زلزله ۶.۲ ریشتری مناطق مرزی ترکیه و یونان را لرزاند ادعای شورای همکاری خلیج فارس: میدان گازی الدره به‌طور کامل در آب‌های سرزمینی کویت قرار دارد و ثروت مشترک عربستان و کویت است استقبال رسمی مقامات لبنانی از عراقچی در فرودگاه بین‌المللی رفیق حریری + فیلم عراقچی: روابط ایران و لبنان یک روابط دیرینه است / حفظ تمامیت ارضی لبنان از اهمیت زیادی برخوردار است آمریکا پایگاه‌های نظامی خود را در سوریه به یک پایگاه کاهش خواهد داد عراقچی: بعد از سال‌های طولانی، دیپلماسی ایران و مصر وارد مرحله جدیدی شده است عراقچی عازم بیروت شد قالیباف در ادامه سفر به آمریکای لاتین به هاوانا رسید رد ادعای تکراری شورای همکاری خلیج فارس راجع به جزایر سه‌گانه ایرانی گروسی: دیداری به موقع با عراقچی داشتم + جزئیات عراقچی در کنفرانس خبری با وزیر خارجه مصر: با گروسی دیدار کردم/ نمی‌توان حق غنی‌سازی را از ایران گرفت قاهره: از حل و فصل مسالمت‌آمیز پرونده هسته‌ای ایران حمایت می‌کنیم دیدار عراقچی با رئیس‌جمهور مصر گروسی: اراده سیاسی لازم در تهران و واشنگتن برای حصول توافق وجود دارد منبع مطلع ایرانی: پیشنهاد مکتوب آمریکا بسیار دور از مبنایی منصفانه برای سازش است

بولتون ممکن است آتش‌بیار جدید معرکه استیضاح ترامپ شود

رسانه‌های آمریکایی به تحرکاتی از سوی مشاور امنیت ملی سابق آمریکا اشاره کرده‌ و شائبه‌هایی را درباره احتمال حضور او در کنگره برای ادای شهادت علیه ترامپ مطرح کرده‌اند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۲۳ - ۰۴ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 26
کد خبر: ۲۶۰۱۱

به گزارش راهبرد معاصر، یک رسانه آمریکایی امروز جمعه گزارش داده وکلای «جان بولتون»، مشاور امنیت ملی سابق آمریکا که توسط «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا از این سمت اخراج شد ظاهراً با برخی از مقام‌های دخیل در پروژه استیضاح ترامپ در تماس هستند.

 

یک فرد مطلع به ان بی‌سی‌نیوز گفت وکلای بولتون با مقام‌هایی در کمیته‌های مجلس نمایندگان آمریکا که در حال پیشبرد تحقیقات استیضاح ترامپ هستند در تماس بوده‌اند. پایگاه ووکس‌نیوز گفته احتمال دارد بولتون قصد داشته باشد در تحقیقات استیضاح، علیه ترامپ شهادت بدهد.

 

در صورتی که بولتون علیه ترامپ شهادت بدهد، سخنان او می‌تواند مستندات مهمی درباره سیاست‌های ترامپ در قبال اوکراین در اختیار افراد دخیل در پیشبرد تحقیقات استیضاح ترامپ قرار دهد.

 

ووکس‌نیوز نوشته این خبر بسیار بدی برای ترامپ است. او و بولتون روابط بسیار پرتنشی در دولت داشتند که بعد از خروج بولتون از دولت، علنی شد. ترامپ گفت بولتون را اخراج کرده، اما بولتون اصرار داشت که استعفا کرده است. این به معنی آن است که بعید است بولتون بخواهد از رئیس‌جمهور حمایت کند و بر عکس، ممکن است آنچه در دولت ترامپ دیده را با آب و تاب هر چه تمام‌تر تعریف کند.

 

بولتون، قطعاً اطلاعاتی طوفانی برای ارائه علیه ترامپ خواهد داشت. بولتون یکی از طرف‌های مکالمه‌ای جنجالی بین دونالد ترامپ و «ولودیمیر زلنسکی»، رئیس‌جمهور اوکراین در روز ۲۵ جولای بوده.

 

همین تماس تلفنی است که در حال حاضر به یکی از دلایل اصلی برای آغاز تحقیقات استیضاح از ترامپ تبدیل شده است. مطابق مستندات افشاشده، ترامپ در این مکالمه از رئیس‌جمهور اوکراین خواسته تحقیقات فساد از کسب و کار «جو بایدن»، از نامزدهای حزب دموکرات در انتخابات ریاست‌جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا را آغاز کند.

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار