دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

نظامیان آمریکا هرچه‌زودتر از عراق اخراج شوند

چارچوب هماهنگی شیعیان عراق درباره این موضوع که ایالات متحده آمریکا به رژیم صهیونیستی اجازه داده است حریم هوایی عراق را برای حمله به ایران در بامداد شنبه گذشته نقض کند، واکنش نشان داد.
تاریخ انتشار: ۱۵:۳۶ - ۰۹ آبان ۱۴۰۳ - 2024 October 30
کد خبر: ۲۶۱۶۵۲

به گزارش راهبرد معاصر،‌ «علی الفتلاوی» رهبر چارچوب هماهنگی گروه‌های سیاسی شیعه عراق به «بغداد الیوم» گفت حریم هوایی کشور همچنان تحت کنترل نیرو‌های اشغالگر آمریکایی از طریق ائتلاف به اصطلاح بین‌المللی است و آنها هستند که به رژیم صهیونیستی اجازه دادند به آسمان عراق نفوذ کرده و به ایران حمله کند. در حالی که این اقدام با رویکرد عراق و قانون اساسی آن مغایرت دارد که در آن ذکر شده است عراق به هیچ وجه نمی‌تواند سکوی پرتابی برای حمله به کشور‌های همسایه و منطقه باشد.

 

وی افزود: اظهارات و محکومیت‌ها چیز جدیدی به همراه نخواهد داشت و حاکمیت، امنیت و ثبات عراق را حفظ نمی‌کند، بنابراین آنچه آمریکا با این کار انجام داد، انگیزه‌ای برای تسریع در گفتگو‌ها برای پایان دادن به مأموریت ائتلاف بین‌المللی و اخراج کامل نیرو‌های آمریکابی خواهد بود تا عراق حریم هوایی خود را کنترل کند و از هرگونه نقض آن جلوگیری کند. این کاری است که ما انجام خواهیم داد.

 

الفتلاوی ادامه داد، چارچوب هماهنگی شیعیان عراق از اقدامات دولت بغداد در سطح بین‌الملل برای محکومیت این نقض بزرگ و خطرتاک حاکمیت عراق توسط رژیم صهیونیستی حمایت می‌کند.

 

کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق دیروز دوشنبه درباره امکان و توانایی این کشور برای جلوگیری از استفاده از حریم هوایی عراق در جنگ واکنش نشان داد.

 

«علی نعمه» عضو این کمیسیون به بغداد الیوم گفت: عراق هنوز سامانه‌های پدافند هوایی مدرن و پیشرفته‌ای ندارد که بتواند هرگونه نفوذ هواپیما‌های جنگی و موشکی به حریم هوایی خود را شناسایی کند، بنابراین نمی‌توانیم از تجاوز به حریم هوایی خود در جریان جنگ در منطقه جلوگیری کنیم.

 

براساس بیانیه سخنگوی دولت عراق، بغداد روز دوشنبه یادداشت اعتراضی به دبیرکل سازمان ملل و شورای امنیت ارسال و نقض حریم هوایی و حاکمیت عراق توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد./ ایسنا

ارسال نظر