درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل سخنگوی قرارگاه خاتم: اسرائیل تا ساعت ۹ صبح ۳ مرحله حمله کرد/ پاسخ می‌دهیم دو موشک عمل‌نکرده در محدود زندان اوین کشف و خنثی شد شمار شهدای حمله اسرائیل به گیلان به ۱۳ نفر رسید‌/ مجروحیت ۴۱ نفر دستگیری ۶ جاسوس در همدان/ارتباط متهمان با عوامل رژیم

سوال از ظفرقندی به جلسه علنی مجلس ارجاع شد

عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت که سوال نماینده تهران از وزیر بهداشت در جلسه کمیسیون بهداشت بررسی شد که این نماینده از توضیحات ظفرقندی قانع نشد و سوال جهت بررسی در جلسه علنی تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۰ - ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 09
کد خبر: ۲۶۲۵۳۳

به گزارش راهبرد معاصر، محمد جمالیان عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی درباره بررسی 3 سوال از محمدرضا ظفرقندی وزیر بهداشت و درمان در کمیسیون متبوعش، گفت: در جلسه اخیر کمیسیون بهداشت سوال نمایندگان از وزیر مورد بررسی قرار گرفت که 2 تن از نمایندگان از توضیحات وزیر قانع و برای تعیین تکلیف موضوعات مهلت دادند  و نماینده سوال کننده دیگر از پاسخ‌های وزیر بهداشت قانع نشد.

 
وی افزود: سوال کامران غضنفری نماینده تهران از وزیر بهداشت درباره برخی از انتصابات در این وزارتخانه بود که آقای ظفرقندی  توضیحاتی دادند که نماینده تهران از پاسخ وی قانع نشد.

 

عضو کمیسیون بهداشت ادامه داد: بنابراین طبق آیین‌نامه سوال نماینده تهران برای بررسی در جلسه علنی و حضور وزیر تقدیم هیئت رئیسه مجلس شد.

 

جمالیان گفت: سوالات دو نماینده دیگر درباره فراهم کردن زیرساخت‌ها و اجرای درست و صحیح پزشک خانواده بود که دولت باید به تکلیفش یعنی تامین منابع مالی پایدار و تخصیص آن عمل و زیرساخت‌های این مهم را فراهم و سپس وزارت بهداشت نسبت به اجرای آن اقدام کند.

 

عضو کمیسیون بهداشت اضافه کرد: وزیر در پاسخ به سوال این نمایندگان گفت که به عنوان مجری قانون با استفاده از داشته‌ها برای اجرای این قانون تلاش خواهد کرد اما تثبیت و ارتقای آن نیازمند حمایت‌های بودجه‌ای دولت و مجلس است و در نهایت نمایندگان سوال‌کننده از توضیحات وزیر قانع و برای اجرای پزشک خانواده به وزیر مهلت دادند./ تسنیم

ارسال نظر