آزمایش موشک قاره‌پیمای هواسونگ-۱۹ توسط کره کره شمالی-راهبرد معاصر
نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی: قطعنامه شورای حکام تعاملات میان ایران و آژانس را نادیده گرفته است قطعنامه شورای حکام علیه ایران تصویب شد پاسخ ایران به قطعنامه آژانس؛ راه‌اندازی مجموعه قابل‌توجهی از سانتریفیوژ‌های جدید و پیشرفته والری زالوژنی: جنگ جهانی سوم رسماً آغاز شده است وزیر خارجه ایران: عملیات وعده صادق ۳ علیه اسرائیل حتما انجام خواهد شد بیانیه مشترک ۷+۱ کشور در حمایت از ایران در نشست شورای حکام کمال خرازی: رای دیوان بین‌المللی کیفری در صدور حکم بازداشت نتانیاهو رسواکننده غربی‌هاست نماینده ایران در سازمان ملل: شورای امنیت به مصونیت اسرائیل پایان دهد شهردار یک شهر در ایالت میشیگان: برای دستگیری «نتانیاهو» و «گالانت» آماده‌ایم قطعنامه ضدایرانی امشب به رأی گذاشته می‌شود؛ ۶درخواست ۳کشور اروپایی از ایران آغاز فعالیت عراقچی در شبکه اجتماعی بلواسکای واکنش‌ها به حکم دادگاه لاهه برای بازداشت نتانیاهو بیانیه ضدایرانی تروئیکای اروپایی درباره برجام ادعای اتحادیه اروپا: اقدامات هسته‌ای ایران «توجیه غیرنظامی معتبر» ندارد عراقچی: ایران به گام غیرفنی اروپا پاسخ مناسب می‌دهد

آزمایش موشک قاره‌پیمای هواسونگ-۱۹ توسط کره کره شمالی

خبرگزاری مرکزی کره (KCNA) گزارش داد که پیونگ یانگ روز پنجشنبه یک موشک بالستیک قاره‌پیمای جدید «هواسونگ-۱۹» آزمایش کرد و کیم جونگ اون رهبر کره شمالی این اقدام را یک موفقیت آشکار خواند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۱۱ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 01
کد خبر: ۲۶۱۷۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری مرکزی کره، هواسونگ-۱۹ را «نسخه نهایی و کامل» موشک‌های هواسونگ خواند.

بر اساس این گزارش، این موشک به ارتفاع هفت هزار و ۶۸۷ کیلومتری رسید و یک هزار و یک کلیومتر را در مدت پنج هزار و ۱۵۶ ثانیه طی کرد و سپس در آب‌های شرق شبه‌جزیره کره فرود آمد.

کیم جونگ اون پرتاب این موشک را یک موفقیت آشکار خواند و گفت موقعیت هژمونیک کره شمالی در زمینه توسعه پرتاب تسلیحات هسته‌ای، غیرقابل‌بازگشت است.

به نوشته رویترز، این طولانی‌ترین پرتاب موشک‌های بالستیک قاره‌پیما توسط کره شمالی بود و کره جنوبی هشدار داده است که پیونگ یانگ ممکن است در ازای اعزام نیرو و مشارکت در جنگ اوکراین، فناوری موشکی از روسیه دریافت کند.

آمریکا، ژاپن و کره جنوبی در واکنش به پرتاب موشکی کره شمالی در بیانیه‌ای اعلام کردند: ما قویا از جمهوری دموکراتیک خلق کره (کره شمالی) می‌خواهیم که فورا مجموعه اقدامات تحریک‌آمیز و بی‌ثبات‌کننده خود را که موجب تهدید صلح و امنیت شبه‌جزیره کره و ورای آن می‌شود، متوقف کند.

همچنین انگلیس، مالت، اسلوونی، آمریکا، فرانسه، کره جنوبی و ژاپن خواستار تشکیل جلسه شورای امنیت سازمان ملل در چهارم نوامبر شدند.

در همین حال، برخی گزارش‌ها حاکی از حضور نظامیان کره شمالی در روسیه برای مشارکت در جنگ اوکراین است.

آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا نیز پنجشنبه شب گفت که واشنگتن معتقد است، ۱۰ هزار نظامی کره شمالی وارد روسیه شده‌اند و حدود هشت هزار نفر آن در منطقه کورسک روسیه در مرز اوکراین مستقر شده‌اند.

همچنین «کیم یونگ-هیون» وزیر دفاع کره جنوبی پنجشنبه شب ادعا کرد که پیونگ یانگ علاوه بر اعزام نیرو، حدود یک هزار موشک و قریب ۱۰ میلیون گلوله توپ به روسیه ارسال کرده است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار