز، ماه رمضان و محرم را پشت سر گذاشتیم و در این مناسبت‌ها تقاضا برای گوشت افزایشی بود، در نیمه دوم سال هم به طور معمول مصرف گوشت بیشتر از نیمه اول است و پیش‌بینی می‌شود به دلایل یادشده ثبات در بازار برقرار باشد.

وی خاطرنشان کرد: تقاضای گوشت در کشور در دو قالب پرمصرف‌ها و کم‌مصرف‌ها جا می‌گیرد، خانوار شامل کم‌مصرف‌ها می‌شوند و متقاضی گوشت گرم هستند و پادگان‌ها، زندان‌ها، واحد‌های آموزشی، مطبخ‌های بزرگ و از این قبیل در گروه پرمصرف‌ها جای می‌گیرند و تقاضای گوشت منجمد را دارند.

پوریان یادآور شد: مصرف گوشت قرمز جامعه ایرانی یک میلیون تن تا یک میلیون و ۱۰۰هزار تن در سال برآورد شده است، اما با توجه به جمعیت بیش از ۷ میلیونی افغانستانی‌های ساکن ایران این رقم را می‌توان تا یک میلیون و ۲۰۰هزار تن برآورد کرد و در شرایطی که تولید گوشت قرمز در کشور از ۹۰۰هزار تن بیشتر نمی‌شود واردات همچنان اجتناب‌ناپذیر است. ضمن اینکه این ۹۰۰هزار تومان خروجی لاشه در کشور است و بخش قابل‌توجهی از این لاشه را استخوان تشکیل می‌دهد. / ایلنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار