آخرین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ /  سکه ریزشی شد / حباب سکه ترکید؟ جزئیات حذف کالابرگ دهک‌های میانی / کدام خانوار‌ها مشمول افزایش کالابرگ می‌شوند؟ قیمت رسمی دلار و انواع ارز‌ها امروز ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ اعلام شد/ دلار و یورو ارزان شدند آخرین و جدیدترین قیمت طلا و سکه امروز شنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۵ + جدول جزییات و زمان واریز سود سهام عدالت ۱۴۰۵ | شرط جدید برای بازگشایی سهام عدالت اعلام شد زمان قرعه کشی ایران خودرو اعلام شد؛ آخرین فرصت ثبت نام را از دست ندهید جدیدترین و بروزترین قیمت محصولات ایران خودرو و سایپا + جدول قیمت ها کاهش 30 درصدی درامد مالیاتی دولت در 2ماهه نخست سال توضیح بانک مرکزی درباره اختلال در عملیات چهار بانک سی‌ان‌بی‌سی: تورم ناشی از جنگ با ایران در اقتصاد جهان ماندگار است پیش‌بینی اوپک از ادامه رشد تقاضا برای نفت چرا برخی خودروهای نو در آزمون آلایندگی رد می‌شوند؟ خبر مهم وزیر جهادکشاورزی برای بازار برنج/ برنج با این تغییر قیمتی مواجه خواهد شد رفع محدودیت تردد کشتی‌ های تجاری در بنادر جنوبی بازار اجاره مسکن قفل شد / مستأجران در خانه ماندند/جابه‌جایی‌ها به حداقل رسید؟ سقف کارت‌ به‌ کارت در این بانک ۵۰۰میلیونی شد

تعرفه ۸۰ درصد کالا‌های ایران و روسیه لغو شد

تعرفه ۸۰ درصد کالا‌های ایران و روسیه لغو شد سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه با اشاره به مزایای تجارت آزاد ایران با کشور‌های اوراسیا، گفت: بیش از ۸۰ درصد از کالا‌هایی که بین ایران و روسیه مبادله می‌شود، مشمول لغو تعرفه هستند.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۴ - ۲۸ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 18
کد خبر: ۲۶۳۴۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ کاظم جلالی در نشست هماهنگی برگزاری سومین نمایشگاه بین‌المللی تجارت با اوراسیا اظهار کرد: یکی از بزرگترین اهداف ما گسترش تجارت ایران با سایر کشور‌های دنیا است، یکی از این اتحادیه‌های مهمی که تشکیل شده، اتحادیه اقتصادی اوراسیا است که جمهوری اسلامی تلاش کرد روابط مناسبی را با اتحادیه داشته باشد.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه افزود: موافقت نامه تجارت ترجیحی از پنج سال پیش تصویب و عملیاتی اجرایی آن آغاز شد، پس از آن مذاکرات مربوط به موافقت‌نامه آزاد را کلید زدیم. موافقت‌نامه تجارت آزاد در سال گذشته با حضور وزیر صمت وقت و نخست وزیر پنج کشور اتحادیه اقتصادی اوراسیا به امضا رسید که امیدواریم لایحه موافقتنامه را سریعتر تصویب کنند.

جلالی با اشاره به مزایای تجارت آزاد ایران با کشور‌های اوراسیا، گفت: بیش از ۸۰ درصد از کالا‌هایی که بین ایران و روسیه مبادله می‌شود، مشمول لغو تعرفه هستند.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه ادامه داد: اجلاس دیگر اوراسیا در دسامبر ۲۰۲۴ برگزار می‌شود که در آن مقام‌های ارشد جمهوری اسلامی ایران حضور پیدا خواهند کرد که به توسعه روابط منجر خواهد شد.

وی با بیان اینکه برگزاری نمایشگاه‌ها به معرفی ظرفیت کشور‌ها منجر می‌شود، یادآور شد: تاکنون دو دوره نمایشگاه اتحادیه اقتصادی اوراسیا برگزار شده است و سومین دوره آن امسال برگزار می‌شود.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در روسیه ابراز امیدواری کرد امسال رویداد‌های خوبی برگزار شود و شرکت‌های خارجی حضور فعالی در نمایشگاه داشته باشند. / تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار