تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

حباب سکه به ۸ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان رسید

حباب سکه به ۸ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان رسید کارشناس بازار طلا با بیان این که حباب سکه به ۸ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان رسیده است گفت: نرخ طلا و سکه در هفته‌ای که گذشت تحت تاثیر کاهش شدید انس جهانی طلا و قیمت ارز بود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۵۵ - ۲۵ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 15
کد خبر: ۲۶۳۱۴۴
حباب سکه به ۸ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان رسید

به گزارش راهبرد معاصر، محمد کشتی‌آرای درباره تحولات بازار طلا و سکه در هفته‌ای که گذشت، افزود: در هفته‌ای که گذشت بالاترین میزان کاهش قیمت طلا در بازار‌های جهانی رخ داد به طوری که با ۱۴۳ دلار کاهش رکورد جدیدی به ثبت رسید.

این کارشناس بازار طلا اظهارداشت: بنابراین در آخرین معاملات روز پنجشنبه قیمت هر انس جهانی طلا ۲ هزارو ۵۴۱ دلار معامله شد.

وی با بیان اینکه نرخ طلا و سکه در هفته‌ای که گذشت تحت تاثیر کاهش شدید انس جهانی طلا و قیمت ارز بود تصریح کرد: بدین ترتیب قیمت سکه طرح قدیم با یک میلیون و ۹۰۰ هزار تومان کاهش هفتگی به رقم ۴۷ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان، قیمت سکه طرح جدید با یک میلیون و ۱۰۰ هزارتومان کاهش هفتگی به ۴۹ میلیون و ۹۰۰ هزارتومان، نیم سکه با یک میلیون و ۶۰۰ هزار تومان افت هفتگی به ۲۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، ربع سکه با ۵۰۰ هزارتومان کاهش هفتگی به ۱۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان و سکه‌های یک گرمی بانک مرکزی با ۵۰۰ هزار تومان کاهش به هفت میلیون و ۴۰۰ هزار تومان رسید.

کشتی آرای گفت: قیمت هر مثقال طلای آب شده با یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان کاهش هفتگی در آخرین معاملات روز پنجشنبه به ۱۸ میلیون و ۵۴۰ هزار تومان رسید و هر گرم طلای ۱۸ عیار با ۲۷۵ هزار تومان افت قیمت، چهار میلیون و ۲۸۰ هزار تومان معامله شد.

این کارشناس بازار طلا اظهارداشت: حباب سکه طرح جدید در روز‌های چهارشنبه و پنجشنبه با افزایش یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان به ۸ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان رسید این درحالیست که اوایل هفته حباب سکه با کاهش شدید ۶ میلیون و ۵۰۰ هزارتومان شده بود.

وی بر این باور است در مجموع با کاهش انس جهانی طلا و افت قیمت طلا و سکه در دو روز گذشته، سطح معاملات کاهش پیدا کرده و معاملات با احتیاط انجام می‌شود به طوری که بازار به رکود رسیده است.

وی افزود: البته با توجه به عوامل مذکور پیش بینی می‌شود تا روز دوشنبه که قیمت جدید انس جهانی طلا اعلام شود بازار روند فعلی خود را طی کند./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار