پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید ساعات کاری ادارات بوشهر تغییر کرد+ ساعت جدید ساماندهی نیرو‌های شرکتی؛ دولت چهاردهم وارد فاز جدید شد / تازه‌ترین جزئیات طرح ساماندهی کارکنان شرکتی برکناری یک مدیر صدا و سیما و پیگرد قضایی نبویان در پی اظهارات جنجالی اطلاعیه نیروی دریایی سپاه: شناور‌ها به تنگه هرمز نزدیک نشوند

فراخوان جمع آوری نظرات کارشناسی تشکل‌ها و نخبگان شاهد و ایثارگر در خصوص قانون جامع ایثارگران

فراخوان جمع آوری نظرات کارشناسی تشکل‌ها و نخبگان شاهد و ایثارگر در خصوص قانون جامع ایثارگران مدیرکل تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران از فراخوان جمع آوری نظرات کارشناسی تشکل‌ها و نخبگان شاهد و ایثارگر در خصوص قانون جامع ایثارگران خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۳۹ - ۲۹ آبان ۱۴۰۳ - 2024 November 19
کد خبر: ۲۶۳۵۷۴

به گزارش راهبرد معاصر، رحیم نریمانی، مدیرکل تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به موضوع بازنگری قوانین و مقررات حوزه ایثارگران مطابق بند «ت» جز یک ماده ۳۱ قانون برنامه هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران، اظهار کرد: با توجه به شأن و منزلت خانواده معظم شهدا و ایثارگران و ضرورت توسعه خدمت رسانی به ایثارگران دولت مکلف است با هدف تقویت عدالت و حمایت هدفمند ارتقا اثربخشی و افزایش رضایت مندی جامعه هدف در ارائه خدمات اقدامات قانونی لازم را جهت اصلاح و تجمیع کلیه قوانین و مقررات موجود در حوزه خدمت رسانی به ایثارگران انجام دهد.

وی افزود: قانون جامع خدمت رسانی به ایثارگران مصوب ۸۶/۶/۴ و قانون حالت اشتغال مستخدمین شهید جانباز از کارافتاده و مفقودالاثر انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی مصوب ۷۲/۶/۳۰ و قانون تسهیلات استخدامی و اجتماعی جانبازان انقلاب اسلامی مصوب ۷۴/۳/۳۰ از جمله قوانین موجود است که باید تا پایان سال اول برنامه هفتم با رعایت ترتیبات قانونی اصلاح و تجمیع شود.

مدیرکل تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی با اشاره به مصوبه نشست اعضای کمیته حقوقی با تشکل‌ها و نخبگان شاهد و ایثارگر که با حضور معاون حقوقی و امور مجلس و جمعی از مدیران کل بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد، خاطرنشان کرد: در این نشست مقرر شد تشکل‌ها و نخبگان شاهد و ایثارگر سراسر کشور، نقطه نظرات کارشناسی خود را مبنی بر اصلاح و تجمیع قوانین و مقررات جامعه ایثارگری به اداره کل تشکل‌های ایثارگری و مشارکت‌های مردمی بنیاد ارسال کنند.

نریمانی با بیان اهمیت موضوع و ایجاد هماهنگی، انسجام بخشی، هم افزایی و وحدت رویه در خدمت رسانی مطلوب به ایثارگران بر اساس نیاز‌های اساسی و واقع گرایانه و همچنین تاکید ریاست عالی بنیاد شهید و امور ایثارگران مبنی بر بررسی و بازنگری قوانین جامعه ایثارگری توسط هیأت‌های اندیشه ورز تشکل‌ها و نخبگان شاهد و ایثارگر، افزود: بنیاد شهید و امور ایثارگران استان‌ها با ارسال فراخوان نظرات کارشناسی و پیشنهادات تخصصی تشکل‌ها و نخبگان شاهد و ایثارگر را به صورت مکتوب اخذ و تا روز ۲۰ آذرماه به این اداره کل ارسال کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: پس از بررسی نقطه نظرات و پیشنهادات ارسالی کارگروه‌های تخصصی در شورای تخصصی بنیاد شهید و امور ایثارگران و تایید آن، سپس اقدامات لازم جهت تهیه نسخه اولیه پیش نویس اصلاح قوانین حوزه ایثارگران صورت پذیرفته و در اختیار دولت قرار می‌گیرد.

شایان ذکر است در سایت نوید شاهد به آدرس https://navideshahed.com/fa/forms/۸۸۳
جهت انعکاس نقطه نظرات کارشناسی جامعه شاهد و ایثارگر در خصوص قوانین و مقررات حوزه ایثارگری لینک نظام پیشنهادات ایثارگران پیش بینی شده است. / ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار