واکنش محمد مخبر به فعال شدن اسنپ بک؛ ایران چالش را به فرصت تبدیل می‌کند علم‌الهدی: مشکل آمریکا دین‌داری، استقلال و عزت ایران است عارف: جامعه در پرداخت مالیات نباید احساس ظلم کند خطیب نماز جمعه تهران: انقلاب اسلامی پرچم عفاف و هویت زن مسلمان را برافراشت قائم‌پناه: دغدغه پزشکیان، ارتقای جایگاه، کرامت و اثربخشی کارمندان است رفیع‌زاده: اصلاح نظام اداری و کوچک‌سازی دولت ادامه‌دار خواهد بود پزشکیان: تلاش ما این است که اسنپ‌بک فعال نشود شهادت یک بسیجی در عملیات تروریستی در ایرانشهر سردار کارگر: در برابر جنگ ترکیبی دشمن، تهاجم ترکیبی خواهیم داشت جلسه فوق‌العاده دولت به ریاست معاون اول رئیس‌جمهور سردار دلیری: تروریست‌های اسرائیلی ‌منتظر پاسخ محکم نیروهای مسلح ایران باشند‌ مخبر: اگر اقتدار ملی کشور حفظ شود دشمن به فکر جنگ نمی‌افتد سرلشکر موسوی: ایران به دنیا ثابت کرده که هیچ‌گاه آغازگر جنگ نبوده است پزشکیان: هیچ مانعی برای همکاری‌های تهران-مسکو وجود ندارد اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها

بازتعریف نقش زنان در ۱۲ عرصه پدافند غیرعامل

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور ضمن تبیین بازتعریف نقش زنان در ۱۲ عرصه پدافند غیرعامل، نقش مهم بانوان در حوزه‌های علمی و فناورانه پدافند غیرعامل را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۷ - ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 06
کد خبر: ۲۶۲۲۸۷

به گزارش راهبرد معاصر، چهارمین نشست تخصصی زنان و پدافند غیرعامل با حضور جمعی از بانوان فعال پدافند غیرعامل در سطوح دستگاه‌های اجرایی، دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی برگزار شد.

 

سردار غلامرضا جلالی، رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، در این همایش تخصصی زنان و پدافند غیرعامل که با حضور جمعی از اساتید دانشگاه، صاحب‌نظران و فعالان حوزه زنان در سازمان پدافند غیرعامل برگزار شد، اظهار داشت این رویداد که همزمان با ایام نکوداشت پدافند غیرعامل برگزار می‌شود، به‌منظور تحلیل و بررسی نقش زنان در دفاع از کشور و انقلاب اسلامی ترتیب داده شده است.

 

سردار جلالی در این مراسم ضمن اشاره به اهمیت نقش بانوان در پدافند غیرعامل، بر ضرورت شناخت تهدیدات نوین و آمادگی در مقابل آن‌ها تأکید کرد.

 

وی با بیان اینکه دفاع از ارزش‌های اسلامی و انقلاب در هر دو عرصه دفاع نظامی و غیرنظامی، وظیفه مشترکی بین مردان و زنان است و همه باید با دقت و بصیرت در این حوزه ایفای نقش کنند، به تبیین چالش‌ها و تهدیدات امروزی که کشور با آن مواجه است پرداخت.

 

سردار جلالی با بیان اینکه در همه عرصه‌های پدافند غیرعامل (که نسبت به گذشته افزایش چشمگیری داشته است) نیازمند توسعه علمی هستیم، خاطرنشان کرد: در این میان به جز چند عرصه محدود در بقیه عرصه‌ها که در حوزه‌های دانشی، علمی و فناورانه قرار داشته و نیازمند استمرار، ابتکار و نبوغ است، هیچ تفاوتی بین فعالیت زنان و مردم وجود ندارد.

 

وی با بیان اینکه پدافند غیرعامل و حوزه‌های علمی، ارتباط عمیقی وجود دارد، متذکر شد: بخش عمده‌ای از تهدیدات نوین، رویکردی فناورانه دارد، بنابراین مقابله با آن نیز نیازمند بهره مندی از علم و دانش نوین است و پدافند غیرعامل باید در این میان نقش پیشران را ایفا کند.

 

رئیس سازمان پدافند غیرعامل خاطرنشان کرد: با توجه به ماهیت پیچیده و جدید تهدیدات دشمنان، زنان در این عرصه نقش کلیدی دارند.

 

وی با بیان اینکه با بروز تهدیدات در حوزه‌های زیستی، سایبری، اقتصادی و مانند آن، پدافند غیرعامل به‌عنوان رویکردی جامع در مواجهه با این تهدیدات، به بانوان امکان می‌دهد که بدون نیاز به تجهیزات نظامی، در مقابله با تهدیدات نقش مؤثری داشته باشند، تأکید کرد: توانمندسازی و آموزش بانوان در این حوزه‌ها از ضرورت‌هاست و بانوان می‌توانند در ارتقای تاب‌آوری جامعه و حفظ پایداری ملی نقش‌آفرینی کنند.

 

وی ادامه داد: از این‌رو، به‌عنوان یک وظیفه ملی و اجتماعی، ضروری است که الگوهای مدرن دفاعی مبتنی بر پدافند غیرعامل و متناسب با نقش زنان شناسایی و تبیین شوند. این الگوها می‌توانند در جهت تقویت و آموزش بانوان برای مواجهه با چالش‌مختلف اجتماعی و فرهنگی به کار گرفته شوند و به آن‌ها کمک کنند تا در مواقع بحرانی به‌عنوان ستون‌های مستحکم خانواده و جامعه ایفای نقش کنند.

 

در پایان این نشست نیز با حضور سردار جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، حجت الاسلام و المسلمین ماندگاری استاد حوزه‌های علمیه و حجت الاسلام و المسلمین رضایی رئیس عقیدتی سیاسی سازمان و مهناز طهرانی مدیرکل علوم تحقیقات و فناوری سازمان پدافند غیرعامل از بانوان فعال در عرصه پدافند غیرعامل تقدیر به عمل آمد./ مهر

ارسال نظر
آخرین اخبار