بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

افشای جزئیات جدیدی از عملیات اصابت اقامتگاه نتانیاهو

در حالی که رادیو ارتش رژیم صهیونیستی پهپاد قیصریه را از همان نوع پادگان گولانی اعلام کرد، یدیعوت آحارانوت به جزئیاتی در رابطه با نحوه عبور این پهپاد از لایه‌های پدافندی اسرائیل پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۲ - ۲۸ مهر ۱۴۰۳ - 2024 October 19
کد خبر: ۲۶۰۶۰۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رادیو ارتش رژیم صهیونیستی ساعاتی بعد از اصابت و انفجار یک پهپاد به مقر اقامت بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی در قیصریه اعلام کرد، این پهپاد از همان نوع پهپادی است که پیش از این پادگان گولانی را مورد اصابت قرار داده و امکان رهگیری آن به شدت دشوار است.

شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی هم به نقل از دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود که این پهپاد از خاک لبنان شلیک و به شکل مستقیم به منزل نتانیاهو در قیساریه واقع در جنوب حیفا اصابت کرد.

به زعم این رسانه عبری زبان در زمان اصابت پهپاد نتانیاهو و همسرش سارا در اقامتگاه حضور نداشتند.

روزنامه یدیعوت آحارانوت هم در گزارشی در این رابطه تاکید کرد، در جریان انفجار این پهپاد به یک ساختمان آسیب رسید و ترکش‌های آن هم به چند منزل دیگر زیان وارد کرد، در حالی که برای چند ساعت شاهد استقرار تعداد زیادی آمبولانس، خودرو‌های پلیس و نیرو‌های امنیتی و اطلاعاتی در محل وقوع آن بودیم.

به اعتراف آحارانوت، در این حمله سامانه پدافندی اسرائیل کاملا منفعل عمل کرده و حتی آژیر خطر هم به صدا در نیامد.

به زعم ارتش اسرائیل (همچون عملیات قبلی) سه فروند پهپاد از جنوب لبنان به سوی (فلسطین اشغالی) شیک شدند و دو پهپاد سرنگون، اما سومی راه خود را تا هدف طراحی شده‌اش یعنی منزل نتانیاهو ادامه داد.

به گفته کارشناسان سامانه‌های راداری و پدافندی اسرائیل اصلا از وجود پهپاد سوم اطلاعی نداشته و به دلیل پرواز در ارتفاع پایین امکان کشف آن برای این سامانه‌ها میسر نشد. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر