دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

شرکت‌های تسلیحاتی آمریکا به اوکراین نیرو اعزام می‌کنند

وزارت دفاع آمریکا به شرکت‌های خصوصی دفاعی و تسلیحاتی آمریکا مجوز اعزام پرسنل به کشور اوکراین را اعطا کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۲ - ۱۹ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 09
کد خبر: ۲۶۲۵۳۴

به گزارش راهبرد معاصر، وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) به شرکت های خصوصی دفاعی آمریکا اجازه می دهد تا پرسنل محدودی را در اوکراین مستقر کنند.

 

نماینده وزارت دفاع آمریکا تایید کرد که مناقصه این قراردادها در حال حاضر در حال انجام است. این نماینده تاکید کرد: این پیمانکاران از خط مقدم دور خواهند بود و با نیروهای روسی نمی جنگند.

 

به گفته این مقام آمریکایی آنها به نیروهای مسلح اوکراین کمک خواهند کرد تا در صورت لزوم به سرعت تجهیزات ارائه شده توسط ایالات متحده را تعمیر و نگهداری کنند تا بتوانند به سرعت به خط مقدم بازگردانده شوند.

 

این نماینده آمریکایی توضیح داد که دلیل این امر تخصص فنی لازم برای نگهداری سیستم های تسلیحاتی پیچیده مانند جت های جنگنده F-16 و سیستم های دفاع هوایی پاتریوت است. به گفته وی این تصمیم پس از ارزیابی دقیق ریسک ها و خطرات و با مشورت طرف های درگیر اتخاذ شد. به گفته وی شرکت هایی که برای این قراردادها درخواست می کنند باید برنامه های ایمنی را برای کاهش خطرات ارائه کنند.

 

بر اساس گزارش سی‌ان‌ان، دولت آمریکا به این ترتیب ممنوعیت عملی برای این منظور را لغو کرده است. نماینده این وزارتخانه خاطرنشان کرد که "شرکت های مختلف آمریکایی متعددی" در حال حاضر کارکنان خود را در اوکراین تحت قراردادهای موجود از جمله برای کمک به حفظ شبکه برق اوکراین استخدام می کنند؛ بنابراین، این اقدام جدید منجر به افزایش قابل توجهی در حضور ایالات متحده آمریکا در این منطقه جنگی نخواهد شد.

 

با پیروزی دونالد ترامپ در انتخابات ایالات متحده آمریکا ، تداوم حمایت آینده آمریکا از اوکراین همچنان نامشخص است. از زمان شروع جنگ روسیه در فوریه 2022، آمریکایی ها مهمترین تامین کننده تسلیحات این کشور بوده اند. جو بایدن، رئیس جمهور کنونی آمریکا همیشه اطمینان داده بود که این حمایت تا زمانی که برای جلوگیری از تجاوز روسیه لازم باشد، ادامه خواهد داشت. ترامپ که در 20 ژانویه به قدرت می رسد، پایان سریع جنگ اوکراین را اعلام کرد. وی البته هنوز نگفته است که چگونه می خواهد به این هدف برسد./ تسنیم

ارسال نظر