دیدار سفیر ایران با وزیر دفاع و فرمانده ارتش لبنان انتشار تصاویری از شهید ابوعبیده سخنگوی سابق القسام برای اولین بار + عکس اولین تصویر سخنگوی جدید گردان‌های قسام با یونیفرم و چفیه شهید ابوعبیده + عکس القسام شهادت شماری از فرماندهان ارشد خود را اعلام کرد + عکس سخنگوی القسام به شهادت رسید «هیبت الحلبوسی» رئیس پارلمان عراق شد پوتین: حمله باید تا زمان آزادسازی زاپوریژیا در آینده نزدیک ادامه یابد رایزنی وزرای خارجه ایران و عربستان درباره تحولات یمن شیخ نعیم قاسم: خواهان به تعویق افتادن درخواست انحصار سلاح هستیم / دولت لبنان نباید ژاندارم اسرائیل شود سقوط ۲ بالگرد در نیوجرسی آمریکا ترامپ: رایزنی سازنده‌ای با پوتین داشتم تصویب قطعنامه علیه تل‌آویو در پارلمان سومالی بیانیه مشترک ایران و کشور‌های عربی و اسلامی درباره سومالی‌لند السودانی: تلاشی مهم را برای دیدار بین ایران و آمریکا در بغداد آغاز کرده‌ایم حضور پوتین با لباس نظامی در قرارگاه فرماندهی ارتش روسیه

احضار رئیس دوره‌ای اتحادیه اروپا به وزارت خارجه

به دنبال وضع تحریم‌های غیرقانونی از سوی اتحادیه اروپا و انگلیس علیه تعدادی از اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی از جمله شرکت کشتیرانی ایران، رئیس دوره‌ای اتحادیه اروپا به وزارت امور خارجه احضار شد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۳ - ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 19
کد خبر: ۲۶۳۵۷۳

به گزارش راهبرد معاصر، به دنبال وضع تحریم‌های غیرقانونی از سوی اتحادیه اروپا و انگلیس علیه تعدادی از اشخاص حقیقی و حقوقی ایرانی از جمله شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، به بهانه واهی ارسال موشک بالستیک از سوی ایران به روسیه، سفیر مجارستان در ظرفیت ریاست دوره‌ای اتحادیه اروپایی، امروز به وزارت امور خارجه احضار شد و مراتب اعتراض شدید کشورمان نسبت به این اقدام غیرقانونی و ناموجه اتحادیه اروپایی به وی ابلاغ گردید.

در این نشست احضار، مدیرکل غرب اروپای وزارت امور خارجه با محکوم کردن شدید اقدام اتحادیه اروپا در تحریم تعدادی از اشخاص و شرکت‌های ایرانی گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران، آن را مغایر با حقوق بین‌الملل و مخل اصل آزادی دریانوردی و تجارت دریایی دانست.

مجید نیلی با رد ادعای ارسال موشک بالستیک از سوی ایران به روسیه که نادرستی آن پیشتر از سوی مقام‌های ارشد اوکراین نیز اذعان شده است، تصریح کرد: همکاری‌های مشروع و قانونی جمهوری اسلامی ایران با دیگر کشور‌ها در حوزه‌های دفاعی و امنیتی علیه هیچ طرف ثالثی نیست و مداخله غیرقانونی برخی کشور‌های اروپایی در همکاری‌های دفاعی ایران با سایر کشور‌ها به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

مدیرکل غرب اروپا همچنین با اظهار تأسف از سیاست‌های تقابلی و غیرقابل توجیه برخی طرف‌های اروپایی خاطرنشان کرد که جمهوری اسلامی ایران این رفتار‌های غیرمنطقی و مغایر با موازین بین‌المللی را بی‌پاسخ نمی‌گذارد. وی همچنین تصریح کرد که مسئولیت تبعات و عواقب ناشی از این رویکرد بر عهده بانیان و واضعان این اقدامات قهرآمیز یکجانبه خواهد بود.

سفیر مجارستان اظهار داشت که مراتب را در اسرع وقت به بروکسل منعکس خواهند کرد. / مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار