کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

قتل هولناک خبرنگار ایرنا توسط شوهرش + جزئیات حادثه

منصوره قدیری جاوید خبرنگار بخش پژوهش‌های خبرگزاری ایرنا شامگاه دیروز (شنبه ۱۹ آبان) توسط همسرش که وکیل دادگستری است، با ضربات دمبل و چاقو به قتل رسید.
تاریخ انتشار: ۱۶:۳۶ - ۲۰ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 10
کد خبر: ۲۶۲۶۷۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ «منصوره قدیری جاوید» خبرنگار بخش پژوهش‌های خبرگزاری ایرنا شامگاه دیروز (شنبه ۱۹ آبان) توسط همسرش که وکیل دادگستری است، با ضربات دمبل و چاقو به قتل رسید.

بامداد شنبه ۱۹ آبان‌ماه، قتل «منصوره قدیری جاوید» خبرنگار ایرنا به پلیس گزارش شد و بلافاصله ماموران به محل جرم اعزام شدند.

تیم جنایی به‌محض ورود به خانه موردنظر با جسد زن جوانی مواجه شدند که از ضربات دمبل و چاقو به قتل رسیده بود، بررسی‌های اولیه هم نشان می‌داد که مقتول توسط همسرش که وکیل دادگستری است قربانی جنایت شده است.

به این ترتیب مرد جوان توسط کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی بازداشت شد و مشخص شد که زن جوان از خبرنگاران خبرگزاری ایرنا است.

متهم در اعترافات اولیه خود گفت: از سال‌های گذشته با همسرم اختلاف داشتم، اما این اواخر بسیار با هم مشاجره داشتیم که ساعتی قبل عصبانی شدم و در یک لحظه او را هدف ضربات چاقو قرار دادم و با دمبل به سرش ضربه وارد کردم. در ادامه نیز قصد داشتم فرزند مشترک‌مان را هم به قتل برسانم و خودکشی کنم، اما پشیمان شدم و جنایت را به پلیس اطلاع دادم.

پس از پایان تحقیقات میدانی صحنه جرم، جسد برای بررسی بیشتر به پزشکی قانونی انتقال یافت و متهم برای روشن شدن زوایای پنهان پرونده تحویل کارآگاهان اداره دهم پلیس آگاهی شد.» / همشهری

مطالب مرتبط
ارسال نظر