بیانیه وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران: اظهارات ترامپ، نشانه دیگری از رویکرد مزوّرانه سیاستگزاران آمریکا نسبت به ملت‌های منطقه است ترامپ: در حال تلاش برای دستیابی به توافقی با ایران هستیم تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران «ویتکاف» و «روبیو» عازم استانبول می‌شوند بقایی: تناقض‌ها در مواضع، نشانه جدّیت و حسن نیّت آمریکایی‌ها در روند مذاکرات نیست هشدار انصارالله به ۲ شرکت هواپیمایی برای پرواز به فرودگاه بن گوریون کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد کاخ سفید: ترامپ توافق همکاری اقتصادی با قطر به ارزش بیش از یک تریلیون دلار را امضا کرد ترامپ: الجولانی اسرائیل را به رسمیت خواهد شناخت اسلامی: برچیده شدن غنی سازی را نمی‌پذیریم/ دنبال نظامی سازی هسته‌ای نیستیم سخنگوی وزارت خارجه: نشست مدیران سیاسی ایران و سه کشور اروپایی جمعه برگزار خواهد شد دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد

آزمایش موشک قاره‌پیمای هواسونگ-۱۹ توسط کره کره شمالی

خبرگزاری مرکزی کره (KCNA) گزارش داد که پیونگ یانگ روز پنجشنبه یک موشک بالستیک قاره‌پیمای جدید «هواسونگ-۱۹» آزمایش کرد و کیم جونگ اون رهبر کره شمالی این اقدام را یک موفقیت آشکار خواند.
تاریخ انتشار: ۰۸:۵۴ - ۱۱ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 01
کد خبر: ۲۶۱۷۸۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ خبرگزاری مرکزی کره، هواسونگ-۱۹ را «نسخه نهایی و کامل» موشک‌های هواسونگ خواند.

بر اساس این گزارش، این موشک به ارتفاع هفت هزار و ۶۸۷ کیلومتری رسید و یک هزار و یک کلیومتر را در مدت پنج هزار و ۱۵۶ ثانیه طی کرد و سپس در آب‌های شرق شبه‌جزیره کره فرود آمد.

کیم جونگ اون پرتاب این موشک را یک موفقیت آشکار خواند و گفت موقعیت هژمونیک کره شمالی در زمینه توسعه پرتاب تسلیحات هسته‌ای، غیرقابل‌بازگشت است.

به نوشته رویترز، این طولانی‌ترین پرتاب موشک‌های بالستیک قاره‌پیما توسط کره شمالی بود و کره جنوبی هشدار داده است که پیونگ یانگ ممکن است در ازای اعزام نیرو و مشارکت در جنگ اوکراین، فناوری موشکی از روسیه دریافت کند.

آمریکا، ژاپن و کره جنوبی در واکنش به پرتاب موشکی کره شمالی در بیانیه‌ای اعلام کردند: ما قویا از جمهوری دموکراتیک خلق کره (کره شمالی) می‌خواهیم که فورا مجموعه اقدامات تحریک‌آمیز و بی‌ثبات‌کننده خود را که موجب تهدید صلح و امنیت شبه‌جزیره کره و ورای آن می‌شود، متوقف کند.

همچنین انگلیس، مالت، اسلوونی، آمریکا، فرانسه، کره جنوبی و ژاپن خواستار تشکیل جلسه شورای امنیت سازمان ملل در چهارم نوامبر شدند.

در همین حال، برخی گزارش‌ها حاکی از حضور نظامیان کره شمالی در روسیه برای مشارکت در جنگ اوکراین است.

آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا نیز پنجشنبه شب گفت که واشنگتن معتقد است، ۱۰ هزار نظامی کره شمالی وارد روسیه شده‌اند و حدود هشت هزار نفر آن در منطقه کورسک روسیه در مرز اوکراین مستقر شده‌اند.

همچنین «کیم یونگ-هیون» وزیر دفاع کره جنوبی پنجشنبه شب ادعا کرد که پیونگ یانگ علاوه بر اعزام نیرو، حدود یک هزار موشک و قریب ۱۰ میلیون گلوله توپ به روسیه ارسال کرده است. / ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر