ترامپ: در فرانسه انقلاب در جریان است اعتراف نتانیاهو به نگرانی از نتایج انتخابات و ادامه لفاظی‌های علیه ایران ویتکاف و کوشنر فردا به مسکو می‌روند روبیو: توافق کردن با ایران دشوار است! ناتو: تجهیزات بیشتری به دریای سیاه می‌فرستیم محسن رضایی: به هیچ وجه ذره‌ای از مواد هسته‌ای غنی شده از ایران خارج نخواهد شد کاتس: از لبنان عقب‌نشینی نمی‌کنیم سفر ماکرون به کشور‌های عربی با وجود ناآرامی‌های داخلی ادعای ترامپ: وضعیت خوبی در قبال ایران داریم سخنگوی سپاه پاسداران: پاسخ ایران به تجاوز جدید، جهان را با بحران انرژی رو‌به‌رو می‌کند هشدار وزارت امور خارجه درباره سفر به فرانسه، بلژیک و ایتالیا در دیدار وزیر امور خارجه روسیه: تاکید سرلشکر رضایی بر اراده ایران برای تحکیم همکاری راهبردی با روسیه مسعود پزشکیان با سرگئی لاوروف دیدار کرد پاکستان: متعهد به ادامه میانجیگری میان ایران و آمریکا هستیم العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد

بیانیه وزیر دفاع آمریکا پس از رایزنی تلفنی با همتای اسرائیلی‌اش

بیانیه وزیر دفاع آمریکا پس از رایزنی تلفنی با همتای اسرائیلی‌اش «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا در پیامی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: با «یوآو گالانت» وزیر دفاع اسرائیل صحبت کردم تا اطلاعات به‌روز را درباره حمله نیرو‌های اسرائیل به اهداف نظامی در ایران دریافت کنم. وی گفت: بر تعهد تزلزل‌ناپذیر آمریکا نسبت به امنیت اسرائیل و حق آن برای دفاع از خود تاکید کردم. روشن ساختم که آمریکا وضعیت ارتقا یافته نیروهایش برای دفاع از نظامیان آمریکا، اسرائیل و شرکا در سراسر منطقه را در مواجهه با تهدید‌های ناشی از ایران و سازمان‌های تروریستی تحت حمایت ایران حفظ کرده و مصمم است از هر بازیگری که تنش‌ها را بدتر کرده و درگیری در منطقه را گسترش بدهد، جلوگیری به عمل آورد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۵۶ - ۰۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 26
کد خبر: ۲۶۱۲۴۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ وزیر دفاع آمریکا در پی حمله اسرائیل علیه ایران، از گفتگو با وزیر دفاع رژیم صهیونیستی خبر داده و با نادیده گرفتن اقدامات تنش‌زای این رژیم در منطقه، از تداوم اقدامات تل‌آویو به بهانه «حق دفاع از خود» حمایت کرد.

«لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا که در پی اقدام متجاوزانه رژیم صهیونیستی علیه ایران در بامداد شنبه، با «یوآف گالانت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی گفت‌وگویی تلفنی داشته است، در پیامی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: با «یوآو گالانت» وزیر دفاع اسرائیل صحبت کردم تا اطلاعات به‌روز را درباره حمله نیرو‌های اسرائیل به اهداف نظامی در ایران دریافت کنم.

آستین گفت: بر تعهد تزلزل‌ناپذیر آمریکا نسبت به امنیت اسرائیل و حق آن برای دفاع از خود تاکید کردم. روشن ساختم که آمریکا وضعیت ارتقا یافته نیروهایش برای دفاع از نظامیان آمریکا، اسرائیل و شرکا در سراسر منطقه را در مواجهه با تهدید‌های ناشی از ایران و سازمان‌های تروریستی تحت حمایت ایران حفظ کرده و مصمم است از هر بازیگری که تنش‌ها را بدتر کرده و درگیری در منطقه را گسترش بدهد، جلوگیری به عمل آورد. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار