یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا الجزیره: ایران در حال اعمال فشار حداکثری علیه ترامپ است در پی بسته شدن تنگه هرمز؛ نتانیاهو دستور توقف حملات نظامی در لبنان را صادر کرد قالیباف، عراقچی و باقری‌کنی در راه ژنو + جزئیات ترکیب تیم مذاکره‌کننده ایران با آمریکا ادعای سنتکام درباره «افزایش تردد کشتی‌ها در تنگه هرمز» تنگه هرمز دوباره بسته شد + بیانیه قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا فوری / هیئت دیپلماتیک ایران عازم سوئیس شد تنگه هرمز را تا عقب‌نشینی کامل اسرائیل از لبنان مسدود کنید نعیم قاسم: گزینه‌ای به نام تسلیم وجود ندارد/ شکست طرح نابودی حزب‌الله

بولتون ممکن است آتش‌بیار جدید معرکه استیضاح ترامپ شود

بولتون ممکن است آتش‌بیار جدید معرکه استیضاح ترامپ شود رسانه‌های آمریکایی به تحرکاتی از سوی مشاور امنیت ملی سابق آمریکا اشاره کرده‌ و شائبه‌هایی را درباره احتمال حضور او در کنگره برای ادای شهادت علیه ترامپ مطرح کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۳ - ۰۴ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 26
کد خبر: ۲۶۰۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، یک رسانه آمریکایی امروز جمعه گزارش داده وکلای «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی سابق آمریکا که توسط «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا از این سمت اخراج شد ظاهراً با برخی از مقام‌های دخیل در پروژه استیضاح ترامپ در تماس هستند.

 

یک فرد مطلع به ان بی‌سی‌نیوز گفت وکلای بولتون با مقام‌هایی در کمیته‌های مجلس نمایندگان آمریکا که در حال پیشبرد تحقیقات استیضاح ترامپ هستند در تماس بوده‌اند. پایگاه ووکس‌نیوز گفته احتمال دارد بولتون قصد داشته باشد در تحقیقات استیضاح، علیه ترامپ شهادت بدهد.

 

در صورتی که بولتون علیه ترامپ شهادت بدهد، سخنان او می‌تواند مستندات مهمی درباره سیاست‌های ترامپ در قبال اوکراین در اختیار افراد دخیل در پیشبرد تحقیقات استیضاح ترامپ قرار دهد.

 

ووکس‌نیوز نوشته این خبر بسیار بدی برای ترامپ است. او و بولتون روابط بسیار پرتنشی در دولت داشتند که بعد از خروج بولتون از دولت، علنی شد. ترامپ گفت بولتون را اخراج کرده، اما بولتون اصرار داشت که استعفا کرده است. این به معنی آن است که بعید است بولتون بخواهد از رئیس‌جمهور حمایت کند و بر عکس، ممکن است آنچه در دولت ترامپ دیده را با آب و تاب هر چه تمام‌تر تعریف کند.

 

بولتون، قطعاً اطلاعاتی طوفانی برای ارائه علیه ترامپ خواهد داشت. بولتون یکی از طرف‌های مکالمه‌ای جنجالی بین دونالد ترامپ و «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس‌جمهور اوکراین در روز ۲۵ جولای بوده.

 

همین تماس تلفنی است که در حال حاضر به یکی از دلایل اصلی برای آغاز تحقیقات استیضاح از ترامپ تبدیل شده است. مطابق مستندات افشاشده، ترامپ در این مکالمه از رئیس‌جمهور اوکراین خواسته تحقیقات فساد از کسب و کار «جو بایدن»، از نامزدهای حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا را آغاز کند.

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار